Concrete Pump for Sale Ing Indonesia

Concrete pump, uga dikenal minangka konkrit ngaturaken pump, kasusun saka beton pump awak lan ngaturaken pipo. Iku jenis saka machinery sing migunakake meksa kanggo terus-terusan transportasi konkrit liwat pipo. Iku utamané dipigunakaké ing construction house, kreteg lan trowongan construction.

ABT80C konkrit kumpa
ABT80C Konkrit Kumpa


Ing saiki, paling wiyar dipigunakaké konkrit pumps S tutup konkrit pumps. Minangka salah siji saka beton pump manufaktur lan suppliers ing China, Aimix Group menehi concrete pump for sale loro ngarep lan kapal.

Paling Anyar Cilik Saka Aimix Konkrit Pump Dikirim Menyang Indonesia

aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 4
Aimix Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 1
Aimix ABJZ40C Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 3
Aimix Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 2
Aimix Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia

Aimix Concrete Pump Digunakake Ing Indonesia

60 diesel konkrit kumpa ing Lombok
60 Diesel Konkrit Kumpa Ing Lombok Indonesia
60 diesel konkrit kumpa ing Lombok Indonesia
60 Diesel Konkrit Kumpa Ing Lombok Indonesia

Saka 2019, Aimix wiwit kanggo nyedhiyani konkrit kumpa kanggo ngedol langsung ing Indonesia. Kita duwe kantor lan dodolan ing Indonesia kanggo ketemu dikarepake pelanggan. Kita utamané menehi trailer concrete pumps kanggo advertisement lan konkrit mixer pumps kanggo advertisement ing Indonesia. Informasi sing luwih rinci minangka ing ngisor iki.
Ekspor menyang Indonesia Pasar Luwih saka 20 Mranata

AIMIX ABJZ40C mixer kumpa ing Papua, Indonesia
AIMIX ABJZ40C Mixer Kumpa Ing Papua, Indonesia
AIMIX 50cbm diesel konkrit kumpa ing Batam, Indonesia
AIMIX 50cbm Diesel Konkrit Kumpa Ing Batam, Indonesia

Pelanggan’ Reviews

Eric
p
2-September-2020
40m3/h Diesel Konkrit Mixer Kumpa
ABJZ40C
Saumlaki, Indonesia

Mesin iki wis digunakake kanggo taun lan setengah. Iku ana ing Papua sadurunge. Sawise project wis rampung ing separo kapindho saka 2019, iku mlebukake kanggo panggonan iki bakal digunakake ing project anyar. Saiki, Iku isih ing Saumlaki, soutwest saka Sulawesi pulo,project anyar bakal rampung ing pungkasan taun iki.

AIMIX Konkrit Mixer Kumpa Ing Indonesia
AIMIX diesel konkrit mixer kumpa ing Indonesia
AIMIX Diesel Konkrit Mixer Kumpa Ing Indonesia

Specifications Aimix Diesel Konkrit Kumpa Kanggo Advertisement Ing Indonesia

ABT40C diesel konkrit kumpa kanggo Filipina
ABT40C Diesel Konkrit Kumpa
Item: ABT40C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 40/26
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 120
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Weifang Delier 6105ZB
Electrical engineering daya(kw): 82
ABT60C diesel konkrit kumpa
ABT60C Diesel Konkrit Kumpa
Item: ABT60C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 67/45
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 180
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 800
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Wechai
Electrical engineering daya(kw): 129
ABT80C
ABT80C
Item: ABT80C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 84/45
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 200
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 800
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Wechai
Electrical engineering daya(kw): 176

Deatiled Paramèter:

Item Unit ABT40C ABT60C ABT80C
Max. theo. konkrit output(L./H) M3/h 40/26 67/45 84/45
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10/7.6 44025 44151
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup
Konkrit silinder diameteripun×stroke mm Φ180×1200 Φ200×1650 Φ200×1800
Hopper kapasitas x dipakani dhuwur L/mm 400/1100 800/1400 800/1400
Stopkontak diameteripun mm Φ150 Φ180 Φ180
Engine Diesel model Weifang Delier 6105ZB Wechai Wechai
Electrical engineering daya KW 82 129 176
Muter kacepetan r/min 2100 2200 2200
Sirkuit jinis
Pumping sistem meksa MPa 32 32 32
Nyawiji sistem meksa MPa 43990 43990 43990
Kapasitas tank lenga L 370 370 580
Max. Teori Vertikal/Horisontal Ngaturaken Kadohan m 120/500 180/800 200/800
Max. kanthi jumlah ongko diameteripun mm Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50
Nang diameteripun saka ngirimke pipe mm Φ125 Φ125 Φ125
Dimensi:dawa×jembaré×dhuwur mm 5000x1850x1700 5800x2000x1750 6300x2100x2350
Total bobot kg 4500 6500 6900

Specifications Aimix Konkrit Mixer Pump For Sale Ing Indonesia

aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 3
ABJZ30C Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ30C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 30m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 300m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:10mm/20mm
40 diesel konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
ABJZ40C Diesel Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ40C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 40m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:40/50

Paramèter Rinci

Item Unit Perameters Perameters Perameters Perameters Perameters Perameters
ABJZ30C ABJZ30D ABJZ40C ABJZ40D ABJS40C ABJS40D
kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output(L./H) M3/h 30 30 40 40 40 40
Mixer dirating feed kapasitas m3 0.56 0.56 0.56 0.56 0.56 0.56
Mixer dirating discharge kapasitas m3 0.35 0.35 0.45 0.45 0.5 0.5
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10 10 10 10 8 8
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup S Tutup S Tutup S Tutup
Hopper kapasitas L 400 400 400 400 400 400
Sistem daya Engine Diesel model Weichai Weichai
Electrical engineering daya KW 37 37 82 45 129 45
Muter kacepetan r/min 1480 1480 2200 1480 2200 1480
Sistem Hydraulic Sirkuit jinis Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit
Pumping sistem meksa MPa 26 26 32 26 32 26
Nyawiji sistem meksa MPa 43990 43990 6 43990 6 43990
Kapasitas tank lenga L 260 260 350 370 350 370

Babagan Carane Aimix Konkrit Pump Rega Ing Indonesia?

Nalika customer kepengin kanggo tuku konkrit pump, kang bisa njupuk concrete pump kualitas lan konkrit pump biaya menyang wawasan.

Ana sawetara faktor pengaruhe konkrit pump rega: kayata rega saka bahan mentahan, kapasitas saka beton pump, konfigurasi saka beton pump.
Page, rega saka bahan mentahan. Bahan mentahan kayata rega baja bakal pengaruh rega saka beton pump.
Kapindho, konkrit pump rega kisaran miturut sawijining kapasitas. Ing tembung, sing luwih gedhe ing kapasitas iki, sing luwih dhuwur rega.

40m3 konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
40m3 Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
AIMIX konkrit mixer kumpa ing Saumlaki Indonesia
AIMIX Konkrit Mixer Kumpa Ing Saumlaki Indonesia


Katelu, ing konfigurasi saka mesin. Contone, konkrit mixer pumps karo macem-macem konfigurasi duwe prices beda-beda. Contone, konkrit mixer pumps karo macem-macem mixers duwe beda prices malah padha duwe padha output.
Aimix menehi konkrit kumpa kanggo advertisement ing Indonesia karo rega cukup. Engineers kita wis fokus ing riset lan pangembangan saka beton kumpa kanggo akèh taun. Padha nggawe efforts kanggo nambah kinerja saka beton pumps, ngoptimalake desain mesin lan ngurangi biaya. Ing tembung, Aimix konkrit pumps prices cukup lan competitive.

Aimix Konkrit Pumps Dikirim Menyang Manca Negara

AIMIX 40cbm konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
AIMIX 40cbm Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
ABJZ40C Diesel mixer pump dikirim menyang Filipina
ABJZ40C Diesel Mixer Pump Dikirim Menyang Filipina

Carane Kanggo Tuku Biaya-Efisien Lan Kualitas Beton Kumpa Ing Indonesia

Kanggo tuku concrete pumps loro biaya-efisien lan kualitas dhuwur, iku perlu sawetara riset. Kaya tuku produk sembarang, sampeyan kudu njupuk menyang wawasan ajining diri saka produsèn. Akeh kontraktor pindhah kanggo murah peralatan padha bisa nemokake, nanging kaputusan iki biasane ndadékaké kanggo dire ing roto dawa. Sampeyan kudu pick produsèn sing dipercaya. Padha uga ora kurban prices paling, nanging sampeyan bakal njaluk dhuwur-kualitas, awet mesin karo dhuwit.

aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 1
Aimix ABJZ40C Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia


Punika uga dikenal sing akeh barang-barang digawe ing China loro ekonomi lan kualitas apik. Sing alesan kok dadi akeh wong kabeh liwat donya tuku saka China. Iku pilihan apik kanggo tuku konkrit pumps ing Indonesia saka China supplier sing wis kantor ana. Sing bakal nyuda padha sumelang. Sampeyan bisa njaluk kualitas apik konkrit pumps karo rega ekonomi. Minangka ngalami construction machinery produsèn lan exporter ing China. Aimix menehi macem-macem jinis-jinis konkrit trailer pumps lan konkrit mixer pumps kanggo pelanggan. Kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik, kita duwe pesawat 5 kantor-kantor cabang ing oversea negara. Kita uga wis nyiyapake kantor cabang ing Indonesia. Iku pilihan apik kanggo pelanggan ing Indonesia kanggo milih kita konkrit pump produk.

Kita Konkrit Pumps Wis Diekspor Kanggo Akèh Negara

Aimix konkrit pumps wis dièkspor menyang negara kabeh ndonya kuwi minangka Algeria, Argentina, Bangladesh,Botswana, Kongo, Daemonic republik, East Timor, Ecuador, Ethiopia, Fiji, Indonesia, Kenya, Malaysia, Pakistan, Filipina, Qatar, Rusia, Senegal, Sri Lanka, Thailand, Trinidad lan Tobago, Uganda, Uzbekistan, Vietnam, Yaman lan sapiturute.
AIMIX ABT60C Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Lombok, Indonesia

Rega Cukup, Angel Kualitas, Tulus Layanan

Jejere cukup konkrit pump rega lan angel concrete pump kualitas, Aimix Group nyedhiyakake dipercaya sawise-sale layanan. Aimix Group wis ditetepake 8 layanan jaringan kalebu luwih saka 60 sawise-sales layanan engineers kanggo jaban rangkah pasar. Kabeh padha ndadekake ngatur lan penyebaran prajurit dening agensi specialized-pusat layanan Customer, lan netepake rinci customer file. Electrical lan mechanical sawise layanan engineer kang tingkat technical lan skill sing kebak qualified kanggo instalasi, imbuhan, commissioning, latihan lan saran pengguna operator lan nyedhiyani free technical advisory layanan etc.

Saran Customer Kang

AIMIX Layanan

Instalasi Lan Commissioning Lan Pamukiman

Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.

tulus layanan

Technical Materi, Babar Pisan Lan Layanan Technical

We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
Kita sumber kekal layanan kanggo peralatan.

Spare Parts Layanan

Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.

Kita duwe pengalaman sugih ing ngekspor konkrit pumps kanggo oversea negara. Yen sampeyan kasengsem ing kita konkrit pumps kanggo advertisement ing Indonesia, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):