Konkrit Pemblokiran Nggawe Machine For Sale

Konkrit pemblokiran nggawe mesin pesawat saka peralatan sing dirancang kanggo gawé pamblokiran saka bahan mentahan kayata wedhi, semen, kerikil, fly awu, slag etc. Dening sing nyawiji iki bahan mentahan karo ngelmu aspek lan liwat dhuwur-meksa komprèsi, iki bahan mentahan sing digawe menyang konkrit pamblokiran.
konkrit pemblokiran nggawe machine for sale

Wiwit konkrit pemblokiran mesin bisa nggawe nggunakake saka sampah industri kayata fly awu, slag etc. minangka bahan mentahan, iku jenis lingkungan – loropaken mesin banget didhukung dening akeh pemerintah. Minangka China konkrit pemblokiran machine produsèn lan supplier, Aimix Group nyedhiyakake pelanggan macem-macem jinis-jinis konkrit pemblokiran machine for sale. Ing ngisor iki sing panas jinis ing sale.

Panas Jinis Aimix Konkrit Pemblokiran Machine For Sale Ing Indonesia

ABM-4S mblokir mesin
ABM-4S

ABM-4SE konkrit pemblokiran mesin
ABM-4SE

Aimix Wis Nyiyapake Kantor Cabang Ing Indonesia Kanggo Ngawula Pelanggan Sing Luwih Apik

Ing taun anyar, Indonesia construction infrastruktur wis dikembangaké kanthi cepet. Mulane, sing dikarepake kanggo construction machinery kayata konkrit pemblokiran nggawe mahine wis nambah dina.

Minangka ngalami China construction machinery produsèn lan exporter, Aimix Group wis dikembangaké kanthi cepet ing taun kepungkur. Kita wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 60 negara. Ing taun anyar, kita kudu nggedhekake bisnis kita kanggo oversea negara. Kita wis disetel 5 kantor-kantor cabang lan oversea mining kanggo ngawula pelanggan sing luwih apik. Kita uga duwe kantor cabang ing Indonesia. Indonesia pelanggan bisa njaluk kita kualitas dhuwur konkrit pemblokiran nggawe machine for sale akeh liyane nduweni.

Indonesia LBS Alamat:

Indonesia Alamat Kantor:Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

ABM-6S mblokir nggawe mesin
ABM-6S

ABM-8S konkrit pemblokiran nggawe mesin
ABM-8S

Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin Didhukung Dening Akeh Pemerintah

Wiwit konkrit pemblokiran mbentuk mesin ora njupuk lemah minangka bahan mentahan, iku bisa bantuan kanggo ngurangi sampah lan mbantu kanggo nglindhungi tanah farm. Mulane, iku banget didhukung dening akeh negara. Contone, konkrit pemblokiran maker wis digunakake digunakake ing China kanggo akèh taun, iku wis diganti abang bata lempung nggawe mesin ing negara kita . Kanthi asil dandan saka wong-wong kang kesadaran saka pangayoman lingkungan, akeh negara-negara kabeh ndonya wis dipunwiwiti kanggo nggunakake konkrit pemblokiran tanduran manufaktur kanggo gawé lingkungan loropaken konkrit pamblokiran. Mulane, padha duwe prospek sing godhongé amba.

ABM-10S konkrit bata mesin
ABM-10S

ABM-12S konkrit pemblokiran maker
ABM-12S

Specifications:

ABM-3S Bata Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Siklus ngecor Pc/Hr
390*190*190 3 15-20s 540-720
200*100*60 10 15-25s 1500-1800
225*112.5*60 8 15-25s 1200-1400
ABM-4SE 390*190*190 4 24-26s 580
240*115*90 9 22-25s 1400
240*115*53 21 22-25s 3300
ABM-6S 200*100*60 21 18-23s 3287-4200
200*160*60 12 18-23s 1878-2400
240*115*53 32 15-17s 6500-7800
390*190*190 6 20-25s 864-1080
ABM-8S 200*100*60 28 18-23s 4382-5600
200*160*60 20 18-23s 3130-4000
240*115*53 42 15-17s 9000-10000
390*190*190 8 20-25s 1150-1440
ABM-10S 200*100*60 31 18-23s 4852-6200
200*160*60 21 18-23s 3287-4200
240*115*53 52 15-17s 11011-12480
390*190*190 10 20-25s 1440-1800
ABM-12S 200*100*60 38 18-23s 5948-7600
200*160*60 25 18-23s 3913-5000
240*115*53 62 15-17s 12700-14400
390*190*190 12 20-25s 1728-2160

Komponen Utama Saka Pesawat Kebak Mblokir Nggawe Mesin

komponen utama saka pemblokiran mesin

  1. Sabuk ngaturaken sistem. Iku wis digunakake kanggo ngirim bahan (watu, wedhi, semen, fly awu, banyu, lan sapiturute.) bata mesin silo.
  2. Konkrit pemblokiran moulding mesin. Iku utamané kalebu rong bagéan: rak, kang utamané ndhukung komponen saka peralatan lan compressive pasukan nalika bata nyetak. Materi bin, utamané digunakake kanggo nyimpen bahan.
  3. Materi klompok mesin. Iku utamané dipigunakaké kanggo feed materi ing bin menyang mbentuk jamur.
  4. Jamur kasusun saka jamur ndhuwur lan ngisor jamur. Materi dipencet dening jamur ndhuwur, ing meksa saka ndhuwur jamur lan frekuensi dhuwur geter saka ing ngisor jamur (nambah compactness bata) nggawe beton pamblokiran kawangun.
  5. Piring sumber mekanisme: utamané dipigunakaké kanggo transfer pallet, iku dipérang dadi rong bagéan, ing ngarepe sumber piring lan ing sisih sumber piring, kang uga dilengkapi karo scraper mekanisme.
  6. Bata conveyor: iku utamané dipigunakaké kanggo ngirim mbentuk bricks saka workbench karo bata nyapu mekanisme.
  7. Hydraulicsistem (kalebu hydraulic lenga pump, silinder, pipo, tutup) / mechanical sistem, iku utamané dipigunakaké kanggo drive pemblokiran nggawe mesin kanggo ngrampungake ngecor, lan ngrampungake tumindak sadurunge lan sawise ngecor.
  8. Sistem kontrol, iku bisa nyedhiyani program lan kontrol circuit tumindak saka macem-macem komponen. Éling fokus produksi kabèh peralatan.
  9. Ing palletizing sistem: iku nyadari palletizing saka udan bricks, gampang forklift transfer lan tumpukan munggah lapisan dening lapisan ing prodhuk rampung area, ngurangi ruang lantai. Wigati: Yen iku seluler bata mesin, ana kuwi palletizer. Saben bata wis glethakaken langsung ing lemah.

Apa Proses Aimix Konkrit Bata Nggawe Machine For Sale

    1. Loader pours kabeh jinis bahan mentahan menyang batching mesin.
    2. Komputer nyetel resep-resep lan bahan mentahan sing batched miturut babagan tartamtu.
    3. Bahan mentahan sing kosong, bisa diperlokake menyang konkrit mixer hopper sawise batching.
    4. Mundhakaken hopper kanggo ndhuwur lan discharge bahan mentahan menyang mixer.
    5. Sawise nyawiji wis rampung, discharge hopper konkrit mixer mbukak, bahan sing diangkut menyang panyimpenan hopper utama bata mesin liwat sabuk conveyor.

    1. Sabuk conveyor ing panyimpenan hopper ngaturaken materi menyang nyebarke mesin.
    2. Kain mesin maju lan kain wis dipeksa menyang jamur kothak.
    3. Kain mesin bali, meksa sirah dipencet mudhun lan diiringi dening geter ngisor mati mundhak nganti bricks kabeh kapapar.
    4. Papan mesin otomatis transports bricks kanggo otomatis palletizer.
  1. Konkrit pamblokiran sing diangkut menyang produk rampung area dening garpu angkat.
  2. Banyu diwutahake sapisan dina saka dina kapindho, biasane sawise 5 kanggo 7 dina, ing beton pamblokiran bisa mlebukake.

Ing ndhuwur sing digunakake aliran saka pesawat kabèh konkrit pemblokiran produksi baris. Pelanggan bisa milih komponen kang bakal klebu ing produksi baris. Kita nyedhiyani selaras desain. Pelanggan bisa takon kita dodolan lan engineers kanggo saran miturut nyata construction dikarepake.

Konkrit Bata Nggawe Mesin Wis Sugih Bahan Mentahan

Bahan mentahan kayata semen, fly awu, slag etc. sing gampang kanggo ngakses. Sawetara sampah industri kayata fly awu lan slag mirah ing rega.

konkrit pemblokiran mesin bahan mentahan

Konkrit Pamblokiran Iku Wis Diprodhuksi Sawetara Saka Sudhut Aplikasi

Konkrit pamblokiran iku diprodhuksi bisa applied minangka tembok njaba saka multi-loteng omah bangunan lan infill tembok saka pigura struktur; minangka utama lan njaba tembok saka dhuwur-munggah bangunan pigura; iku uga bisa digunakake minangka njaba termal jampel materi saka tembok awak kanggo ngganti menyang construction saka wilayah kadhemen.

Ing tembung, konkrit pamblokiran iku diprodhuksi cocok kanggo omah, bangunan apartemen, bangunan kantor; bangunan umum, sekolah, perpustakaan, rumah sakit, bank-bank, klub, restoran; olahraga lan hiburan fasilitas, stadion bal-balan, gymnasiums, nglangi pools, etc. Prodhuk final saka beton bricks mesin wis sudhut aplikasi ing construction modern.

konkrit pemblokiran jinis

Konkrit Pamblokiran Nggawe Mesin Wis Bali Dhuwur

Proses produksi saka pemblokiran nggawe tanduran punika prasaja, investasi saka mesin iki ora dhuwur banget, lan iku bisa massa-diprodhuksi. Iku bisa ngandika sing investasi cilik lan bali cepet.

Kasengsem ing nandur modal ing konkrit pemblokiran nggawe machine for sale? Pengin ngerti kita konkrit pemblokiran rega mesin? mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki. Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki lan kita bakal reply ing 24 jam! Pitakonan sembarang bab kita pemblokiran mesin punika dipun tampi.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):