Diesel Konkrit Mixer Ing Jawa Indonesia

Diesel konkrit mixer nuduhake konkrit mixer sing adopts engine diesel. Iku wis digunakake kanggo nyampur semen, kanthi jumlah ongko lan banyu menyang konkrit dicampur. Ing umum, iku bisa digunakake kanggo nyawiji saka plastik konkrit, garing lan hard konkrit, entheng kanthi jumlah ongko konkrit lan macem-macem jinis-jinis mortir.

AIMIX konkrit mixer diekspor
AIMIX Konkrit Mixer Diekspor

Minangka ngalami construction machinery produsèn lan exporter, Aimix wis diekspor kita engine diesel konkrit mixer kanggo akèh negara kabeh ndonya kayata Indonesia, Kenya, Laos, Malawi, Malaysia, Myanmar, Filipina, Qatar, Rusia, Sri Lanka, Thailand, Uzbekistan, Vietnam lan sapiturute. Ing ngisor iki sing sawetara gambar saka sukses kita kasus ing taun anyar:

Aimix Diesel Konkrit Mixers Dièkspor Menyang Negara Oversea:

JZR500 diesel mixer kanggo Australia

JZR500 diesel-semen mixers kanggo Sierra Leone

Aimix Diesel Powered Konkrit Mixer Paramèter:

Aimix utamané menehi JZR350A, JZR350B lan JZR500 diesel mixers konkrit kanggo pelanggan kanggo milih. lan nomer nggantosi sawijining dhasar discharging kapasitas(L). Prabédan antarane JZR350A lan JZR350B sing hopper ngangkat cara. JZR350A diesel konkrit mixer adopts kabel tali ngangkat nalika JZR350B nganggo sistem hydraulic ngangkat. JZR500 nganggo sistem hydraulic ngangkat.

Model JZR350A JZR350B JZR500
Discharging Kapasitas(L) 350 350 500
Daya Kapasitas(L) 560 560 800
Produktivitas(m3/h) 10~14 10~14 20~22
Max. kanthi jumlah ongko ukuran(mm) 60 60 80
Hopper Ngangkat Kabel tali ngangkat Sistem Hydraulic Sistem Hydraulic
Engine Diesel Daya(kw) 9.7 13.2 13.2
Daya Pump Banyu(kw) 0.75 0.75 2.2-3
Dimensi ing Wadhah (mm) 2750×2200×2400 2300×1900×2500 2300×3300×2500
Bobot sakabèhé (kg) 1350 1400 2300

Diesel Konkrit Mixer Mesin Komponen:

Iki konkrit mixer engine diesel utamané kasusun saka limang bagean kalebu nyawiji mekanisme, dipakani mekanisme, sumber banyu sistem, engine lan electrical sistem.
Bagéan sing paling penting iku nyawiji sistem. Iku dumadi saka nyawiji drum, ndhukung setir lan sistem transmisi.
Nyawiji drum wis didhukung dening papat kelompok. Iku mimpin dening motor liwat gear box kanggo muter ring pindah.

AIMIX Diesel konkrit mixers

Diesel Konkrit Mixer Nggunakake Tips:

Supaya kanggo mesthekake operasi normal gir ing abang gearbox, iku perlu kanggo inject lenga lubricating, ML-30 pindah lenga kanggo panas lan JL-20 pindah lenga kanggo mangsa ing sesuai karo tingkat lenga ditampilake ing abang gearbox. Sawise anyar diesel semen mixer wis digunakake kanggo 150 jam lan 300 jam, lenga lubricating perlu kanggo bakal diganti.

diesel konkrit mixers

Aimix Diesel Konkrit Mixer Apa Video

Apa Liyane Wong Milih Diesel Konkrit Mixer

Loro JZ seri elektrik konkrit mixer lan daya diesel konkrit mixer kagungane kanggo poto-mudhun konkrit mixer sing bisa nyampur plastik lan semi-garing kaku konkrit. Loro saka wong-wong mau sing cocok kanggo construction umum camping kayata bridge engineering lan macem-macem construction dalan lan omah construction ing deso wilayah. Prabédan punika, diesel konkrit mixer iku utamané cocok kanggo construction ing wilayah remot ngendi ana utawa ora cekap saka sumber listrik.

JZR500 diesel konkrit mixer

Minangka diesel concrete mixer, iku cilik lan medium-ukuran konkrit mixer sing ora nggunakake listrik. Iku becik konkrit mixer kanggo macem-macem non-sumber listrik wilayah lan konstruksi sing ora trep kanggo doyo tarik garis daya. Diesel konkrit mixers nyedhiyani pilihan apik kanggo wong-wong wilayah lan konstruksi.
Ing ndhuwur iku alesan kok dadi akeh wong milih diesel concrete mixer tinimbang listrik konkrit mixer. Sawijining multi-aplikasi iku ndadekake populer ing antarane pelanggan.

Milih Aimix Diesel Semen Mixers

Aimix bisa nyedhiyani pelanggan kualitas diesel concrete mixers lan cukup diesel konkrit mixer rega luwih cepet saka kita lokal kantor-kantor cabang lan oversea mining. Minangka ngalami construction machinery produsèn lan exporter sing wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 60 negara, Aimix iku bisa kanggo nyedhiyani pelanggan kualitas diesel konkrit mixers for sale ing rega cukup. Kejabi sing, Aimix bisa menehi luwih cepet lan luwih layanan amarga persiyapan kita kantor-kantor cabang lan oversea mining. Iku bakal dadi pilihan wicaksana kanggo pelanggan kanggo milih Aimix engine diesel concrete mixers.

Aimix tim
Kejabi China Pabrik Lan Kantor, Kita Duwe Limang Oversea Kantor Ing Donya
China Alamat Kantor:
9 lantai, bangunan No. 6 China central E-commerce port, Zhengzhou, Henan, China
China Pabrik Alamat:
50m east kanggo abad square, shangjie district, Zhengzhou city, langkawi Henan, China

Indonesia Alamat: Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.
We welcome pelanggan kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita pabrik lan kantor ing China lan negara-negara liyane.

Aimix kantor ing Indonesia
Pakistan Alamat Kantor:
558 Utama Ing Phase IV, Sektor CC Dha Phase 4, Lahore, Punjab
Pakistan Pabrik Alamat:
300m ing sisih wétan saka nyebrang saka Sagian wala lulus dalan lan Abu bakar dalan, Lahore, Pakistan
Filipina Alamat Kantor:
Saint Paul Rd, Makati, Manila, Philippines
Uzbekistan Alamat Kantor:
Sergeli district, st. Yangi Sergeli, omah 12A(Адрес магазина: Сергели р-н, ул. Янги Сергели, дом 12А)

Aimix Diesel Concrete Mixer Ciri

1.Sawetara saka sudhut aplikasi
2. Apik nyawiji kualitas
3. Dhuwur efficiency produksi

JZR500 diesel mixer
4. Konsumsi energi kurang, kurang gangguan
5. Struktur cukup lan operasi trep
6. Cepet unloading kacepetan lan urip dawa layanan
7. Gampang kanggo njaga

Aimix Sawise – Sale Layanan

Aimix ora mung menehi kualitas diesel konkrit mixers for sale karo rega cukup, nanging uga menehi cepet lan dipercaya layanan saka pemandangan-sale sawise-sale.

AIMIX sawise tim dodolan
Kita sawise-sale layanan minangka nderek:
Aimix Group wis ditetepake 8 layanan jaringan kalebu luwih saka 60 sawise-sales layanan engineers kanggo jaban rangkah pasar. Kabeh padha ndadekake ngatur lan penyebaran prajurit dening agensi specialized-pusat layanan Customer, lan netepake rinci customer file. Electrical lan mechanical sawise layanan engineer kang tingkat technical lan skill sing kebak qualified kanggo instalasi, imbuhan, commissioning, latihan lan saran pengguna operator lan nyedhiyani free technical advisory layanan etc.

Instalasi Lan Commissioning Lan Pamukiman

Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.


Technical Materi, Babar Pisan Lan Layanan Technical
We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
Kita sumber kekal layanan kanggo peralatan.
Spare Parts Layanan
Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.
Sing sing looking for diesel konkrit mixer suppliers lan arep kanggo njaluk diesel konkrit mixer mesin rega saiki? mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi Aimix liwat email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki! Kita bakal balesan ing 24 jam! Sembarang pitakonan tampi!
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):