Aimix 80TPH Aspal Nyawiji Tanduran Diinstal Ing Palembang Indonesia

Aimix 80TPH Aspal Nyawiji Tanduran Diinstal Ing Palembang, Indonesia

Ing januari 2020, siji pesawat saka Aimix 80 ton aspal nyawiji tanduran iki dikirim menyang Palembang Indonesia. Sawise peralatan kasedhiya ana, kita engineer wiwit kanggo bantuan karo instalasi. Ing ngisor iki sing sawetara gambar njupuk ing situs instalasi.

aimix aspal tanduran ing Indonesia
Aimix Aspal Tanduran Ing Indonesia

aimix aspal drum nyampur tanduran diekspor kanggo Paraguay

Iki ALQ80 aspal nyawiji tanduran bisa gawé 80 ton aspal panas ing siji jam. Iku nulis jinis tanduran aspal karo medium ukuran kapasitas. Peralatan bisa gawé aspal dicampur, dipunéwahi aspal dicampur lan werna aspal dicampur, kang bisa kanthi nyukupi kabutuhan saka konstruksi dalan gedhé, bahan dalan gedhe, dalan kotamadya, construction bandara etc.

Aimix panas nyampur aspal tanduran nyetel munggah ing Thailand

Kejabi nulis jinis aspal nyawiji tanduran, Aimix uga menehi seluler jinis aspal nyawiji tanduran kanggo pelanggan kanggo milih. Sing kalebu fokus jinis lan drum jinis. Antarane wong-wong mau, seluler aspal drum nyampur tanduran sing paling populer.

Aimix aspal tanduran nyetel munggah ing Pakistan
Aimix Aspal Tanduran Nyetel Munggah Ing Pakistan

Aimix aspal tanduran nyetel munggah ing Thailand
Aimix Aspal Tanduran Nyetel Munggah Ing Thailand

Minangka ngalami construction produsèn peralatan lan exporter, Aimix wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 60 kabupaten kabeh liwat donya. Akeh pelanggan nganggo highly kita peralatan lan layanan. Kita produk kalebu diesel konkrit mixer, konkrit batching tanduran, aspal nyawiji tanduran, pemblokiran nggawe mesin, garing mortir tanduran etc. Yen sampeyan kasengsem ing sembarang produk kita, please ora ragu-ragu kanggo takon kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):