Otomatis Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin

Otomatis konkrit pemblokiran nggawe mesin pesawat saka peralatan sing bisa tumindak kanthi otomatis produksi anyar bahan bangunan kayata kothak, werna bricks, pamblokiran, slope pangayoman bricks, etc. Iku adopts watu wêdakakêna, kali wedhi, semen, sampah construction, fly awu, banyu slag, etc. minangka bahan mentahan, karo otomatis pemrograman kontrol saka PLC kanggo gawé konkrit pamblokiran karo efficiency dhuwur.

ABM-4S

Minangka China otomatis semen mblokir machine produsèn lan exporter, Aimix Group menehi macem-macem jinis-jinis panas otomatis bata nggawe mesin kanggo pelanggan. Iki mblokir mesin kalebu nulis jinis lan seluler jinis. Info rinci saka wong-wong mau minangka ngisor iki.

Paramèter Technical Saka Aimix Semi Otomatis Mblokir Nggawe Mesin

Kita nulis semi otomatis fly awu bata nggawe mesin utamané kalebu ABM-3A, ABM-4SE Mblokir mesin (rong jinis:motor ,hydraulic).

ABM-4SE
ABM-4SE
Bata Ukuran(L*W*H) Siklus Ngecor Pc/Hr
mergi pamblokiran 200*100*60 18-23s 2504-3200
interlocking bricks 200*160*60 18-23s 1565-2000
kothong bricks 390*190*190 15-20s 720-960

Paramèter Technical Saka Aimix Kanthi Otomatis Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin:

Seri iki utamané kalebu nulis kanthi otomatis mblokir mesin ABM-4S, ABM-6S, ABM-8S, ABM-10S lan ABM-12S.
Kita seluler kanthi otomatis bata mesin nuduhake WT10-15.
Wigati: ABM-3A bisa gawé kothong pamblokiran,ngalangi pamblokiran,mergi pamblokiran (karo werna dipakani sistem )
ABM-4SE,ABM-4S,ABM-6S ABM-8S,Q10-15,ABM-12S Mblokir mesin bisa gawé kothong pamblokiran,ngalangi pamblokiran,mergi pamblokiran,curbstones.
Movable mblokir mesin bisa gawé Kothong pamblokiran ,ngalangi pamblokiran.

ABM-6S mblokir nggawe mesin
ABM-6S
Bata Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Pc/Hr
mergi pamblokiran 200*100*60 21 3287-4200
interlocking bricks 200*160*60 12 1878-2400
kothong bricks 390*190*190 6 864-1080

ABM-8S konkrit pemblokiran nggawe mesin
ABM-8S
Bata Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Pc/Hr
mergi pamblokiran 200*100*60 28 4382-5600
interlocking bricks 200*160*60 20 3130-4000
ngalangi pamblokiran 240*115*53 42 9000-10000
kothong bricks 390*190*190 8 1150-1440

ABM-10S konkrit bata mesin
ABM-10S
Bata Ukuran(L*W*H) Siklus Ngecor Pc/Hr
mergi pamblokiran 200*100*60 18-23s 4852-6200
interlocking bricks 200*160*60 18-23s 3287-4200
ngalangi pamblokiran 240*115*53 15-17s 11011-12480
kothong bricks 390*190*190 20-25s 1440-1800

ABM-12S konkrit pemblokiran maker
ABM-12S
Bata Ukuran(L*W*H) Siklus Ngecor Pc/Hr
mergi pamblokiran 200*100*60 18-23s 5948-7600
interlocking bricks 200*160*60 18-23s 3913-5000
ngalangi pamblokiran 240*115*53 15-17s 12700-14400
kothong bricks 390*190*190 20-25s 1728-2160

Kabeh ndhuwur jinis sing panas jinis sing ngedol uga, pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut dikarepake nyata. Kita dodolan lan engineers bakal menehi sampeyan profesional saran, sampeyan bisa takon kanggo saran.

Specifications:

ABM-3S Bata Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Siklus ngecor Pc/Hr
390*190*190 3 15-20s 540-720
200*100*60 10 15-25s 1500-1800
225*112.5*60 8 15-25s 1200-1400
ABM-4SE 390*190*190 4 24-26s 580
240*115*90 9 22-25s 1400
240*115*53 21 22-25s 3300
ABM-6S 200*100*60 21 18-23s 3287-4200
200*160*60 12 18-23s 1878-2400
240*115*53 32 15-17s 6500-7800
390*190*190 6 20-25s 864-1080
ABM-8S 200*100*60 28 18-23s 4382-5600
200*160*60 20 18-23s 3130-4000
240*115*53 42 15-17s 9000-10000
390*190*190 8 20-25s 1150-1440
ABM-10S 200*100*60 31 18-23s 4852-6200
200*160*60 21 18-23s 3287-4200
240*115*53 52 15-17s 11011-12480
390*190*190 10 20-25s 1440-1800
ABM-12S 200*100*60 38 18-23s 5948-7600
200*160*60 25 18-23s 3913-5000
240*115*53 62 15-17s 12700-14400
390*190*190 12 20-25s 1728-2160

Otomatis Mblokir Nggawe Mesin FAQ

Carane Akeh Buruh Ora Kanthi Otomatis Mblokir Nggawe Mesin Perlu?

Personel: Umume ing paling 6-7 buruh sing needed, miturut customer situs kondisi
1 wong kanggo operate setir loader
1 wong kanggo operate konkrit mixer
1 wong kanggo operate pallet conveyor
1 wong kanggo operate lan mrekso otomatis ngontrol sistem
1 wong kanggo operate forklift
Salah siji utawa loro wong sing tanggung jawab kanggo ing situs sesambungan lan pangiriman

otomatis mblokir nggawe mesin

Carane Akeh Wilayah Ora Otomatis Bata Nggawe Tanduran Tutup?

Lantai area wis mutusaké dening ukuran investasi, bab 2000-8000m3. Contone, a full mblokir mesin baris sing migunakake ABM-3S mblokir mesin kalebu area 2000-3000m3, ABM-4S/6-15 bab 3000 m3. ABM-8S, ABM-10S lan ABM-12S isine area babagan luwih saka 3500m3, ing asas, ageng ing situs, sing luwih apik.

otomatis konkrit pemblokiran mesin tata

Cara Kanggo Milih Model Cocok

1)Pisanan sampeyan kudu ngerti nuntut output grafik, bata wangun (kothong, ngalangi utawa jinis-jinis liyane), bata ukuran. Njupuk ngalangi standar bata minangka conto, yen sampeyan njaluk 100,000 bêsik saben dina, banjur 100,000/8 = 12,500 bêsik per jam, lan sampeyan bisa konfirmasi nuntut mblokir mesin output, lan banjur milih cocok model miturut data kasedhiya ing specification sheet. Sampeyan bisa takon kita dodolan lan engineers kanggo saran sadurunge nggawe kaputusan.
2) Yen sampeyan perlu pemblokiran mesin sing bisa gawé macem-macem shaped bata, sampeyan wis luwih takon produsèn kanggo saran.

Komponen Kanthi Otomatis Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin

Standar kanthi otomatis mblokir mbikak mesin kasusun saka enem utama sistem minangka kapacak ing ngisor iki.

Batching lan nyawiji sistem
Iku utamané dumadi saka batching mesin, batching mesin, materi werna mixer, konkrit mixer, meneng conveyor, semen mining, semen metering, werna sabuk conveyor, ngisor sabuk conveyor.

Ngecor sistem

Pemblokiran mesin punika bagéyan inti saka ngecor sistem.

pemblokiran mesin ngecor

Transmisi otomatis sistem

Udan billet ngaturaken baris: iku digunakake kanggo udan billet ngaturaken. Sawijining fungsi kanggo transportasi produk diprodhuksi dening pemblokiran mesin kanggo mudhunake mesin kanggo ngrampungake udan billet ngaturaken.

Ngangkat mesin: iku digunakake kanggo pick munggah pallets karo kawangun pamblokiran saka pemblokiran mesin ngecor, lan ningkataké wong-wong mau kanggo ditetepake dhuwur, lan banjur dikirim menyang pangopènan kiln dening truk.

Mudhun Mesin: Iku digunakake kanggo murah pallets mbeta produk nambani kanggo conveyor kanggo palletizing.

Garing billet conveyor: iku digunakake kanggo garing billet transportasi. Sawijining fungsi kanggo ngeterake nambani pamblokiran kanggo garing billet conveyor liwat mudhunake mesin kanggo ngrampungake garing billet transportasi.

komponen utama saka pemblokiran mesin

Palletizing sistem

Ing palletizing kontrol mesin sistem wis sawijining kontrol kabinèt, kang nyadari status tampilan lan data input liwat industri komputer, kayata: mblokir kekandelan, lapisan nomer, palletizer dhuwur, rotasi amba lan palletizing mode.

Otomatis packaging sistem
Iku wis digunakake kanggo pack konkrit pamblokiran. Sistem kasusun saka film bungkusan entanglement mesin, pedhang-jinis strapping mesin, lan majemuk saka conveyors.

Kaluwihan Saka Aimix Otomatis Semen Bata Nggawe Mesin

  1. Prasaja struktur sakabèhé, kuat lan awet kinerja, aman lan dipercaya.
  2. Kabèh proses nganggo PLC kontrol cerdas, operasi prasaja lan cetha.
  3. Efisien hydraulic geter lan mencet sistem kanggo mesthekake dhuwur kekuatan lan kualitas dhuwur.
  4. Unik dipeksa-puteran kain piranti wis novel struktur, katon ayu, seragam kain, kacepetan cepet lan ora ana gangguan.
  5. Khusus nyandhang-tahan materi baja njamin nggunakake long-term lan èfèktif nyuda jamur biaya.

Aimix Otomatis Bata Nggawe Mesin Investasi Apik

Keuntungan Ekonomi Pinunjul

Sanadyan biaya produksi semen bricks, rega pasar bakal beda-beda gumantung ing bahan mentahan lan liyane bagéan saka negara, Iku wis ngartekno luwih saka bata abang.

Produksi Teknologi Diwasa

Dhuwur-meksa ngecor teknologi iki diadopsi, lan bata semen wis apik compactness, kurang banyu tingkat panyerepan, apik frost resistance lan dhuwur kekuatan. Karo kaluwihan iki, iku bisa applied kanggo macem-macem proyèk konstruksi kutha.

Biaya Punika Relatif Kurang

Luwih saka 80% saka watu wêdakakêna, sampah watu utawa sampah construction bisa dadi campuran ing lingkungan-loropaken bricks semen, supaya biaya saka bahan mentahan bakal nemen suda. Ing kajaba iku kanggo ngurangi biaya saka bahan mentahan, kewajiban tax kawicaksanan uga bisa sante.

otomatis mblokir mesin

Produk Sing Digunakake Digunakake

Bricks semen wis sawetara saka sudhut aplikasi ing pertamanan saka kebon, omah kwartal, colleges, pabrik-pabrik, sidewalks, lan plazas. Mulane, produk final saka konkrit pemblokiran nggawe mesin duwe pasar gedhe dikarepake.

Peralatan Investasi Cilik

Peralatan investasi cilik, lan wektu saka instalasi, commissioning saka peralatan, latihan saka buruh, kanggo tatanan saka kumpulan kapasitas produksi cendhak. Tegese nandur modal ing mblokir baris produksi wis cepet bali.

Otomatis Mblokir Machine For Sale

Aimix otomatis bata mesin adopts hydraulic transmisi geter ngecor, lan kekuatan saka kawangun standar bata bisa tekan nganti 15MPa, kang akeh sing luwih dhuwur saka syarat nasional kanggo kekuatan compressive saka mbukak-prewangan tembok materi. Iku bisa éling automation operasi PLC komputer program kontrol. Lengkap pesawat saka peralatan bisa gampang temen maujud dening 6~10 wong. Dening mung ngganti jamur, pelanggan bisa gampang éling produksi saka macem-macem manéka saka bricks, kothong bricks, perforated bricks, dalan kothak, dalan rock bricks etc. Iku pilihan apik kanggo pelanggan.

Sampeyan kasengsem ing nandur modal ing otomatis  konkrit pemblokiran nggawe mesin? Apa sampeyan curious bab kita otomatis bata nggawe mesin rega? Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki. Ninggalake pesen utawa pitakonan ing wangun ing ngisor iki. Kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):