Bab Us

Didegaké ing taun 1982, Aimix Group Co.,Ltd. sawise liwat 30 taun pembangunan, kita saiki salah siji saka manufaktur anjog saka construction machinery ing China. Saiki, kita perusahaan kalebu area saka 120,000 meter, karo wilayah construction saka 60,000 meter. Kita perusahaan wis luwih saka 1000 staff, antarane kang ana 16 engineers, luwih saka 90 teknisi profesional, 60 administratif staff lan 600 trampil buruh.

Ing taun 2001, kita tak certificate saka ISO9001:2000;
Ing taun 2007, produk kita padha diwenehake “Henan misuwur account”;

Ing 2013, kita tak CE certificate;

Wiwit 2013, kita wis diverifikasi dening supplier BV lan Alibaba.

Produk kita wis dikirim kanggo luwih saka 60 negara, kayata Algeria, Argentina, Australia, Bangladesh,Belarus, Bhutan, Bolivia,Botswana, Brazil, Kamboja, cilombia, Kongo, ceko, Denmark, Djibouti, Domonican republik, East Timor, Ecuador, Egrpt, Ethiopia, Fiji, Prancis, Grance, Ghana, India, Indonesia, Iran, Kazakhstan, Kenya, Laos, Libanon, Libya, Lithania, Malawi, Malaysia, Maladewa, Mauritius, Monogolia, Mozambique, Myanmar, Anyar Zeland, Nigeria, Oman, Pakistan, Paraguay, Filipina, Qatar,Rusia, Senegal, Seychelles, Sri Lanka, Suriah, Thailand, Toyo, Trinidad lan Tobago, Uganda, Ukraina,uni Emirat Arab, USA, Uzbekistan, Vietnam, Yaman lan sapiturute.
Kejabi kantor lan pabrik ing China, kita duwe pesawat luwih saka 5 kantor cabang ing oversea negara kanggo ngawula pelanggan luwih apik lan luwih cepet. Luwih kantor-kantor cabang bakal diset ing taun ing ngisor iki.

China Alamat Kantor:

9 lantai, bangunan No. 6 China central E-commerce port, Zhengzhou, Henan, China

Uzbekistan alamat:

Адрес магазина: Сергели р-н, ул. Янги Сергели, дом 12А

Pakistan pabrik alamat:

300m ing sisih wétan saka nyebrang saka Sagian wala lulus dalan lan Abu bakar dalan, Lahore, Pakistan

Lahore alamat kantor:

House #89, street #8, sektor GG, Phase 4, DHA, Lahore, Pakistan

Islamabad alamat kantor

Lantai 4, KES tengah, Fazal-e-haq road, area biru, Islamabad, Pakistan

Indonesia LBS Alamat:

Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Filipina alamat kantor

Staint Paul Rd, Makati, Manila, Philippines

Saiki, kita bisa sumber pelanggan saka kabeh ndonya karo peralatan ing ngisor iki: konkrit batching tanduran: owah lemah tanduran sing nyawiji; aspal nyawiji tanduran; garing mortir produksi baris; mblokir nggawe mesin; diesel konkrit mixer; poto-loading konkrit mixer truk; semen silo; konkrit trailer pump; konkrit mixer pump; konkrit mixer truk; menara crane; construction angkat etc. Yen sampeyan kasengsem ing sembarang kita construction machinery, welcome kanggo ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):