Aspal Drum Mix Plant

Aspal drum mix plant tetanduran sing uga dikenal minangka fokus drum jinis tanduran aspal. Nalika nggunakake aspal drum mix plant tanduran, sing nyawiji proses aspal wis fokus lan pêntil, panas lan pangatusan saka ing kanthi jumlah ongko lan nyawiji saka dicampur sing terus-terusan dileksanakake ing padha drum. Mulane, drum aspal mix plant tanduran ora duwe sawijining aspal konkrit mixer.

Aspal Drum mix plant Tanduran

AIMIX Aspal Nyawiji Tanduran Ing Indonesia

ALQ80 aspal nyawiji tanduran ing Palembang, Indonesia
ALQ80 Aspal Nyawiji Tanduran Ing Palembang, Indonesia
AIMIX 100t aspal nyawiji tanduran ing Probolingo Indonesia
AIMIX 100t Aspal Nyawiji Tanduran Ing Probolingo Indonesia

Paling Anyar Kasus

Aimix ALQ80 Aspal Nyawiji Tanduran Dièkspor menyang Indonesia

Aimix LB1200 aspal tanduran diekspor kanggo-Indonesia 4
Aimix ALQ80 Aspal Nyawiji Tanduran Dièkspor Menyang Indonesia
Aimix LB1200 aspal tanduran dièkspor menyang-3 Indonesia
Aimix ALQ80 Aspal Nyawiji Tanduran Dièkspor Menyang Indonesia
Aimix LB1200 aspal tanduran diekspor kanggo-Indonesia 1
Aimix ALQ80 Aspal Nyawiji Tanduran Dièkspor Menyang Indonesia

Paling Anyar Instalasi Kasus

Kabar apik teka! Ing agustus 2020, siji pesawat AIMIX ALYJ60 aspal nyawiji tanduran iki diinstal kasil ing Filipina. Ing ngisor iki sing sawetara gambar saka customer kita lan aspal nyawiji tanduran.

AIMIX 60 aspal nyawiji tanduran
AIMIX 60 Aspal Nyawiji Tanduran
AIMIX 60 aspal tanduran ing Filipina
AIMIX 60 Aspal Tanduran Ing Filipina
ALYJ60 aspal nyawiji tanduran ing Filipina
ALYJ60 Aspal Nyawiji Tanduran Ing Filipina
AIMIX 60 aspal nyawiji tanduran diinstal ing Filipina
AIMIX 60 Aspal Nyawiji Tanduran Diinstal Ing Filipina
AIMIX 60 aspal nyawiji tanduran ing Filipina
AIMIX 60 Aspal Nyawiji Tanduran Ing Filipina

20ton Drum Jinis Tanduran Aspal kanggo Ukraina
Peralatan iki digunakake kanggo mbangun dalan kanggo dhewe manor, iku wis nggawe selaras peralatan, amarga bitumen ing ngalangi negara, supaya kita engineer mbantu customer desain rencana.

20 ton drum aspal mix plant tanduran dikirim menyang Ukraina
20 Ton Drum Aspal mix plant Tanduran Dikirim Menyang Ukraina
AIMIX 20 ton drum aspal mix plant tanduran dikirim menyang Ukraina
AIMIX 20 Ton Drum Aspal mix plant Tanduran Dikirim Menyang Ukraina

Aimix Menehi Rong Jinis Drum Aspal Tanduran:

Minangka ngalami aspal drum mix plant tanduran produsèn lan exporter, Aimix Group nyedhiyakake pelanggan utamané rong jinis saka drum aspal mix plant tetanduran: seluler aspal drum mix plant tetanduran lan nulis drum mix plant tetanduran. Informasi sing luwih rinci saka rong jinis drum aspal tetanduran sing minangka ngisor iki.

Specification Saka Aimix Seluler Aspal Drum mix plant Tanduran:

Fungsi komponen saka seluler aspal drum mix plant tanduran sing kabeh siji modul, lan (sasis) mlaku-mlaku sistem bisa nyeret dening traktor sirah, lan transisi gampang. Sing desain njamin gampang instalasi lan cepet produksi.

ALT40 drum mix plant aspal tanduran
ALT40 Drum mix plant Aspal Tanduran
Jinis ALT40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Total Daya(kw) 75
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT60 seluler drum aspal tanduran
ALT60 Seluler Drum Aspal Tanduran
Jinis ALT60
Kapasitas produksi(t/h) 60
Total Daya(kw) 120
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

Technical Highlights

  1. Kabèh mesin kalebu kadhemen materi sistem, pangatusan panas sistem, bledug aman sistem, aduk bangunan utama sistem, lan kabeh nganggo desain modul. Saben modul nerangake karo situs lumampah sistem, kang nyeret dening traktor lan gampang diowahi sawise lempitan.
  2. Peralatan wis dhewe struktur baja madegé sing bisa retracted lan diatur, kang nyuda ing peralatan dhasar biaya produksi digawa dening transisi.

Kaluwihan

  1. Desain sakabèhé saka pedhot-pedhot pangatusan drum lan nyawiji drum nyuda biaya investasi kanggo pelanggan.
  2. Nerusake kanggo garing, mbalikke discharge, mesin prasaja ing struktur lan gampang operate.
  3. PLC programmable terpusat kontrol, tutul layar operasi, otomatis manual ngoper bebas.
  4. Mobile sasis struktur ndadekake transportasi lan instalasi cepet lan trep.
  5. Batu bara-murub bahan bakar dual-waé burner bisa milih miturut kabutuhan kedhaftar’.

Aimix Aspal Drum Nyawiji Tanduran Ing Situs:

Aimix Aspal Drum Nyawiji Tanduran ing Situs
Ing nulis aspal drum tanduran iki utamané dumadi saka kadhemen materi sumber sistem, pangatusan drum, pangobongan sistem, bledug aman sistem, rampung materi sistem panyimpenan, lan aspal tank, mineral wêdakakêna kajaba iku sistem lan sistem kontrol.

Specification Saka Aimix Nulis Aspal Drum Nyawiji Tanduran:

ALT20 aspal drum mix plant tanduran
ALT20
Jinis ALT20
Kapasitas produksi(t/h) 20
Total Daya(kw) 50
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT60 aspal drum mix plant tanduran
ALT60 Aspal Drum mix plant Tanduran
Jinis ALT60
Kapasitas produksi(t/h) 60
Total Daya(kw) 123
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

Luwih Detaield Paramèter:

Jinis ALT20 ALT40 ALT60 ALT80
Kapasitas produksi(t/h) 20 40 60 80
Total Daya(kw) 50 75 123 140
Konsumsi bahan bakar(kg/t) 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting(mg/Nm3) Bledug discharge konsentrasi≤50(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan(m3) 4.0m3×4
Unloading Dhuwur(m) 3
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

AIMIX Aspal Nyawiji Tanduran Apa Video Ing Indonesia

Kaluwihan Saka Aimix Nulis Drum Aspal mix plant Tetanduran:

  1. Ultra-kurang konsumsi daya, dhuwur produktivitas, lan ngisor konsumsi bahan bakar ing produksi padha.
  2. Piranti wis komposisi prasaja, dipercaya kinerja, gagal tingkat kurang, gampang pindhah, gampang pangopènan lan kurang investasi peralatan.
  3. Ora perlu kanggo nginstal foundation (mung kosong, atos).
  4. Fokus aliran saka macem-macem bahan mentahan njamin lampahing nyawiji ing wektu lan papan.
  5. Aplikasi paling anyar internasional metrology teknologi njamin akurasi takeran saka macem-macem bahan mentahan, lan wis nuwuhake owah-owahan inovasi dibandhingake karo tradisional fokus jinis.
  6. Donya-kelas kontrol konsep desain nggawe operasi prasaja lan cetha.

aimix aspal drum mix plant tanduran diekspor kanggo Paraguay

Yen sampeyan are looking for a aspal drum mix plant tanduran supplier, please ora ragu-ragu kanggo hubungi Aimix Group. Kita ngalami ing ngekspor aspal nyawiji tanduran kanggo negara kabeh ndonya. Kita nyedhiyani aspal peralatan nyawiji karo kualitas dhuwur lan dipercaya sawise-sale layanan. Yen sampeyan kasengsem ing nandur modal ing drum aspal nyawiji tanduran, mangga ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki saiki! Kita bakal muter maneh ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):