AIMIX Konkrit Mixer Pump For Sale

Aimix konkrit mixer kumpa iku pesawat saka peralatan sing nggabungke fungsi konkrit nyawiji lan ngaturaken kabeh ing siji. Awit iku ora mung bisa nyampur beton, nanging uga transportasi konkrit, iku banget trep kanggo pelanggan kanggo nggunakake. Amarga saka multi-fungsi mixer pump konkrit, iku disenengi dening pelanggan.

— — Aimix ABJZ40C Diesel Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia

— Dikirim menyang Indonesia ing Maret, 2020
— Siji pesawat saka 40m3/h diesel konkrit mixer kumpa
aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 2
Aimix ABJZ40Cconcrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia

Sawetara Review Customer kang

2-September-2020
40m3/h Diesel Konkrit Mixer Kumpa
ABJZ40C
Saumlaki, Indonesia

Mesin iki wis digunakake kanggo taun lan setengah. Iku ana ing Papua sadurunge. Sawise project wis rampung ing separo kapindho saka 2019, iku mlebukake kanggo panggonan iki bakal digunakake ing project anyar. Saiki, Iku isih ing Saumlaki, soutwest saka Sulawesi pulo,project anyar bakal rampung ing pungkasan taun iki.

AIMIX concrete Mixer Kumpa Ing Indonesia
AIMIX diesel concrete mixer kumpa ing Indonesia
AIMIX Diesel concrete Mixer Kumpa Ing Indonesia

Ing ngisor iki sing kita desain anyar diesel concrete mixer pumps dièkspor menyang Indonesia bubar karo werna biru lan putih. AIMIX engine diesel concrete mixer pumps banget populer ing antarane kita pelanggan. kita ngekspor akeh saka diesel concrete mixer karo pumps kanggo oversea negara saben taun.

aimix concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia 1

aimix concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia 4

Akeh pelanggan seneng milih AIMIX concrete mixer pump for sale tinimbang biasa trailer concrete kumpa sawise padha njaluk dikenal jinis iki concrete mixer mesin karo kumpa. Wiwit AIMIX concrete mixer pump iki dibukak ing pasar, iku tak pelanggan’ sih.

AIMIX ABJZ40C mixer kumpa ing Papua, Indonesia
AIMIX ABJZ40C Mixer Kumpa Ing Papua, Indonesia

Paling Anyar Kasus – Aimix Abjz40d Elektrik concrete Mixer Pump Iki Dimuat Lan Dikirim Menyang Indonesia

Kabar apik teka! Ing juli 2020, siji pesawat AIMIX ABJZ40D elektrik concrete mixer pump iki dimuat lan dikirim menyang Indonesia. Ing ngisor iki sing sawetara gambar iki concrete mixer pump lan njupuk foto ing situs loading.

AIMIX 40cbm concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia
AIMIX 40cbm concrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia

AIMIX concrete Mixer Pumps Wis Diekspor Kanggo Akèh Negara

Aimix seluler concrete mixer karo pumps wis dièkspor menyang negara kabeh ndonya kuwi minangka Algeria, Argentina, Bangladesh,Botswana, Kongo, Daemonic republik, East Timor, Ecuador, Ethiopia, Fiji, Indonesia, Kenya, Malaysia, Pakistan, Filipina, Qatar, Rusia, Senegal, Sri Lanka, Thailand, Trinidad lan Tobago, Uganda, Uzbekistan, Vietnam, Yaman lan sapiturute. Ing ngisor iki sing sawetara gambar saka AIMIX engine diesel concrete mixer karo pumps diekspor. Pelanggan nganggo highly kita concrete mixer karo kumpa peralatan lan layanan kita.

40 concrete mixer pump dimuat
40 concrete Mixer Pump Dikirim Menyang Filipina
40 diesel concrete mixer pump Indonesia
40 Diesel concrete Mixer Pump Indonesia

aimix concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia 4
Aimix concrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
aimix concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia 3
Aimix concrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
aimix concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia 2
Aimix concrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Aimix concrete mixer kumpa ing Filipina
Aimix concrete Mixer Kumpa Ing Filipina
Aimix concrete mixer kumpa ing Filipina 2
Aimix concrete Mixer Kumpa Ing Filipina 2
Aimix concrete mixer kumpa ing Filipina
Aimix concrete Mixer Kumpa Ing Filipina 2

Klasifikasi Saka Model Panas Aimix concrete Mixer Pump For Sale

30m3/h lan 40m3/h AIMIX concrete mixer karo pumps monjo model ing kita perusahaan. Ing taun anyar, paling saka pelanggan kita milih iki loro kapasitas concrete mixer karo pumps. Saben taun, kita ngedol puluhan iki concrete mixer lan pumps.

aimix concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia 1
Aimix ABJZ40C concrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia

30m3/h lan 40m3/h deleng menyang max. teori ngaturaken kapasitas saka beton mixers karo kumpa. Miturut sumber daya concrete mixer pumps, kita desain kita concrete mixer lan pumps menyang jinis elektrik lan engine diesel jinis. Yen customer situs construction wis sugih sumber listrik, kang bisa milih jinis elektrik. Yen customer situs construction ora duwe cukup sumber listrik, kang bisa milih engine diesel jinis.

aimix concrete mixer pump dikirim menyang Indonesia 2
Aimix ABJZ40Cconcrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia

Pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut dikarepake nyata. Ing umum, jumlah gedhe saka pelanggan milih engine diesel jinis, iku bisa applied ing wilayah sing luwih jembar tanpa matesi saka sumber listrik.

aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 3
ABJZ30C Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ30C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 30m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 300m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:10mm/20mm
aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 2
Aimix ABJZ40Cconcrete Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ40C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 40m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:40/50

Miturut prabédan saka beton mixers diadopsi ing konkrit mixer pump, kita dibagi kita konkrit nyampur lan pumps menyang drum konkrit mixer jinis lan dipeksa konkrit mixer jinis. Drum mixer tipe nganggo drum konkrit mixer kayata JZC350 minangka utama mixer nalika dipeksa konkrit mixer tipe nganggo kembar batang dipeksa konkrit mixer minangka utama mixer. Kita bisa ndeleng iku easilly sing dipeksa konkrit mixer jinis wis akeh kuwat nyawiji efek. Yen sampeyan ora yakin kang jenis kanggo nggunakake, cara paling gampang kanggo takon kita profesional dodolan kanggo njaluk sawetara saran.

AIMIX ABJZ40D konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
ABJZ40D Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ40D
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas:40m3/h
Nglakoake motor Power:4.5 kw
Max Kanthi Jumlah Ongko Ukuran: Lunyu/scree: 40/50mm
Max Horisontal Ngaturaken Kadohan:500m
Max Vertikal Ngaturaken Kadohan:120m
Mixer Model:JZC350
JBS40-JS750 elektrik konkrit mixer kumpa
ABJS40D Elektrik Konkrit Mixer Kumpa
Model: ABJS40D
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas:40m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Max Kanthi Jumlah Ongko Ukuran: Lunyu/scree:40/50mm
Max Horisontal Ngaturaken Kadohan:500m
Max Vertikal Ngaturaken Kadohan:120m
Mixer Model:JS750

Rinci Paramèter Saka AIMIX Konkrit Mixer Pumps:

Item Unit Perameters Perameters Perameters Perameters Perameters Perameters
ABJZ30C ABJZ30D ABJZ40C ABJZ40D ABJS40C ABJS40D
kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output(L./H) M3/h 30 30 40 40 40 40
Mixer dirating feed kapasitas m3 0.56 0.56 0.56 0.56 0.56 0.56
Mixer dirating discharge kapasitas m3 0.35 0.35 0.45 0.45 0.5 0.5
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10 10 10 10 8 8
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup S Tutup S Tutup S Tutup
Hopper kapasitas L 400 400 400 400 400 400
Sistem daya Engine Diesel model Weichai Weichai
Electrical engineering daya KW 37 37 82 45 129 45
Muter kacepetan r/min 1480 1480 2200 1480 2200 1480
Sistem Hydraulic Sirkuit jinis Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit
Pumping sistem meksa MPa 26 26 32 26 32 26
Nyawiji sistem meksa MPa 43990 43990 6 43990 6 43990
Kapasitas tank lenga L 260 260 350 370 350 370

Sawetara Review Customer Kang

Eric
Saka AIMIX Customer
7 januari, 2020
Semen Mixer Kumpa
ABJZ40C Diesel
Davao, Filipina

Iki konkrit mixer karo pump bisa stabily, karo ciri saka pumping dhuwur meksa lan efficiency apa, iku banget populer ing wilayah kita.

Aimix konkrit mixer kumpa ing Filipina
Aimix konkrit mixer kumpa ing Filipina 2
Kevin
Kevin
7 januari, 2020

Kevin

Iki konkrit mixer karo pump bisa stabily, karo ciri saka pumping dhuwur meksa lan efficiency apa, iku banget populer ing wilayah kita.

Faktor Pengaruhe Konkrit Mixer Lan Pump Rega

Ana sawetara faktor mengaruhi rega saka kita konkrit kumpa karo mixers : kayata rega saka bahan mentahan, kapasitas saka mixer pump, konfigurasi saka mesin.

  1. First, rega saka bahan mentahan. Bahan mentahan kayata rega baja bakal pengaruh rega saka beton pump mixer.
  2. Kapindho, konkrit mixer pump rega kisaran miturut sawijining kapasitas. Ing tembung, sing luwih gedhe ing kapasitas iki, sing luwih dhuwur rega.
  3. Katelu, konfigurasi saka mesin. Konkrit mixer pumps karo macem-macem konfigurasi duwe prices beda-beda. Contone, konkrit mixer pumps karo macem-macem mixers duwe prices beda-beda.
konkrit mixer karo kumpa ABJZ40C ing Papua, Indonesia
Konkrit Mixer Karo Kumpa ABJZ40C Ing Papua, Indonesia


Ing tembung, pelanggan kudu nggawe langit kang dikarepake nyata lan banjur nggawe keputusan kang model kanggo milih. Iku luwih apik kanggo takon kita profesional dodolan lan engineers kanggo saran. Kita dodolan lan engineers bakal menehi pelanggan sing paling cocok solusi sing loro ketemu customer dikarepake lan ekonomi. Supaya, please ora ragu-ragu kanggo takon pitakonan panjenengan, kita welcome sembarang pitakonan panjenengan ing kita konkrit mixer lan pump produk. Mung ninggalake pitakonan panjenengan ing wangun!

Aimix Konkrit Mixer Pump Apa Video Ing Indonesia

Construction Machinery Wis Prospek Pasar Apik Ing Indonesia

Ing sasi, Indonesia construction infrastruktur lagged konco negara-negara Asia liyane, kang ana salah siji saka utama bottlenecks sing raosaken Indonesia kang ekonomi wutah. Pemerintah Indonesia akeh banget ngarep-arep sing ibukutha manca lan domestik enterprises pribadi bakal melu ing investasi ing construction infrastruktur lan usaha kanggo nggawe macem-macem kondisi trep kanggo enterprises investasi.
Aimix banner seluler

Wiwit peresmian Indonesia Presiden Ir, pamaréntah anyar dibukak 43 proyèk infrastruktur ing 2015 karo investasi total saka US $ 52 milyar, lan announced sing pembangunan saka Indonesia kang fasilitas industri wis ngeteraken ing limang taun emas. Indonesia Presiden Ir uga ketemu karo Mentri Manca Chinese Wang Yi ing Jakarta, matur sing Indonesia ngusulake kanggo mbangun daya maritime lan China ngusulake kanggo mbangun 21st Century Maritime Silk Road. Loro highly kompatibel lan loro-lorone bisa aktif kerjo bareng. Karo peserta advancement saka China kang “Sabuk lan Dalan” lan Indonesia “interconnectivit”strategi, ing kerjasama ekonomi antarane negara loro wis nglantaraken kesempatan sajarah langka.

tulus layanan

Ing taun anyar, Indonesia wis tansah ditempelake wigati kanggo construction infrastruktur, lan ing budget saka Kamentrian saka Karya Umum lan Omah wis tansah ditingkat pisanan ing kabeh departemen. Punika mangertos yen Indonesia construction infrastruktur lan industrialization ana ing ayunan lengkap. Ing saiki, Indonesia wis kadhaptar ting construction minangka salah siji saka proyèk tombol, lan iku bakal mbangun jaringan margi tol karo biaya total 5,405 kilometer tengen negara. Ing wektu sing padha, alur transit kutha bakal dianggep ing sawetara wilayah. Potensial pasar ing lapangan construction infrastruktur ageng, lan iku uga bakal nemen drive dikarepake kanggo pasar construction machinery.

aimix konkrit mixer pump diekspor

Minangka ngalami China construction machinery produsèn lan exporter, Aimix Group uga bisa nyetel kantor cabang ing Indonesia kanggo nyedhiyani luwih apik lan luwih cepet layanan kanggo pelanggan ing Indonesia.
Ing wektu sing padha, kita uga bakal nangkep pembangunan lan mbangun urip sing luwih apik karo wong lokal ing Indonesia bandara, bandar, dalan, kreteg, stasiun daya lan construction infrastruktur liyane.

Aimix sawise layanan ing Philipines

Fitur Unik Saka Aimix Konkrit Mixer Karo Kumpa For Sale:

1. Pindho-kompa lan kaping pindho-circuit mbukak sistem hydraulic iki diadopsi. Pump utama sumber lenga lan S tutup ayunan lenga iku sawijining saben liyane, kang ndadekake sistem prasaja, layanan urip lengkap, linuwih sing luwih dhuwur, lan fault diagnosa lan eliminasi sing gampang.
2, karo anti-kompa fungsi, kang kondusif kanggo pas wektune eliminasi pipe watesan gagal.
3, nggunakake advanced S shaped distribusi tutup kanthi otomatis bisa ijol kanggo nyandhang longkangan, kang ndadekake sealing kinerja apik.
4, nyandhang-tahan alloy piring lan kaca tingal ngambang nglereni dering wis urip dawa layanan.
5. Otomatis terpusat lubrication sistem kanggo mesthekake efektif lubrication sak operasi mesin.
6, karo remot kontrol, operasi luwih aman lan trep.
konkrit mixer pump kaluwihan

7. Kabeh spare parts sing standar nasional, interchangeability apik.
8. Sistem cooling adopts dipeksa-online cooling gedhe radiator piranti kanggo mesthekake yen apa suhu lenga saka sistem hydraulic kontrol ing ngisor iki 70℃, mangkono njamin utama sistem hydraulic ing normal kondisi apa.
9. Gagal tingkat kurang banget
10. Peralatan ayunan silinder wis buffer sistem, kang nyuda impact ing sistem hydraulic lan mundhak gesang layanan saka peralatan.
11. Mupangati rega lan layanan apik (pemandangan sing wis-sale, sale lan sawise-sales)

Yen sampeyan kasengsem ing kita konkrit mixer lan pumps, ora ragu-ragu kanggo ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki. Sembarang pitakonan tampi.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):