Diesel Konkrit Kumpa Indonesia

Diesel konkrit pump minangka jeneng tabet, engine diesel konkrit pump. Iku nuduhake konkrit pumps karo diesel konsumsi. Diesel konkrit pumps duwe akeh luwih akeh aplikasi nalika dibandhingake kanggo elektrik konkrit pumps wiwit iku bisa tanpa watesan saka sumber listrik.
Aimix Diesel Konkrit Kumpa ing Batam, Indonesia

AIMIX 50cbm diesel konkrit kumpa ing Batam, Indonesia
AIMIX 50cbm Diesel Konkrit Kumpa Ing Batam, Indonesia
AIMIX 50 diesel konkrit kumpa ing Batam, Indonesia
AIMIX 50 Diesel Konkrit Kumpa Ing Batam, Indonesia

Sawetara Review Customer Kang

Eric
Saka AIMIX Customer
27-Jan-19
Konkrit Kumpa
ABT60C
Indonesia

Kita ngrancang kanggo mbangun villa karo tampilan segara, liwat akeh bandingaken, kita milih AIMIX ABT60C konkrit pump. Sawise 3 dina instalasi, commissioning lan latihan dening AIMIX tim, nyawiji pump wis dikirim 40m3 dina sing. Kita sing banget wareg karo operasi saka pump lan apik nemen construction efficiency.
AIMIX ABT60C Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Indonesia 1

AIMIX ABT60C Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Indonesia 2
AIMIX ABT60C Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Indonesia 3

Iku bisa digunakake kanggo transportasi konkrit ing india camping kayata bangunan construction, jembatan lan dhuwur cara construction etc. Karo daya kuwat lan sawijining unik keluwesan, engine diesel konkrit pumps wis menang pelanggan’ sih wiwit iku dibukak ing pasar. Saben taun, Aimix sadean luwih engine diesel konkrit pumps saka elektrik konkrit pumps.

Paling Anyar Kasus

AIMIX ABJZ40C Diesel Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia Ing oktober 2020

40 diesel konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
40 Diesel Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
40 konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
40 Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
40 diesel konkrit mixer pump Indonesia
40 Diesel Konkrit Mixer Pump Indonesia

Minangka ngalami China konkrit pump produsèn lan exporter, Aimix menehi loro mesin diesel konkrit pumps tanpa mixer lan diesel konkrit mixer karo kumpa. Diesel konkrit pump tanpa mixer mung bisa ngeterake konkrit dicampur liwat pipo nalika diesel concrete pump karo mixer bisa ora mung nyawiji beton nanging uga ngirim konkrit dicampur kanggo wilayah ngendi iku perlu. Kanthi nggunakake diesel konkrit mixer karo kumpa, bisa entuk konkrit nyawiji lan ngaturaken ing situs ing wektu sing padha. Loro saka wong-wong mau duwe kaluwihan, pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut dikarepake nyata.
AIMIX Diesel Konkrit Pump Digunakake ing Indonesia

40 diesel konkrit kumpa ing Pekanbaru, Indonesia
40 Diesel Konkrit Kumpa Ing Pekanbaru, Indonesia
60 diesel konkrit kumpa ing Lombok
60 Diesel Konkrit Kumpa Ing Lombok
60 diesel konkrit kumpa ing Lombok Indonesia
60 Diesel Konkrit Kumpa Ing Lombok Indonesia

Panas Model Diesel Konkrit Mixer Karo Pumps For Sale

aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 3
Aimix Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ30C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 30m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 300m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:10mm/20mm
40m3 konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
40m3 Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ40C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 40m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:40/50

Fitur Saka Diesel Konkrit Mixer Karo Kumpa:

Diesel konkrit mixer pump nduweni karakteristik saka daya cilik, ukuran cilik, trep gerakan lan kurang biaya. Iku bisa digunakake kanggo lantai dadi panas, semprotan engineering lan refractory uyuh. Iku wis volume cilik lan luwih trep saka gedhe lan medium konkrit pumps. Iku utamané cocok kanggo construction saka 5-10 loteng bangunan ing kutha-kutha deso lan anyar deso wilayah. Wiwit iku nggabungke fungsi konkrit nyawiji lan mompa, iku banget trep kanggo nggunakake.

Specifications Rinci Saka Diesel Konkrit Mixer Karo Pumps For Sale

Item Unit Perameters Perameters Perameters
ABJZ30C ABJZ40C ABJS40C
kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output(L./H) MTelung/h 30 40 40
Mixer dirating feed kapasitas m3 0.56 0.56 0.56
Mixer dirating discharge kapasitas m3 0.35 0.45 0.5
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10 10 8
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup
Konkrit silinder diameteripun×stroke mm Φ140×1000 Φ180×1000 Φ200×1000
Hopper kapasitas L 400 400 400
Stopkontak diameteripun mm Φ150 Φ150 Φ180
Tumpukan daya motor KW Hydraulic motor Hydraulic motor Hydraulic motor
Nglakoake motorPower KW Hydraulic motor Hydraulic motor Hydraulic motor
Pump banyu motor powe KW Hydraulic motor Hydraulic motor Hydraulic motor
Sistem daya Engine Diesel model Weichai Weichai
Electrical engineering daya KW 37 82 129
Muter kacepetan r/min 1480 2200 2200
Sistem Hydraulic Sirkuit jinis Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit
Pumping sistem meksa MPa 26 32 32
Nyawiji sistem meksa MPa 6-8 6 6
Kapasitas tank lenga L 260 350 350
Paramèter liyane Max. Teori Vertikal/Horisontal Ngaturaken Kadohan m 120/300 120/500 120/500
Max. kanthi jumlah ongko diameteripun mm Lunyu/scree:10/20 Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50
Nang diameteripun saka ngirimke pipe mm Φ100 Φ125 Φ125
Dimensi:dawa×jembaré×dhuwur mm 4500x1750x1600 600x2300x3150 7500x2300x3150
Total bobot kg 3000 4500 5000

Apa Video Saka Aimix Diesel Konkrit Mixer Kumpa:

Model Panas Saka Mesin Diesel Konkrit Pumps For Sale

ABT40C diesel konkrit kumpa kanggo Filipina
ABT40C Diesel Cilik Konkrit Kumpa
Item: ABT40C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 40/26
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 120
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Weifang Delier 6105ZB
Electrical engineering daya(kw): 82
ABT60C diesel konkrit kumpa
ABT60C Diesel Konkrit Kumpa
Item: ABT60C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 67/45
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 180
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 800
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Wechai
Electrical engineering daya(kw): 129
ABT80C
ABT80C
Item: ABT80C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 84/45
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 200
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 800
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Wechai
Electrical engineering daya(kw): 176

Specifications Rinci Saka Diesel Trailer Konkrit Pumps For Sale

Item Unit Perameters Perameters Perameters
ABT40C ABT60C ABT80C
kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output(L./H) MTelung/h 40/26 67/45 84/45
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10/7.6 13/7 16/11
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup
Konkrit silinder diameteripun×stroke mm Φ180×1200 Φ200×1650 Φ200×1800
Hopper kapasitas x dipakani dhuwur L/mm 400/1100 800/1400 800/1400
Stopkontak diameteripun mm Φ150 Φ180 Φ180
Sistem daya Engine Diesel model Weifang Delier 6105ZB Wechai Wechai
Electrical engineering daya KW 82 129 176
Muter kacepetan r/min 2100 2200 2200
Sistem Hydraulic Sirkuit jinis Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit
Pumping sistem meksa MPa 32 32 32
Nyawiji sistem meksa MPa 6-8 6-8 6-8
Kapasitas tank lenga L 370 370 580
Paramèter liyane Max. Teori Vertikal/Horisontal Ngaturaken Kadohan m 120/500 180/800 200/800
Max. kanthi jumlah ongko diameteripun mm Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50
Nang diameteripun saka ngirimke pipe mm Φ125 Φ125 Φ125
Dimensi:dawa×jembaré×dhuwur mm 5000x1850x1700 5800x2000x1750 6300x2100x2350
Total bobot kg 4500 6500 6900

Babagan Carane Aimix Diesel Konkrit Pump Rega Ing Indonesia

Aimix Group construction machinery produsèn lan exporter ing China. Karo taun’ pembangunan, kita kudu nggedhekake bisnis kita kanggo oversea negara.
Ing taun anyar, Indonesia construction infrastruktur wis dikembangaké kanthi cepet. Mulane, sing dikarepake kanggo construction machinery wis nambah dina. Kanggo ngawula kita pelanggan ing Indonesia luwih apik lan luwih cepet, kita uga bisa nyetel kantor cabang ing Indonesia. Iku bakal dadi luwih trep kanggo tuku diesel konkrit pump saka Aimix Group kanggo Indonesia pelanggan.

AIMIX Indonesia alamat kantor
AIMIX Indonesia Alamat Kantor

Indonesia LBS Alamat:

Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Karo apik kualitas diesel konkrit pumps, pelanggan uga bisa njaluk becik prices ing Indonesia. Yen sampeyan kasengsem ing kita diesel konkrit pumps, please ora ragu-ragu kanggo takon kita saiki! Ngirim email kanggo market@aimixgroup.id utawa ninggalake pesen ing wangun, kita bakal balesan ing 24 jam!

Fitur Saka Aimix Diesel Konkrit Kumpa:

    1. Sistem daya, sistem hydraulic lan mompa sistem sing cocok mlaku, lan daya saka motor wis èfèktif digunakke.
    2. Efficiency dhuwur, nyata pumping efficiency tekan 80% saka nilai teori
    3. Optimized konfigurasi, nggunakake diimpor hydraulic bagean lan komponen electrical, nemen ngapikake linuwih peralatan nggunakake
    4. Unik distribusi lenga saluran buffer teknologi kanggo mesthekake S tabung ayunan ing panggonan lan ngluwihi S tabung urip
    5. Dhuwur lan kurang voltase aplikasi ngoper menakake operasi

Aimix ABT40C Trailer Konkrit Kumpa kanggo Bolivia 2

  1. Lubrication sistem adopts dipeksa filtrasi lan wis meksa pindho-kompa energy-saving otomatis terpusat sumber lenga sistem, kang menehi cekap sumber lenga, sing luwih apik lubrication efek lan nyimpen konsumsi. Iku nganggo luwih saka 50% kurang saka biasa fokus lenga injeksi.
  2. Aplikasi anyar nyandhang-tahan bahan lan welding pangolahan, urip layanan umum digunakake ngagem bagean tikel
  3. Sistem daya adopts account internasional hydraulic pump utama, lan motor migunakake merek domestik kanggo nyedhiyani daya kuwat.
  4. Sistem hydraulic kang unik mbukak sistem hydraulic lan tertutup hydraulic buffering teknologi nggawe sistem wis kurang commutation kejut lan kurang panas. Ing wektu sing padha, account internasional heavy-tugas hydraulic pump utama lan hydraulic tutup sing dipilih. Pump utama wis pamindahan gedhe lan hydraulic tutup wis gedhe diameteripun kanggo mesthekake safety lan linuwih saka kompa.
  5. Ing humanized lan elektronik cerdas sistem kontrol sedaya antarmuka wong-mesin, ndadekake wong-mesin integrasi lan makaryakke bebas. Kontrol cerdas, ngawasi kabèh mesin, nalika teks nuduhake apa status kabèh mesin, lan menehi bebaya ing amarga mesthi.

Aimix Diesel Konkrit Pump Digunakake Ing Indonesia:

Aimix Layanan:

Aimix menehi angel kualitas diesel konkrit pump lan diesel konkrit mixer karo pumps lan dipercaya sawise-sale layanan. Kita sawise-sale layanan minangka nderek:
Aimix Group wis ditetepake 8 layanan jaringan kalebu luwih saka 60 sawise-sales layanan engineers kanggo jaban rangkah pasar.
Aimix tim
Kabeh padha ndadekake ngatur lan penyebaran prajurit dening agensi specialized-pusat layanan Customer, lan netepake rinci customer file. Electrical lan mechanical sawise layanan engineer kang tingkat technical lan skill sing kebak qualified kanggo instalasi, imbuhan, commissioning, latihan lan saran pengguna operator lan nyedhiyani free technical advisory layanan etc.

Instalasi Lan Commissioning Lan Pamukiman

Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.

Technical Materi, Babar Pisan Lan Layanan Technical

We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
Kita sumber kekal layanan kanggo peralatan.

Spare Parts Layanan

Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.
Yen sampeyan kasengsem ing kita diesel konkrit pumps lan diesel konkrit pumps karo mixer, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):