Batching Tanduran Kanggo Advertisement Ing Jakarta Indonesia

Arep tuku batching tanduran kanggo advertisement ing Jakarta, Indonesia? Sampeyan teka menyang panggonan tengen! AIMIX menehi kualitas dhuwur batching tanduran ing Jakarta, Indonesia kanggo pelanggan kanggo milih. Minangka ngalami construction machinery produsèn lan exporter sing wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 60 negara, Aimix iku bisa kanggo nyedhiyani pelanggan kualitas dhuwur batching tetanduran kanggo advertisement ing rega cukup. Kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik, AIMIX wis disetel kantor cabang ing Jakarta, Indonesia.

90 Konkrit Batching Tanduran ing Batam, Indonesia
90 Konkrit Batching Tanduran Ing Batam, Indonesia

Aimix bisa menehi luwih cepet lan luwih layanan amarga persiyapan kita kantor-kantor cabang lan oversea mining.
AIMIX kantor cabang ing Indonesia : Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, Indonesia.
We welcome pelanggan kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita pabrik lan kantor ing China lan Indonesia. Iku bakal dadi pilihan wicaksana kanggo pelanggan kanggo milih Aimix batching plant ing Jakarta, Indonesia.

Aimix banner seluler

AIMIX utamané menehi AJ seri nulis lan AJY seri seluler batching tetanduran ing Jakarta, Indonesia kanggo pelanggan kanggo milih.

Specifications AIMIX AJ Seri Nulis Batching Plant :

AIMIX batching plant ing advertisement ing Jakarta, Indonesia utamané kalebu nulis sabuk jinis lan nulis skip kerekan jinis.
Nulis Sabuk Jinis Batching Plant Jakarta, Indonesia

nulis sabuk jinis tanduran batching
Nulis Sabuk Jinis Tanduran Batching

Model Sabuk jinis
AJ-60 AJ-90 AJ-120 AJ-180
Teori Produktivitas (m3/h) 60 90 120 180
Mixer Model (Mixer Output L) JS1000 JS1500 MAO3000/2000(SICOMA) MAO4500/3000(SICOMA)
Mixer Daya (kW) 2×18.5 2×30 2×37 2×55
Nyawiji Siklus Periode (s) 60 60 65 65
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60 Φ80 Φ80 Φ80
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 4×7 4×15 4×15 4×20
Kategori kanthi jumlah Ongko 43926 43926 38113 38113
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.1 4.1 4.3 4.3
Bobot sakabèhé (ton) ≈40 ≈68 ≈93 ≈101
Instalasi Daya (kW) ≈110 ≈160 ≈220 ≈290

Sabuk Jinis Konkrit Batching Tanduran Wis Banget Kinerja Lingkungan

  1. Kabeh powdery bahan sing sedulor ing terlampir kahanan saka ngaturaken, dosing, batching lan dipakani kanggo nyawiji;
  2. Utama mixer, semen ngebotake hopper lan fly awu ngebotake hopper kabeh disambungake dening bledug nyedhot pipo lan lampu bledug extraction filter;
  3. Kebak terlampir nyawiji menara lan sabuk conveyor nemen ngurangi bledug lan gangguan polusi.

Nulis Skip Kerekan Jinis Batching Plant Jakarta, Indonesia

nulis skip kerekan jinis tanduran batcing
Nulis Skip Kerekan Jinis Tanduran Batcing

Model Ember jinis
AJ-25 AJ-35 AJ-50 AJ-75
Teori Produktivitas (m3/h) 25 35 50 75
Mixer Model (Mixer Output L) JS500 JS750 JS1000 JS1500
Mixer Daya (kW) 18.5 30 2×18.5 2×30
Nyawiji Siklus Periode (s) 67 72 72 72
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60 Φ60 Φ60 Φ80
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×3 3×5 3×8 3×12
Kategori kanthi jumlah Ongko 43864 37319 43894 43894
Max. Discharging Dhuwur (m) 3.8 4.1 4.1 4.1
Bobot sakabèhé (ton) ≈15 ≈18 ≈23 ≈30
Instalasi Daya (kW) ≈65 ≈75 ≈100 ≈140
Sumber Daya 380V/220V/415/440V, 50/60HZ, 3Phase

Specifications AIMIX AJY Seri Mobile Batching Tetanduran:

mobile konkrit batching tanduran
Mobile Konkrit Batching Tanduran

Model Sabuk Jinis
AJY-25 AJY-35 AJY-50
Teori Produktivitas (m3/h) 25 35 50
Mixer Model (Mixer Output L) JS500 JS750 JS1000
Mixer Daya (kW) 18.5 30 2×18.5
Nyawiji Siklus Periode (s) 67 72 72
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 800 1200 1600
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60 Φ60 Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 2×3 2×5 3×5
Kategori kanthi jumlah Ongko 2/3/4
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 1×50 2×50 1×100
Max. Discharging Dhuwur (m) 3.8 3.8 4.1
Ngebotake Sawetara & Akurasi kanthi jumlah Ongko (kg) (300~1500)±2% (300~1500)±2% (300~3000)±2%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Semen (kg) (100~300)±1% (100~300)±1% (250~900)±1%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Banyu (kg) (60~150)±1% (60~150)±1% (80~300)±1%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Aditif (kg) / (8~20)±1% (8~20)±1%
Bobot sakabèhé (ton) ≈15 ≈22 ≈26
Instalasi Daya (kW) ≈61 ≈73 ≈92
Sumber Daya 380V/220V/415/440V, 50/60HZ, 3Phase

AIMIX Batching Plant Indonesia Sukses Kasus

Kanthi perkembangan saka perusahaan kita, kita ngekspor liyane lan liyane batching tetanduran kanggo negara kabeh ndonya. Kita uga duwe akeh sukses kasus ing Indonesia.
Aimix AJY 35m3/H Seluler Konkrit Batching Plant Diinstal Ing Ambon, Indonesia
Kabar apik teka ing agustus 2020! Aimix AJY35 seluler konkrit batching plant iki kasil diinstal ing Ambon, Indonesia. Ing ngisor iki sing sawetara gambar iki seluler konkrit tanduran njupuk ing situs instalasi.

AIMIX seluler konkrit tanduran diinstal ing Indonesia
AIMIX Seluler Konkrit Tanduran Diinstal Ing Indonesia

Iki 35m3/h seluler jinis batching tanduran sing bisa nyeret dening trailer, banget trep kanggo nggunakake. Sawijining fitur utama ease saka gerakan, trailer bisa njupuk kabèh tanduran sing nyawiji adoh.

Customer kita migunakake iki seluler konkrit batching plant kanggo bisa ing cilik project stasiun daya ing Indonesia. Ing kawitan, barang-barang padha dikirim menyang Surabaya. Kita dibantu ing khusus reresik, lan banjur padha dikirim menyang Ambon saka Surabaya.

mobile konkrit tanduran diinstal ing Indonesia
Mobile Konkrit Tanduran Diinstal Ing Indonesia

Allah Kawula! Situs construction iki elek. Iku udan meh saben dina; Supaya, kanca-kanca, instalasi kemajuan kene iki alon, nanging karo kerjasama aktif saka customer kita lan AIMIX staff, instalasi lan debugging iki pungkasanipun rampung ing agustus.

mobile konkrit batching tanduran ing Indonesia
Mobile Konkrit Batching Tanduran Ing Indonesia

Aimix seluler konkrit batching tanduran loro trep lan ekonomi kanggo nggunakake. Dibandhingake kanggo nulis konkrit batching tanduran, seluler jinis tanduran ora perlu konkrit madegé, kang bisa nyimpen biaya lan wektu instalasi.

mobile batching tanduran ing Indonesia
Mobile Batching Tanduran Ing Indonesia

Aimix AJ60 Konkrit Batching Tanduran Dikirim Menyang Indonesia Ing April 2020
Ing April 23, 2020, siji pesawat Aimix AJ60 konkrit batching tanduran iki dimuat.
Aimix AJ60 tanduran konkrit kanggo Indonesia 4
Aimix AJ60 konkrit tanduran belongs kanggo sabuk jinis konkrit batching plant, iku adopts sabuk conveyor kanggo transportasi mentahan agregat. Iku panas jinis antarane kita konkrit batching tetanduran.
Kita dirancang sabuk jinis konkrit batching plant miturut kita construction domestik kahanan.
Aimix AJ60 tanduran konkrit kanggo Indonesia 2
Iku adopts ing donya populer cepet instalasi modul struktur, dhuwur efisien kembar batang konkrit mixer, komputerisasi ngontrol sistem lan lingkungan loropaken desain. Seri iki saka beton batching tanduran iki utamané digunakake kanggo proyeke kaya jembatan, conservancy banyu, bandara, dock lan premixed konkrit produk pabrik ngendi jumlahe akeh konkrit perlu.

Aimix AJ60 tanduran konkrit kanggo Indonesia 5

AIMIX AJ35 Sabuk Jinis Tanduran Konkrit Dikirim menyang Indonesia Ing januari 2020
Ing januari 2020, siji pesawat Aimix AJ35 konkrit tanduran iki dimuat.  Iki AJ35 konkrit tanduran iki dirancang minangka sabuk tipe miturut kita customer kang dikarepake. Iku bakal digunakake ing Papua. Amarga angel transportasi kahanan, mung 4 meter trak bisa digunakake kanggo diangkut, sawise kita disampekno karo customer, konkrit batching mesin lan semen silos kabeh selaras menyang bolted jinis kanggo ketemu customer kabutuhan transportasi.

Aimix AJ35 konkrit tanduran dikirim menyang Indonesia 3
Aimix AJ35 konkrit tanduran dikirim menyang Indonesia 4
Aimix AJ35 konkrit tanduran dikirim menyang Indonesia 2
Aimix AJ35 konkrit tanduran dikirim menyang Indonesia 1

Aimix Garing Nyampur Beton Tanduran Nyiyapake Ing Indonesia Februari 2020
Sawise tanduran konkrit teka, Indonesia, iku iki nyetel munggah cepet karo bantuan saka Aimix engineers. Engineers kita bantuan customer karo instalasi lan komisi. Konkrit tanduran iki nyetel munggah kasil lan miwiti apa. Kita customer nganggo highly saka peralatan lan layanan kita. Ing ngisor iki sing sawetara gambar saka customer kita lan engineers bebarengan.

Aimix garing nyampur beton tanduran nginstal ing Indonesia 1

Aimix garing nyampur beton tanduran nginstal ing Indonesia 5

Aimix garing nyampur beton tanduran nginstal ing Indonesia 2

90m3/h Konkrit Batching Tanduran ing Lampung Indonesia

Batching Tanduran ing Lampung, Indonesia
Batching Tanduran Ing Lampung, Indonesia
Konkrit Batching Tanduran ing Lampung, Indonesia
Konkrit Batching Tanduran Ing Lampung, Indonesia

Aimix AJY-25 Seluler Konkrit Batching Tanduran Iki Dikirim Menyang Indonesia ing juli 2017
Ing juli 31, 2017, siji pesawat saka Aimix seluler konkrit batching tanduran iki dimuat lan dikirim menyang Indonesia ing dina iki. Ing ngisor iki sing sawetara gambar njupuk ing loading situs.

Aimix konkrit tanduran dikirim menyang Indonesia

AJY-25 konkrit tanduran diekspor

Aimix AJ-60 Konkrit Batching Tanduran Dikirim Menyang Indonesia Ing februari 28th, 2017

Ing februari 28th, 2017, siji pesawat saka Aimix AJ-60 konkrit batching tanduran iki dimuat lan siap bakal dikirim menyang Indonesia. Ing ngisor iki sing sawetara gambar njupuk ing loading situs.

AJ-60 konkrit tanduran diekspor

AJ-60 konkrit-tanduran-diekspor

Aimix menehi loro kualitas dhuwur batching tanduran Indonesia lan tulus layanan. Kita perusahaan bisa nyedhiyani pelanggan layanan free kayata situs planning, peralatan instalasi lan debugging, latihan personel, long-urip technical panuntun dhumateng. Kita bakal bantuan sampeyan desain paling cocok tata letak situs lan nyedhiyani teknologi support kapan sampeyan perlu.
AIMIX sawise tim dodolan

Customer page iku salah siji saka filsafat Bisnis ing perusahaan kita. Kita nyedhiyani tulus layanan saka jawaban takon kanggo onsite panuntun dhumateng etc. sawise advertisement layanan.

Aimix punika experienced China konkrit batching plant produsèn lan exporter. Wiwit 2019, kita uga wis nyiyapake kantor cabang ing Indonesia, Filipina, Pakistan, Uzbekistan etc. negara kanggo ngawula pelanggan sing luwih apik. Kita batching tetanduran wis diekspor kanggo akèh negara kayata Filipina, Pakistan, UK, Indonesia, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh etc. Sampeyan bisa gumantung ing kita. Yen sampeyan are looking for batching plant kanggo advertisement ing Jakarta, Indonesia, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki. Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita dodolan ing Jakarta, Indonesia kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):