Pelanggan’ Reviews

Eric
p
2-September-2020
40m3/h Diesel Konkrit Mixer Kumpa
ABJZ40C
Saumlaki, Indonesia

Mesin iki wis digunakake kanggo taun lan setengah. Iku ana ing Papua sadurunge. Sawise project wis rampung ing separo kapindho saka 2019, iku mlebukake kanggo panggonan iki bakal digunakake ing project anyar. Saiki, Iku isih ing Saumlaki, soutwest saka Sulawesi pulo,project anyar bakal rampung ing pungkasan taun iki.

AIMIX Konkrit Mixer Kumpa Ing Indonesia
AIMIX diesel konkrit mixer kumpa ing Indonesia
AIMIX Diesel Konkrit Mixer Kumpa Ing Indonesia
Eric
L
12-Aug-20
35m3/h Seluler Konkrit Batching Tanduran
AJY35
Ambon, Indonesia

Kita nggunakake iki seluler konkrit batching tanduran kanggo bisa ing cilik project stasiun daya ing Indonesia.Iku udan meh saben dina; Supaya, kanca-kanca, instalasi kemajuan kene iki alon, nanging karo kerjasama aktif AIMIX staff, instalasi lan debugging iki pungkasanipun rampung ing agustus.Fitur utama iki seluler tanduran ease saka gerakan, trailer bisa njupuk kabèh tanduran sing nyawiji adoh.

AIMIX seluler konkrit tanduran diinstal ing Indonesia
AIMIX Seluler Konkrit Tanduran Diinstal Ing Indonesia
mobile konkrit tanduran diinstal ing Indonesia
Mobile Konkrit Tanduran Diinstal Ing Indonesia
mobile konkrit batching tanduran ing Indonesia
Mobile Konkrit Batching Tanduran Ing Indonesia
Eric
A
17-Apr-20
Aspal Nyawiji Tanduran
ALQ100
Indonesia
100t aspal nyawiji tanduran ing Probolingo Indonesia
100t Aspal Nyawiji Tanduran Ing Probolingo Indonesia

Kita krungu saka kita wong lokal sing AIMIX bisa sumber nulis aspal tanduran, supaya kita kontak AIMIX. Ing bantuan saka salesman lan engineer, kita milih ALQ100, kapasitas 100, engineer mbantu kita instalasi sabar lan kasebut kanthi teliti,. AIMIX apik banget!

Eric
J
22-April-2018
Aspal Nyawiji Tanduran
ALQ60
Kyrgyzatan

ALQ60 aspal tanduran karo kemampuan 480T produktivitas saben dina. Iku bisa digunakake kanggo 410m construction dalan basa ing 9j jembaré dalan saben dina.
Saiki kita seneng banget bab iki aspal tanduran, kang nggawa akeh dhuwit bali.

ALQ60 aspal tanduran rampung instalasi ing Kyrgyzatan
ALQ60 Aspal Tanduran Rampung Instalasi Ing Kyrgyzatan

ALQ60 aspal tanduran rampung instalasi ing Kyrgyzatan
ALQ60 Aspal Tanduran Rampung Instalasi Ing Kyrgyzatan
ALQ60 aspal tanduran nginstal ing Kyrgyzatan
ALQ60 Aspal Tanduran Nginstal Ing Kyrgyzatan

Eric
B
27-Jan-19
Konkrit Kumpa
ABT60C
Indonesia

Kita ngrancang kanggo mbangun villa karo tampilan segara, liwat akeh bandingaken, kita milih AIMIX ABT60C konkrit pump. Sawise 3 dina instalasi, commissioning lan latihan dening AIMIX tim, nyawiji pump wis dikirim 40m3 dina sing. Kita sing banget wareg karo operasi saka pump lan apik nemen construction efficiency.
AIMIX ABT60C Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Indonesia 1

AIMIX ABT60C Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Indonesia 2
AIMIX ABT60C Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Indonesia 3
Eric
C
7-Aug-19
ALQ80
Aspal tanduran
Indonesia

“Thanks AIMIX mbantu kita milih ALQ80 nulis aspal tanduran lan instal iku, pracaya iku bisa gawé kualitas aspal dicampur. Piranti kangge pembakaran saka italia Ebico account AIMIX nggunakake wis stabil kinerja lan bisa nyimpen bab 20% 30% saka bahan bakar, kang nemen nyimpen biaya produksi.

Kita tau digunakake pesawat saka peralatan liya-tangan ing Korea Selatan, lan ing desain lan kualitas AIMIX aspal tanduran sing ora samsaya awon saka Korea Kidul.”

ALQ80 aspal nyawiji tanduran ing Palembang, Indonesia
ALQ80 Aspal Nyawiji Tanduran Ing Palembang, Indonesia
Eric
D
18-Oct-19
30TPH
Garing Mortir Tanduran
Indonesia

Sawise 5 kunjungan lapangan, pangukuran lan diskusi, AIMIX diajukake rencana wareg kita.Kita sing banget wareg karo kualitas lan rancangan AIMIX mesin. Ing wektu sing padha, AIMIX uga meets kita syarat khusus kanggo produk. Thanks AIMIX bantuan kita milih tengen kapasitas, lan thanks AIMIX engineer mbantu kita nginstal lan nyoba mbukak peralatan.

AIMIX 30 kothak adhesive tanduran Ing Indonesia
AIMIX 30 Kothak Adhesive Tanduran Ing Indonesia

Aimix kothak adhesive tanduran ing Indonesia

Aimix wedhi pengatus kanggo Indonesia 3

Aimix wedhi pengatus kanggo Indonesia 1

Eric
A
2 februari, 2020
Konkrit Batching Tanduran
Garing Jinis Kumpulan Tanduran
Indonesia

Iki garing jinis konkrit batching tanduran bisa kumpulan beton luwih irit, bisa babar blas ketemu requirement kita wilayah lokal. Spare parts wis diganti kaping pindho ing tengah saka project. Spare parts sumber banget pas wektune. Iku wis operasi ajeg kanggo telung taun. Sawise project wis rampung, iku bakal ngatasi konsumsi listrik masalah ing Sulawesi lor.

Aimix garing nyampur beton tanduran nginstal ing Indonesia 2
Aimix garing nyampur beton tanduran nginstal ing Indonesia 3
Aimix garing nyampur beton tanduran nginstal ing Indonesia 1
Eric
J
Februari 6, 2020
Semen Silos
100Ton
Pakistan

Kualitas semen silo apik banget, kang bisa sampurna match kita tanduran konkrit nyawiji. Yen kita kudu peralatan liyane, kita bakal tuku maneh.

Aimix semen silo ing Pakistan 6
Aimix semen silo ing Pakistan 3
Aimix semen silo ing Pakistan 4
Eric
M
17-Apr-20
Konkrit Batching Tanduran
AJ90
Indonesia

Spare parts wis diganti kaping pindho sak nggunakake saka peralatan. Spare parts sumber banget pas wektune. Iku wis operasi ajeg kanggo telung taun. Sawise project wis rampung, iku bakal ngatasi masalah saka konsumsi listrik ing Sulawesi lor.

Aimix AJ90 Konkrit Batching Tanduran nyetel munggah ing Indonesia ing 2017
Eric
M
2 februari, 2020
Konkrit mixer
poto-mbukak konkrit mixer
Indonesia

Iku gedhe banget! Kita tindak menyang AIMIX pabrik lan periksa enem set poto loading konkrit mixers, padha banget populer ing kita wilayah lokal. AIMIX pabrik amba banget lan apik tenan!

poto loading mixer ing Papua Indoesia
Poto Loading Mixer Ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 poto loading mixer ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 Poto Loading Mixer Ing Papua Indoesia
3.5 poto loading mixer ing Papua Indoesia
3.5 Poto Loading Mixer Ing Papua Indoesia
Eric
W
10 februari, 2020
Konkrit Batching Tanduran
AJ-25 Nulis Hopper
Bacolod, Filipina

Iki AJ-25 konkrit batching tanduran cocok banget kanggo kita project. Amarga project kita ora amba banget. Kita uga wis dituku a setir loader kanggo kerjo bareng karo kita nyawiji tanduran kanggo dipakani karya.

AJ25 konkrit tanduran ing Pakistan
AJ25 tanduran konkrit
Aimix tim layanan
Eric
K
7 januari, 2020
Semen Mixer Kumpa
ABJZ40C Diesel
Davao, Filipina

Iki konkrit mixer karo pump bisa stabily, karo ciri saka pumping dhuwur meksa lan efficiency apa, iku banget populer ing wilayah kita.

Aimix konkrit mixer kumpa ing Filipina
Aimix konkrit mixer kumpa ing Filipina 2
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):