Bitumen Nyawiji Tanduran

Bitumen nyawiji tanduran, uga dikenal minangka bitumen batching tanduran, nuduhake sawijining sèt komplit saka peralatan kanggo produksi massa saka bitumen. Iku bisa gawé macem-macem jinis-jinis saka bitumen. Iku digunakake digunakake ing construction camping kayata dalan-dalan lan munisipalitas. Iku perlu peralatan kanggo dalan, bandara lan bandar construction.

100t bitumen nyawiji tanduran ing Probolingo Indonesia
100t Bitumen Nyawiji Tanduran Ing Probolingo Indonesia

Klasifikasi Aimix Bitumen Nyawiji Tanduran:

Minangka ngalami bitumen tanduran produksi produsèn lan exporter ing China, Aimix menehi macem-macem jinis-jinis bitumen tetanduran kanggo pelanggan kanggo milih. Kita dibagi mau menyang fokus drum nyampur bitumen tanduran lan dipeksa bitumen kumpulan nyampur tanduran. Loro rong jinis sing dirancang kanggo ketemu dikarepake nyata saka macem-macem camping construction.

Bitumen nyawiji tanduran For Sale

Fitur Saka Aimix Drum Jinis Bitumen Nyawiji Tanduran:

Fokus drum nyampur bitumen tanduran diprodhuksi dening terus pêntil aduk. Produksi proses punika prasaja lan peralatan konfigurasi prasaja. Minangka kanggo pangukuran lan pangatusan saka kadhemen kanthi jumlah ongko, proses iku sejatine padha karo kumpulan jinis, nanging fokus jinis wis ora panas kanthi jumlah ongko ngangkat, screening, secondary metering etc. Panas lan pangatusan saka agregat lan aduk saka bitumen dicampur sing terus-terusan dileksanakake ing padha drum.

Specifications Utama Saka Aimix Fokus Drum Nyampur Bitumen Tetanduran

ALT40 Bitumen nyawiji tanduran
ALT40
Jinis ALT40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Total Daya(kw) 75
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT60 Bitumen nyawiji tanduran
ALT60
Jinis ALT60
Kapasitas produksi(t/h) 60
Total Daya(kw) 123
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

Kaluwihan Saka Fokus Drum Nyampur Bitumen Tetanduran:

  1. Desain sakabèhé saka pedhot-pedhot pangatusan drum lan nyawiji drum nyuda biaya investasi kanggo pelanggan.
  2. Simplein struktur lan gampang operate.
  3. Gampang kanggo nginstal lan transportasi
  4. Ana gangguan ing proses produksi minangka ana aliran fokus ing kanthi jumlah ongko lan cairan aspal menyang pangatusan/nyawiji kamar.

Specifications Utama Saka Aimix Bitumen Kumpulan Nyampur Tetanduran:

ALQ40 Bitumen nyawiji tanduran for sale
ALQ40
Jinis ALQ40
Kapasitas(T/h) 40
Mixer 600kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 50T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 37

ALQ60 Bitumen nyawiji tanduran for sale
ALQ60
Jinis ALQ60
Kapasitas(T/h) 60
Mixer 800kgh
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 80T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 45

Fitur Saka Aimix Kumpulan Jinis Bitumen Nyawiji Tanduran:

Minangka kanggo dipeksa bitumen kumpulan nyampur tanduran, tinimbang, panas lan pangatusan saka ing kanthi jumlah ongko lan aduk saka bitumen dicampur sing conducted dhewe. Proses sing nyawiji wis conducted dhewe ing mixer, siji pot lan siji pot, lan saben pot wis diudhek kanggo 45 detik kanggo 60 detik. Pambuka diarani kadhemen kanthi jumlah ongko sing dikirim menyang pangatusan silinder, panas lan pepe, banjur panas kanthi jumlah ongko sing ngusulke, lan banjur sieved dening kedher layar. Sawise sing, panas agregat sing disimpen ing panas silo lan banjur dikirim menyang mixer bakal pipis, bebarengan karo metered ngisi (mine wêdakakêna) lan binder (aspal). Peralatan ngukur úa, stirs lan cepot ing salah siji pot lan siji pot, kang alesan ngapa iku diarani pedhot-pedhot nyawiji peralatan.

ALQ80 Bitumen nyawiji tanduran for sale
ALQ80
Jinis ALQ80
Kapasitas(T/h) 80
Mixer 1200kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 100T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 55

ALQ100 Bitumen nyawiji tanduran
ALQ100
Jinis ALQ100
Kapasitas(T/h) 100
Mixer 1300kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 120T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 55
ALQ120 Bitumen nyawiji tanduran for sale
ALQ120
Jinis ALQ120
Kapasitas(T/h) 120
Mixer 1700kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 150T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 75

Cathetan:
Bahan bakar: Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter: Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter

Kaluwihan Saka Aimix Bitumen Kumpulan Nyampur Tetanduran:

  1. Tetanduran kumpulan nggawe cilik akurat“perangan“aspal dicampur liwat proses sing wis bola liwat lan liwat nganti jumlah total project wis diprodhuksi.
  2. Padha kurban tingkat paling dhuwur saka keluwesan ing produksi.
  3. Padha pabrik banget dhuwur-kualitas produk rampung amarga takeran akurat saka saben kumpulan diprodhuksi.
  4. Amarga pedhot-pedhot proses produksi, tanduran operator bisa kanthi gampang bali lan kasebut antarane macem-macem campuran resep-resep yen perlu.

AIMIX Bitumen Tetanduran Ing Indonesia Lan Negara-Negara Liyane

AIMIX 100t aspal nyawiji tanduran ing Probolingo Indonesia
AIMIX 100t Aspal Nyawiji Tanduran Ing Probolingo Indonesia
80t aspal nyawiji tanduran ing Palembang, Indonesia
80t Aspal Nyawiji Tanduran Ing Palembang, Indonesia
Aimix panas nyampur aspal tanduran nyetel munggah ing Thailand
Aimix Panas Nyampur Aspal Tanduran Nyetel Munggah Ing Thailand
Aimix aspal tanduran nyetel munggah ing Thailand
Aimix Aspal Tanduran Nyetel Munggah Ing Thailand

Drum Nyampur Lan Kumpulan Campuran Kang Siji Kanggo Milih?

Tradisional fokus drum nyampur bitumen nyawiji tanduran wis relatif dhuwur syarat kanggo agregat. Mentahan agregat ora ngalami screening ketat lan bledug aman lan langsung lumebu nyawiji sistem. Super-ukuran agregat, gedhe jumlah saka bledug, ketik dicampur preduli saka apa iku perlu utawa ora. Temtu sing bakal duwe impact tartamtu ing kualitas saka dicampur.

Bitumen nyawiji tanduran
Drum Nyampur Aspal Tanduran


Ing nalisir, pedhot-pedhot kumpulan nyampur bitumen nyawiji tanduran wis murah syarat kanggo agregat. Iku bisa mbusak ora klebu nalar komponen saiki ing agregat, lan kualitas rampung bahan luwih aman. Ing produksi nyata laku, pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut dikarepake nyata saka construction project, kualitas ciri saka bahan mentahan kudu kanthi dianggep, lan bitumen nyawiji peralatan tanduran kudu kasebut kanthi teliti, dipilih miturut syarat aspek lan kualitas produk rampung.

AIMIX 100t bitumen nyawiji tanduran ing Probolingo Indonesia
AIMIX 100t Bitumen Nyawiji Tanduran Ing Probolingo Indonesia

Milih Aimix

Aimix Group experienced bitumen nyawiji tanduran produsèn lan exporter, sampeyan bisa gumantung ing kita. Yen sampeyan kasengsem ing kita bitumen nyawiji tanduran, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen utawa pitakonan panjenengan ing wangun ing ngisor iki. Kita bakal balesan ing 24 jam.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):