Konkrit Mixer Truk Indonesia

Beton mixer truk Indonesia khusus konkrit truk digunakake kanggo transportasi konkrit kanggo construction; Iki konkrit mixer trak sing dilengkapi karo drum mixer kanggo nindakake campuran beton.
Ing proses transportasi, nyawiji silinder bakal tansah tetep puteran kanggo nyegah konkrit saka pisah. Sawise konkrit wis diangkut, nang nyawiji silinder biasane flushed karo banyu kanggo nyegah isih konkrit saka hardening lan manggoni papan, kang bakal nggawe volume saka nyawiji silinder kurang lan kurang.

konkrit mixer truk
Konkrit Mixer Truk

Minangka ngalami construction machinery produsèn lan exporter sing wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 100 negara, AIMIX menehi kualitas beton mixer trak ing Indonesia ing rega cukup kanggo pelanggan kanggo milih.
Indonesia Alamat Kantor: Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Klasifikasi AIMIX Konkrit Mixer Truk, Indonesia

Konkrit mixer truk populer teknik mesin kendaraan, kang muter peran wigatos ing dalan construction, construction bridge, omah bangunan, jogan, tank girder lan proyèk liya, lan iku di senengi dening akeh engineers. Aimix utamané menehi rong jinis konkrit mixer truk Indonesia: konkrit mixer truk karo sasis lan semi trailer konkrit mixer truk tanpa sasis.
Volume: 3m3, 4m3, 5m3, 6m3, 7m3, 8m3, 9m3, 10m3, 12m3, 14m3.
Sasis model: Dongfeng, HOWO, North Benth, Isuzu, Hino, Foton, Nissan

AIMIX konkrit mixer truk
AIMIX Konkrit Mixer Truk

Konkrit Mixer Truk karo Sasis

Page, kita bakal introduce konkrit mixer truk Indonesia karo sasis. Iki jenis saka beton mixer truk dumadi saka automobile sasis lan konkrit drum mixer. Konkrit nyawiji truk sasis biasane adopts liya kelas umum sasis sing diwenehake dening kabèh kendaraan produsèn.

konkrit mixer truk struktur
Konkrit Mixer Truk Struktur

Kaluwihan saka AIMIX Konkrit Mixer Truk, Indonesia

Tank awak adopts alloy steel nyandhang-resisting materi, karo katon ayu, seragam nyawiji, cepet dipakani lan discharging kacepetan, lan kurang ampas tingkat, kanthi mesthekake kualitas beton.

Sistem hydraulic adopts komponen diimpor, kang kompak ing struktur lan banget ing kinerja. Kabèh konkrit mixer truk wis dipercaya kinerja, urip dawa layanan, efficiency dhuwur .

konkrit mixer truk karo sasis
Konkrit Mixer Truk Karo Sasis

Semi Trailer Konkrit Mixer Truk

Kapindho, kita bakal introduce liyane jenis konkrit mixer truk Indonesia: semi trailer konkrit mixer truk tanpa sasis. Saka gambar ing ngisor iki kita bisa ndeleng sing iki jenis semi trailer konkrit mixer truk utamané kalebu konkrit mixer truk lan semi trailer unit. Beton drum mixer wis diinstal ing semi trailer. Saka gambar, kita bisa ndeleng sing semi trailer konkrit mixer truk wis gembong mung ing mburi; pelanggan bisa milih gawe kendaraan padha kaya.

semi trailer konkrit mixer truk
Semi Trailer Konkrit Mixer Truk

Paling Anyar Kasus

AIMIX 8m3 Konkrit Drum Mixer Dikirim Menyang Indonesia ing desember 2020
Kabar apik teka ing desember 2020! siji pesawat AIMIX 8m3 drum mixer siap lan bakal dikirim menyang Indonesia ing dina iki. Ing ngisor iki sing sawetara gambar njupuk ing karya toko lan test mbukak video sadurunge loading ing drum mixer.

AIMIX 8m3 Konkrit Drum Mixer
AIMIX 8m3 Konkrit Drum Mixer
AIMIX 8m3 Konkrit Drum Mixer kanggo Indonesia
AIMIX 8m3 Konkrit Drum Mixer Kanggo Indonesia

AIMIX 8m3 Konkrit Drum Mixer Test Mbukak sadurunge Ngirim menyang Indonesia
Iki test mbukak video saka AIMIX 8m3 Konkrit Drum Mixer sadurunge loading.

Introduksi Saka AIMIX Poto Loading Konkrit Mixer Truk, Indonesia

Kanggo ketemu dikarepake pasar, AIMIX dibukak anyar desain poto loading konkrit mixer truk ing taun anyar. Nggabungke fungsi konkrit nyawiji lan transportasi ing salah siji peralatan, fungsi padha menyang konkrit mixer truk. Nanging akeh luwih fleksibel kanggo nggunakake.

Fungsi otomatis poto loading mixer truk sing relatif lengkap, kalebu otomatis dipakani, otomatis nyawiji lan transportasi, panutup fungsi tradisional konkrit mixer truk, loader lan konkrit mixer.

poto loading mixer ing Papua Indoesia
Poto Loading Mixer Ing Papua Indoesia

Kacepetan otomatis poto loading mixer winates, mung short kadohan transportasi wis didhukung, transportasi-dawa kadohan wis ora didhukung.

AIMIX Poto Loading Mixer Truk Ing Indonesia Lan Negara-Negara Liyane

Wiwit poto loading konkrit mixer truk wis dibukak menyang pasar, iku tak pelanggan’ sih. Kita poto loading konkrit mixers wis dièkspor menyang negara kayata Myanmar, Zambia, Argentina, Botswana, Rusia, Pakistan, Filipina, Sri Lanka, Kenya, Zambia, Zimbabwe, Uzbekistan, Kazakhstan etc. Kita pelanggan tenan kaya iki jenis mixer.

3.5 poto loading mixer ing Papua Indoesia
3.5 Poto Loading Mixer Ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 poto loading mixer ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 Poto Loading Mixer Ing Papua Indoesia
AS3.5 poto loading mixer dikirim menyang Kazakhstan
AS3.5 Poto Loading Mixer Dikirim Menyang Kazakhstan
AIMIX 1.2 kitten poto mbukak konkrit mixer dikirim menyang Malaysia
AIMIX 1.2 Kitten Poto Mbukak Konkrit Mixer Dikirim Menyang Malaysia
AIMIX AS1.8 poto loading mixer dikirim menyang Rusia
AIMIX AS1.8 Poto Loading Mixer Dikirim Menyang Rusia

Specifications AIMIX Panas Jinis Poto Loading Konkrit Mixer Truk, Indonesia

Peralatan Model MINANGKA-1.8 MINANGKA-2.6 m3 MINANGKA-3.5 Tipe A MINANGKA-3.5 Tipe B MINANGKA-3.5 Jinis C MINANGKA-3.5 Jinis D MINANGKA-4.0 MINANGKA-5.5 MINANGKA-6.5
Engine Model Yuchai 4102 Turbo-Daya Yuchai 4102 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YCD4J22G FAW XICHAI 6110 Turbo-Daya Weichai deutz 6105 Turbo-Daya
Dirating Daya 78kw 78kw 85kw 85kw 85kw 85kw 85kw 110kw 92kw
Tank Lenga 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter
Reducer HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 KY07-5-J HJ80-43 KY07-5-J
Hydraulic Kumpa CBGQ 2050/2032 CBGQ 2050/2032 CBGQ 2040/2080 CBGQ 2040/2080 GBGQ 2050/2032 GBGQ 2040/2080 Interpump CBGQ 2050/2032 Interpump
Hydraulic Motor BM5-160 BM5-160 BM5-160 USA PANAS 56 BM 5-160 USA PANAS 56 HAA2FM56/61W-VTD527 USA PANAS 56 SUNNY63
Sakabèhé Dimensi(L*W*H) 7300*2650*3750 7860*2750*4100 7830*2680*4170 7730*2700*4180 7600*2800*4180 7590*2600*4270 7640*2870*4750 8450*3100*4580 8450*3050*4830
Wheelbase (mm) 2600 2800 2900 2650 2640 2687 2480 3350 2850
Drum Muter 180º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º
Max.Kacepetan (Km/h) 30 30 30 30 30 30 35 30º 40

Kaluwihan saka AIMIX Poto Loading Konkrit Mixer Truk, Indonesia

1. Dhuwur automation program: loading otomatis, nyawiji, unloading, transportasi, produksi konkrit ora laborious. Jenis
2. Pegawe nyimpen: 1-2 wong bisa operate, wong siji bisa operate, siji assistant operasi.
3.Nyimpen biaya


4.Kuwat practicability: ana prakara iku kanggo mbangun dalan, kreteg lan omahé, utawa kanggo mencet lemah, slope pangayoman lan madegé, otomatis dipakani mixer bisa digunakake. Anggere iku perlu kanggo konkrit engineering, practicality sawijining minangka dhuwur minangka 100%. Kajaba iku, paling saka proyèk sing dumunung ing wilayah pegunungan, lan sawetara sing malah ing plato grassland. Otomatis dipakani mixer bisa ngganti inggih, karo daya kuwat, cilik torsi, papat-setir setir, loro-cara nyopir lan liyane ciri.
5.Dhuwur safety: amarga ing mburi bobot banget gedhe, tradisional mixer truk climbing wis gedhe potensial resiko safety. Desain struktur awak lan counterweight otomatis dipakani mixer wis cukup, lumampah punika stabil lan faktor safety dhuwur.

Volume otomatis dipakani mixer ora gedhe banget. Saiki ing pasar otomatis dipakani mixer, volume maksimum nyawiji tank 4 meter kubik, supaya iku luwih cocok kanggo cilik lan medium-ukuran proyèk.
Desain Anyar Poto Konkrit Nyawiji Mixer Truk
Prodhuk iki nggabungke kaluwihan saka mixer, loader lan njupuk ember ngangkat. Iku cocok kanggo cilik proyèk konstruksi lan proyèk ing wilayah remot. Wong siji, siji karo mesin bisa ngatasi konkrit nyawiji, transportasi lan unloading masalah, nambah efficiency lan nyimpen biaya.

Poto Konkrit Nyawiji Mixer Truk
Poto Konkrit Nyawiji Mixer Truk

Peralatan fitur sing minangka nderek:
1. Investasi cilik, asil cepet, short bali siklus saka dana.
2. Operasi prasaja, gampang kanggo sinau lan nggunakake.
3. Gampang loading cepet lan unloading
Desain Anyar Poto Konkrit Nyawiji Mixer Truk Video


4. Peralatan nyawiji roto-roto, daya kuwat, dhuwur nyawiji efficiency.
5. Nyoto desain struktur lan trep pangopènan.
6. Cocok kanggo ngalangi, cairan, konkrit lan wedhi;Mortir;Feed;Pupuk lan bahan liyane nglakoake

Layanan Aimix Nyedhiyani

1. Siji taun babar pisan;
2. Ngirim engineer kanggo bantuan sampeyan nginstal lan debug;
3. Nyedhiyani latihan free layanan kanggo operator;
4. Kantor cabang nyetel ing oversea negara kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik;
5. Nyisakke bagean ing simpenan, ngatasi pelanggan’ sumelang;
6. Profesional sawise sale tim kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang.


Karo angel kualitas beton mixer trak ing rega cukup kanggo pelanggan kanggo milih lan layanan dipercaya tim kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang, AIMIX iku pilihan tengen. Yen sampeyan kasengsem ing sembarang tipe kita konkrit mixer trak, welcome hubungi kita saiki! Ninggalake email ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):