Dadi Agen

dadi agen banner

emas

Kanggo pembangunan ekonomi, infrastruktur iku kawitan. Panas-Panas pasar, Emas nang endi wae!

kasugihan

Madhep kesempatan, sing apa sampeyan kudu? Milih AIMIX Group, kasugihan nerangake kanggo sampeyan!

model

Macem-macem kualitas peralatan kanggo milih. Milih AIMIX, kabeh saka model panas-sale ing pasar!

KALUWIHAN KANG ANENT KANGGO AIMIX GROUP

Gambar Account Support

Ndadekake account merek dagang, online operasi support.

Wilayah Pangayoman Support

Agen bisa seneng ketat regional pangayoman kawicaksanan kanggo mesthekake hak istimewa saka pasar agen lan ningkataké untung.

Kekuatan Saka Perusahaan Ndadekake Kerjasama
Luwih Stabil Lan Dipercaya.

AIMIX GROUP, ngarahke ing riset, pembangunan, lan produksi konkrit machinery. Karo tim technical luwih saka 120 wong, produk karo CE sertifikat lan wis diekspor kanggo luwih saka 60 negara.

Kerjasama Kuwat Support

Supaya kanggo bantuan agen njaluk menyang bisnis sanalika bisa, Aimix Group gumantung ing akeh taun saka pengalaman manajemen kanggo ngewangi sampeyan kanggo mbangun dhewe dodolan lan sawise-sales tim kanggo nggawe project operasi luwih sukses. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo produk lan petik informasi, staff dodolan latihan, organisasi manajemen, etc.

Iklan Media Support

Miturut kahanan nyata ing wilayah beda, perlu promosi bahan bakal kasedhiya kanggo agen.

Layang Support

Nyediakake siji-mandeg layanan delivery, mbusak siluman masalah kayata pilihan, transportasi lan khusus reresik.

GABUNG PROSES

Gabung Rembugan:

Sampeyan bisa takon kita liwat telpon, utawa Ninggalake pesen ing kita website.

Konfirmasi Kemitraan:

Njaluk wewenang certificate; informasi sing cocog lan layanan dhukungan.

Netepake Kontak:

Rembugan gabung kahanan lan konfirmasi franchise produk.

Operasi Lan Eksekusi:

……

AREP KANGGO NGGAWE DHUWIT LAN NJALUK SUGIH?

Mangga Ora Ragu-Ragu Kanggo Ninggalake Kita Pesen!

Adhedhasar pesen lan informasi, kita bakal njaluk ing tutul karo sampeyan sanalika bisa!
Name*
Email*
Tel*:
Company:
Agency Area:
Product Category:
Message:
Agree with similar manufacturers to check, in order to get more product information, I agree with
(network user information confidentiality agreement)