Konkrit Mixer Indonesia

Minangka construction machinery produsèn lan exporter sing wis diekspor kita construction peralatan kanggo luwih saka 100 negara kabeh ndonya. AIMIX uga menehi macem-macem jinis-jinis kualitas beton mixer Indonesia.
Kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik, AIMIX wis disetel limang kantor-kantor cabang kabeh liwat donya. Sing kalebu Indonesia, Filipina, Pakistan, Malaysia, Uzbekistan etc.
Indonesia Alamat Kantor:Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, Indonesia.
Karo persiyapan kantor cabang ing Indonesia, iku bakal banget trep kanggo pelanggan kanggo tuku kita macem-macem jinis-jinis konkrit mixer Indonesia.

Klasifikasi AIMIX Konkrit Mixer Indonesia

AIMIX utamané menehi rong jinis saka beton mixers ing Indonesia, sing diesel concrete mixers lan self loading konkrit mixers.

Introduksi Saka AIMIX Diesel Konkrit Mixer Indonesia

Diesel concrete mixer wis dirancang khusus kanggo wilayah remot tanpa listrik lan ora éling mechanical mechanization construction. Sawijining asas kanggo nginstal diesel generasi daya sistem ing basis saka beton drum mixer. Engine diesel menehi daya kanggo mesin kanggo mesthekake karya saka mixer.

AIMIX konkrit mixer diekspor
AIMIX Konkrit Mixer Diekspor

Iki jenis saka diesel konkrit mixer digunakake kanggo nyawiji plastik lan kurang-fluidity konkrit. Iku bisa nyampur 0.35m3 utawa 0.5m3 konkrit saben wektu, lan produktivitas 10-14m3/h utawa 20-22m3/h. Iku cocok kanggo umum cilik lan medium-ukuran proyèk konstruksi, dalan, kreteg, lan proyèk conservancy banyu.

Fitur Saka AIMIX Diesel Concrete Mixers Indonesia

Kita diesel konkrit mixer Indonesia pindho-conthong reversing discharge self-mudhun konkrit drum mixer. Nyawiji drum muter nerusake kanggo nyawiji lan mbalikke kanggo discharge. Iku wis kaluwihan saka struktur prasaja, linuwih, becik nyawiji quality, dhuwur efficiency produksi, lampu bobot, trep operasi lan pangopènan, lan sapiturute.

JZR500 diesel konkrit mixer kanggo Australia
JZR500 Diesel Konkrit Mixer Kanggo Australia

Paramèter Technical Saka AIMIX Diesel Concrete Mixer Indonesia

Model JZR350A JZR350B JZR500
Discharging Kapasitas(L) 350 350 500
Daya Kapasitas(L) 560 560 800
Produktivitas(m3/h) 10~14 10~14 20~22
Max. kanthi jumlah ongko ukuran(mm) 60 60 80
Hopper Ngangkat Kabel tali ngangkat Sistem Hydraulic Sistem Hydraulic
Engine Diesel Daya(kw) 9.7 13.2 13.2
Daya Pump Banyu(kw) 0.75 0.75 2.2-3
Dimensi ing Wadhah (mm) 2750×2200×2400 2300×1900×2500 2300×3300×2500
Bobot sakabèhé (kg) 1350 1400 2300

Jenis liyane konkrit mixer AIMIX menehi ing Indonesia self loading concrete mixer. Kita self loading konkrit mixers sing dadi populer sing padha wis dièkspor menyang akeh negara kayata Filipina, Rusia, Barbados, Kenya, Maladewa, Indonesia, Uzbekistan, Myanmar, Namibia, Kazakhstan, Malaysia lan sapiturute.

AS3.5 self loading mixer dikirim menyang Kazakhstan
AS3.5 self Loading Mixer Dikirim Menyang Kazakhstan
AIMIX self loading konkrit mixer dikirim menyang Filipina
AIMIX self Loading Konkrit Mixer Dikirim Menyang Filipina
AIMIX AS1.8 self loading mixer dikirim menyang Rusia
AIMIX AS1.8 self Loading Mixer Dikirim Menyang Rusia
AIMIX self loading konkrit mixer dikirim menyang Kenya
AIMIX self Loading Konkrit Mixer Dikirim Menyang Kenya
Aimix self-loading konkrit mixer ing Filipina
Aimix self-Loading Konkrit Mixer Ing Filipina

AIMIX self loading konkrit mixer banget panas produk antarane kita pelanggan, akeh pelanggan milih iku sawise padha tak kawruh saka iku. Apa AIMIX self loading mixers sing dadi populer? Amarga iku nggabungke fungsi konkrit nyawiji lan transportasi kabeh ing siji, banget trep kanggo bisa digunakake ing construction lan dipindhah antarane konstruksi. AIMIX self loading konkrit mixer menehi pelanggan sing wis dikarepake kanggo nyawiji lan transportasi konkrit ing konstruksi pilihan apik.

self loading konkrit mixer diekspor
self Loading Konkrit Mixer Diekspor

Ing ngisor iki sing sukses sawetara kasus kita konkrit mixer dièkspor menyang Indonesia.
AIMIX AS3.5B self Loading Konkrit Mixer Miwiti Makarya Ing Pekanbaru, Indonesia
Ing tanggal 17 juni, 2020, kita customer dikirim kita digunakake video saka AIMIX AS3.5B self loading konkrit mixer digunakake ing Pekanbaru, Indonesia. Iki self-loading konkrit mixer dhawuh dening kita Indonesia customer lan dimuat ing Maret 2020. Kita customer banget wareg karo iki self loading konkrit mixer sawise nggunakake.
Ing ngisor iki sing AS3.5B self mbukak konkrit mixer apa video njupuk onsite.

Kaluwihan Saka Aimix self Loading Konkrit Mixer For Sale

Ing drum mixer bisa muter 180 utawa 270 derajat;
Iku nduweni fungsi self mbukak, meter, nyampur lan discharge;
Struktur kompak lan gampang gerakan—papat gembong setir;
Dhuwur efficiency apa karo mesin diesel;
gampang kanggo ngeterake antarane konstruksi.
Utama hydraulic komponen sing diimpor.

Specifications AIMIX Panas Jinis self Loading Konkrit Mixer Indonesia

Peralatan Model MINANGKA-1.8 MINANGKA-2.6 m3 MINANGKA-3.5 Tipe A MINANGKA-3.5 Tipe B MINANGKA-3.5 Jinis C MINANGKA-3.5 Jinis D MINANGKA-4.0 MINANGKA-5.5 MINANGKA-6.5
Engine Model Yuchai 4102 Turbo-Daya Yuchai 4102 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YCD4J22G FAW XICHAI 6110 Turbo-Daya Weichai deutz 6105 Turbo-Daya
Dirating Daya 78kw 78kw 85kw 85kw 85kw 85kw 85kw 110kw 92kw
Tank Lenga 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter
Reducer HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 KY07-5-J HJ80-43 KY07-5-J
Hydraulic Kumpa CBGQ 2050/2032 CBGQ 2050/2032 CBGQ 2040/2080 CBGQ 2040/2080 GBGQ 2050/2032 GBGQ 2040/2080 Interpump CBGQ 2050/2032 Interpump
Hydraulic Motor BM5-160 BM5-160 BM5-160 USA PANAS 56 BM 5-160 USA PANAS 56 HAA2FM56/61W-VTD527 USA PANAS 56 SUNNY63
Sakabèhé Dimensi(L*W*H) 7300*2650*3750 7860*2750*4100 7830*2680*4170 7730*2700*4180 7600*2800*4180 7590*2600*4270 7640*2870*4750 8450*3100*4580 8450*3050*4830
Wheelbase (mm) 2600 2800 2900 2650 2640 2687 2480 3350 2850
Drum Muter 180º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º
Max.Kacepetan (Km/h) 30 30 30 30 30 30 35 30º 40

Aimix utamané menehi self loading konkrit mixer mesin karo ing ngisor iki kapasitas: 1.2 kitten, 1.8 kitten, 2.6 kitten, 3.5 kitten, 4cub, 5.5 kitten lan 6.5 kitten. Kita nyedhiyani kualitas produk lan rega cukup. Uga, kita duwe profesional sawise tim dodolan lan ngalami engineers kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang. Yen sampeyan kasengsem ing dhiri kita loading konkrit mixers, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki!
Desain Anyar Njupuk Ember self Konkrit Nyawiji Mixer
Prodhuk iki nggabungke kaluwihan saka mixer, loader lan njupuk ember ngangkat. Iku cocok kanggo cilik proyèk konstruksi lan proyèk ing wilayah remot. Wong siji, siji karo mesin bisa ngatasi konkrit nyawiji, transportasi lan unloading masalah, nambah efficiency lan nyimpen biaya.

Njupuk Ember self Konkrit Nyawiji Truk
Njupuk Ember self Konkrit Nyawiji Mixer

Peralatan fitur sing minangka nderek:
1. Investasi cilik, asil cepet, short bali siklus saka dana.
2. Operasi prasaja, gampang kanggo sinau lan nggunakake.
3. Gampang loading cepet lan unloading
Desain Anyar self Konkrit Nyawiji Mixer Video


4. Peralatan nyawiji roto-roto, daya kuwat, dhuwur nyawiji efficiency.
5. Nyoto desain struktur lan trep pangopènan.
6. Cocok kanggo ngalangi, cairan, konkrit lan wedhi;Mortir;Feed;Pupuk lan bahan liyane nglakoake

Layanan AIMIX Nyedhiyani

  1. Siji taun babar pisan;
  2. Ngirim engineer kanggo bantuan sampeyan nginstal lan debug;
  3. Nyedhiyani latihan free layanan kanggo operator;
  4. Kantor cabang nyetel ing oversea negara kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik;
  5. Nyisakke bagean ing simpenan, ngatasi pelanggan’ sumelang;
  6. Profesional sawise sale tim kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang.

Aimix timMinangka ngalami construction machinery produsèn lan exporter, AIMIX wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 100 negara. Kita nyedhiyani angel kualitas construction peralatan lan layanan dipercaya. Kita duwe profesional sawise sale tim lan engineers kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang. Saka kasus kita lan reviews customer, sampeyan bisa ndeleng pelanggan nganggo highly saka produk lan layanan kita. Yen sampeyan kasengsem ing sembarang tipe kita konkrit mixer Indonesia, welcome hubungi kita saiki!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):