AMP Aspal Mixing Plant Kanggo Advertisement Ing Indonesia

AMP Aspal mixing plant, uga dikenal minangka aspal stasiun konkrit nyawiji, nuduhake sawijining sèt komplit saka peralatan kanggo produksi massa saka aspal konkrit. Iku bisa gawé biasa aspal dicampur, dipunéwahi aspal dicampur lan colored aspal dicampur.

ALQ nulis aspal mixing plant


Iku wis digunakake kanggo mbangun dalan-dalan, munisipalitas. Iku perlu peralatan kanggo dalan lan construction bandara. Minangka salah siji saka China amp aspal mixing plant manufaktur, Aimix uga wis kantor cabang ing Indonesia, kita kurban akeh jinis-jinis saka amp aspal mixing plant for sale ing Indonesia.

Paling Anyar Kasus – Aimix AMP Aspal mixing plant Dièkspor Menyang Indonesia

Aimix LB1200 aspal tanduran diekspor kanggo-Indonesia 4
Aimix LB1200 Aspal Tanduran Dièkspor Menyang Indonesia
Aimix LB1200 aspal tanduran dièkspor menyang-3 Indonesia
Aimix LB1200 Aspal Tanduran Dièkspor Menyang Indonesia

Aimix AMP Aspal mixing plant Ing Indonesia

AIMIX 100t aspal mixing plant ing Probolingo Indonesia
AIMIX 100t Aspal mixing plant Ing Probolingo Indonesia
ALQ80 aspal mixing plant ing Palembang, Indonesia
ALQ80 Aspal mixing plant Ing Palembang, Indonesia

Sawetara Review Customer Kang

Eric
Saka AIMIX Customer
17-Apr-20
AMP Aspal mixing plant
ALQ100
Indonesia

Kita krungu saka kita wong lokal sing AIMIX bisa sumber nulis aspal mixing plant, supaya kita kontak AIMIX. Ing bantuan saka salesman lan engineer, kita milih ALQ100, kapasitas 100, engineer mbantu kita instalasi sabar lan kasebut kanthi teliti,. AIMIX apik banget!

100t aspal mixing plant ing Probolingo Indonesia
100t Aspal mixing plant Ing Probolingo Indonesia

Specifications Aimix AMP Aspal mixing plant For Sale Ing Indonesia

Minangka salah siji saka China amp aspal mixing plant manufaktur, Aimix Group menehi macem-macem jinis-jinis saka amp aspal mixing plant kanggo advertisement ing indonesia karo angel kualitas lan rega cukup. Kita wong-wong mau dibagi dadi rong jinis utama:nulis dipeksa jinis kumpulan nyampur aspal tanduran lan seluler drum nyampur aspal tanduran. Ing ngisor iki sing informasi rinci kita aspal mixing plant for sale.

ALQ60 aspal mixing plant
ALQ60 Aspal mixing plant
Jinis ALQ60
Kapasitas(T/h) 60
Mixer 800kgh
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 80T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 45

ALQ80 aspal mixing plant ing Palembang, Indonesia
ALQ80 Aspal mixing plant Ing Palembang, Indonesia
Jinis ALQ80
Kapasitas(T/h) 80
Mixer 1200kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 100T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 55

100t aspal mixing plant Indonesia
100t Aspal mixing plant Indonesia
Jinis ALQ100
Kapasitas(T/h) 100
Mixer 1300kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 120T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 55

Cathetan:
Bahan bakar: Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter: Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter

Njaluk AMP Aspal mixing plant Ing Indonesia Saka Aimix

Kanggo ngawula pelanggan luwih apik, Aimix ora mung duwe kantor ing China, nanging uga mranata kantor-kantor cabang ing oversea negara kayata Pakistan, Indonesia, Filipina, Sri Lanka, Uzbekistan. Kita duwe kantor lan dodolan ing Indonesia kanggo ngawula pelanggan lokal, kang ndadekake iku banget trep kanggo pelanggan ing Indonesia kanggo tuku peralatan construction saka kita.Aimix kantor ing Indonesia

Mulane, pelanggan ing Indonesia bisa njaluk kualitas dhuwur AMP Aspal mixing plant saka us ing competitive price. Uga, pelanggan ing Indonesia bisa njaluk cepet lan dipercaya layanan saka us saka pemandangan-sale sawise-sale.

Indonesia LBS Alamat:
Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Kita Bengkel

AIMIX bengkel

Komponen

Aspal nyawiji peralatan utamané kasusun saka batching sistem, sistem pangatusan, pangobongan sistem, panas materi ngangkat sistem, kedher layar, panas materi panyimpenan bin, ngebotake lan nyawiji sistem, aspal sistem sumber, wêdakakêna sistem sumber, bledug aman sistem, rampung silo lan kontrol sistem, etc.

aspal mixing plant komponen utama

AIMIX Aspal mixing plant Workshop Introduksi

Kaluwihan Saka Aimix Nulis Dipeksa Jinis Kumpulan Nyampur Aspal Tanduran

  1. Kompak desain modul lan integrasi struktur baja foundation, tata letak luwih cukup, lan disassembly-transportasi-instalasi luwih cepet lan luwih trep.
  2. Rok-jinis dipakani sabuk kanggo mesthekake luwih stabil lan dipercaya dipakani.
  3. Unggul pangatusan drum desain lan linuwih poto-dikembangaké pangobongan panas teknologi nambah efficiency lan ngurangi konsumsi energi.
  4. Piring chain jinis panas kanthi jumlah ongko lan wêdakakêna ngangkat desain mbenakake gesang layanan saka kerekan.
  5. Plus dhuwur-munggah panas kanthi jumlah ongko silo desain, nambah kapasitas panyimpenan saka panas kanthi jumlah ongko silos, ngilangke kedadean saka bahan lan nambah produksi.
  6. Ngadopsi majeng ing donya pulsa tas bledug aman teknologi, kumelun polusi kurang saka 20mg/Nm3, kang ing baris karo internasional dhuwur pangayoman lingkungan standar.
  7. Kanthi otomatis/manual ngontrol sistem karo fault poto-diagnosa saran program, nggawe iku prasaja lan stabil kanggo operate.
  8. Optimized desain lan dhuwur-energi tingkat konversi hardened pindah reducer kanggo dhuwur energi efficiency.
  9. Komponen inti nganggo internasional kesuwur produk account, kayata Siemens motors lan komponen electrical, EBICO burners, Swiss METTLER TOLEDO mbukak sel, etc., kang nyuda ing peralatan gagal tingkat lan ngluwihi gesang layanan saka peralatan.
  10. Produk wis liwati CE sertifikat saka Uni Eropah lan GOST sertifikat saka Rusia. Produk kanthi syarat-syarat kualitas, hemat energi, lingkungan pangayoman lan safety ing pasar Eropah lan Amérika.
ALT40 aspal nyampur tanduran
ALT40 Aspal Nyampur Tanduran
Jinis ALT40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Total Daya(kw) 75
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT60 drum mixing plant
ALT60 Drum mixing plant
Jinis ALT60
Kapasitas produksi(t/h) 60
Total Daya(kw) 123
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT80 aspal mixing plant
ALT80
Jinis ALT80
Kapasitas produksi(t/h) 80
Total Daya(kw) 140
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

Kaluwihan Saka Aimix Seluler Drum Nyampur Aspal Tanduran

  1. Desain modul, utama modul sing dilengkapi karo trailer lan sasis, kang bisa éling kanthi cepet pindhah lan instalasi;
  2. Dhuwur-tliti screening, akurat metering, kumpulan nyawiji, kualitas dhuwur saka rampung aspal;
  3. Optimized desain saka pangatusan drum lan nyawiji tank, peralatan luwih kinerja; komponen tombol sing digawe saka nyandhang-tahan bahan lan duwe maneh layanan urip;
  4. Desain prasaja lan cilik lantai jangkoan.
  5. PLC sistem, kontrol cerdas, gampang operate.
  6. Saben modul iku dilengkapi karo daya kapisah distribusi kabinèt. Kabel sing disusun sadurunge ninggalake pabrik, kang trep lan aman.

Aimix 80TPH Aspal mixing plant Diinstal Ing Palembang, Indonesia

Yen sampeyan kasengsem ing kita amp aspal mixing plant for sale, ora ragu-ragu kanggo ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki. Sembarang pitakonan tampi.
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):