Aimix Group Construction Machinery Supplier Ing Indonesia

KITA KANTOR CABANG
ING INDONESIA

Indonesia Alamat Kantor:
Galaxi bumi permai f1/32b. araya tahap 1. Surabaya 60119 jawa timur. Indonesia.
Aimix Klompok Tim Dodolan Ing Indonesia
Aimix Klompok Tim Dodolan Ing Indonesia
Aimix Klompok Tim Dodolan Ing Indonesia
AIMIX Indonesia alamat kantor
AIMIX Indonesia Alamat Kantor
Layanan Kita Ing Indonesia

LAYANAN KITA ING INDONESIA

  • Angel kualitas peralatan
  • Cepet lan dipercaya layanan saka pemandangan-sale sawise-sale
  • Saran profesional kanggo mbantu milih sing paling cocok rencana
  • Free panuntun dhumateng ing instalasi lan debugging
  • Bantuan kanggo olahraga operator yen perlu

PANAS PRODUK AIMIX DIWENEHAKE ING INDONESIA

Konkrit Batching Tanduran

Konkrit Batching Tanduran

Model:AJ-25 – AJ-180
Kapasitas:25-180m3/h
Konkrit mixer:JS seri

Konkrit Mixer Kumpa

Konkrit Mixer Kumpa

Model: ABJZ40C
Dirating Output:40m3/h
Mixer Jenis : JZC350
Garing Mortir Produksi Baris

Garing Mortir Produksi Baris

Menara jenis:GJL05 – GJT100
Jumangkah jenis:GJT05 – GJT60
Output: 5t – 100t
Aspal Nyawiji Tanduran

Aspal Nyawiji Tanduran

Model: ALQ40 – ALQ320
Dirating produksi:40-320t/h
Nyawiji Kapasitas:500-4000(kg)

PERUSAHAAN PROFIL

Didegaké ing taun 1982, Aimix Group Co.,Ltd. sawise liwat 30 taun pembangunan, kita saiki salah siji saka manufaktur anjog saka construction machinery ing China.

Saiki, kita bisa sumber pelanggan saka kabeh ndonya karo peralatan ing ngisor iki: konkrit batching tanduran: owah lemah tanduran sing nyawiji; aspal nyawiji tanduran; garing mortir produksi baris; mblokir nggawe mesin; diesel konkrit mixer; poto-loading konkrit mixer truk; semen silo; konkrit trailer pump; konkrit mixer pump; konkrit mixer truk; menara crane; construction angkat etc.

Produk kita wis dikirim kanggo luwih saka 60 negara, kayata Algeria, Argentina, Australia, Bangladesh,Belarus, Bhutan, Bolivia,Botswana, Brazil, Kamboja, cilombia, Kongo, ceko, Denmark, Djibouti, Domonican republik, East Timor, Ecuador, Egrpt, Ethiopia…..

Sampeyan Kasengsem? AIMIX bakal menang-menang partner. Njaluk rega,
proses manufaktur, project analisis kene, hubungi kita saiki. Kita bakal menehi balesan rauh.