Batching Plant Dry Mix Indonesia

batching plant dry mix nuduhake prasaja jinis konkrit batching tanduran sing mung nyampur wedhi, agregat, semen bebarengan tanpa nambah banyu. Banyu iki ditambahaké sak transportasi saka campuran beton dicampur ing konkrit mixer truk.

AJG60 garing batching tanduran
AJG60 Garing Batching Tanduran

Specifications

Model PLD560 PLD800 PLD1200 PLD1600
Jinis kanthi jumlah Ongko 2  2/3 2/3/4 2/3/42
Ngebotake Hopper Kapasitas 560L 800L 1200L 1600L
Kanthi Jumlah Ongko Bin Kapasitas 2X0.95m3 2/3X3.2m3 2/3/4X7.3m3 2/3/4X8.38m3
Produktivitas 30m3/h 48m3/h 60m3/h 80m3/h
Dipakani Dhuwur 2300mm 2840mm 2656/2981mm 2944/3050mm
Batching Akurasi ±2% ±2% ±2% ±2%
Daya 3X4kw 3/4X4kw 3/4/5X4kw 3/4/5X4kw

Paling Anyar Kasus

Aimix AJ-90 batching plant dry mix iki nyetel munggah ing Indonesia bubar. Sawise tanduran konkrit teka, Indonesia, iku iki nyetel munggah cepet karo bantuan saka Aimix engineers. Engineers kita bantuan customer karo instalasi lan komisi. Konkrit tanduran iki nyetel munggah kasil lan miwiti apa. Kita customer nganggo highly saka peralatan lan layanan kita. Ing ngisor iki sing sawetara gambar saka customer kita lan engineers bebarengan. Sinau luwih lengkap kene.

Aimix batching plant dry mix nginstal ing Indonesia 2
Aimix AJ-90 batching plant dry mix Nyetel Munggah Ing Indonesia
Aimix batching plant dry mix nginstal ing Indonesia 3
Aimix AJ-90 batching plant dry mix Nyetel Munggah Ing Indonesia

Sawetara Review Customer Kang

Eric
A
2 februari, 2020
Konkrit Batching Tanduran
Garing Jinis Kumpulan Tanduran
Indonesia

Iki garing jinis konkrit batching tanduran bisa kumpulan beton luwih irit, bisa babar blas ketemu requirement kita wilayah lokal. Spare parts wis diganti kaping pindho ing tengah saka project. Spare parts sumber banget pas wektune. Iku wis operasi ajeg kanggo telung taun. Sawise project wis rampung, iku bakal ngatasi konsumsi listrik masalah ing Sulawesi lor.

Aimix batching plant dry mix nginstal ing Indonesia 2
Aimix batching plant dry mix nginstal ing Indonesia 3
Aimix batching plant dry mix nginstal ing Indonesia 1

Babagan Carane Aimix Garing Batching Tanduran Rega

Ing umum, garing nyampur beton batching tanduran rega punika relatif luwih murah tinimbang udan konkrit batching tanduran amarga saka sawijining konfigurasi prasaja. Minangka profesional konkrit batching tanduran produsèn lan exporter, Aimix menehi kualitas dhuwur garing kumpulan konkrit tetanduran for sale karo rega cukup. Kejabi, kita duwe profesional sawise-sale tim kanggo nyedhiyani pelanggan cepet lan dipercaya sawise-sale layanan. Kita duwe luwih saka 30 taun’ ekspor pengalaman lan wis diekspor kita konkrit batching tetanduran kanggo negara kabeh ndonya. Sampeyan bisa gumantung ing kita. Yen sampeyan kasengsem ing garing batching tanduran, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, sembarang pitakonan tampi. Kita bakal balesan ing 24 jam!

garing nyampur beton batching tanduran

Utamané ing Pakistan, Indonesia, Filipina, Sri Lanka, Uzbekistan, awit kita duwe pesawat kantor-kantor cabang lan dilengkapi karo profesional dodolan ana, pelanggan sing negara bisa njaluk akeh luwih cepet saka layanan pemandangan – sale sawise advertisement. Iku bakal dadi luwih trep kanggo pelanggan ing wilayah iki kanggo tuku produk kita. Karo pengalaman sugih ing pabrik lan ekspor, kita bisa nyedhiyani pelanggan konkrit peralatan tanduran karo angel kualitas lan akeh competitive price.

Komponen Utama

Garing nyampur batching tanduran utamané kasusun saka telung komponen: materi sistem panyimpenanmateri ngaturaken sistem, ing konkrit nyawiji sistem.
Materi sistem panyimpenan utamané kalebu wêdakakêna materi sistem panyimpenan – semen silo, kanthi jumlah ongko sistem panyimpenan – konkrit batching mesin.

semen silo
Semen Silo
konkrit batching mesin
Konkrit Batching Mesin

Materi ngaturaken sistem utamané kalebu ing kanthi jumlah ongko ngaturaken sistem: a sabuk conveyor;
Wêdakakêna ngaturaken sistem – meneng conveyors;
Nyawiji sistem adopts a discharging hopper – endi bahan mentahan sing pipis lan kosong, bisa diperlokake menyang konkrit mixer truk.

sabuk conveyor
Sabuk Conveyor
meneng conveyor
Meneng Conveyor

Aplikasi

batching plant dry mix biasane digunakake ing construction situs sing duwe ngisor requirement kanggo kualitas beton dicampur, contone, construction dalan deso. Kualitas beton dicampur iku campuran iku luwih murah tinimbang sing pipis dening udan konkrit batching tanduran. Yen situs construction wis murah syarat kanggo konkrit, sampeyan wis luwih milih kita nyampur beton tanduran tinimbang garing kumpulan konkrit tanduran.

Fitur Saka Garing Nyampur Beton Kumpulan Tanduran

  1. Ing bab tartamtu saka garing jinis konkrit batching tanduran sing bahan campuran tanpa banyu. Banyu bakal ditambahake ing proses transportasi dening konkrit mixer truk, supaya kerjasama antarane garing nyampur tanduran lan mixer truk penting.
  2. Ana ora konkrit mixer klebu ing nyawiji sistem batching plant dry mix. Mentahan materi sing mung pipis ing hopper.
  3. Iku cepet lan gampang kanggo nyiyapake garing jinis batching tanduran amarga saka sawijining struktur prasaja.

aimix garing konkrit tanduran diekspor

Nalika Milih Garing Nyampur Beton Batching Tanduran

Ana akeh jinis-jinis saka beton batching tanduran didol ing pasar. Nanging, ing paling siji kanggo sampeyan iku salah siji sing bisa meets requirement kanggo konkrit dicampur. Yen proyèk konstruksi ora duwe dhuwur banget requirement kanggo kualitas beton dicampur, sampeyan bisa milih garing kumpulan konkrit tanduran. Mesti wae, sampeyan wis luwih kontak dodolan utawa engineers kanggo nggawe manawa garing batching tanduran iku cukup kanggo construction project. Priksa manawa garing nyampur batching tanduran iku cocok kanggo sampeyan sadurunge nggawe kaputusan.

garing tanduran konkrit kanggo construction dalan
Garing Tanduran Konkrit Kanggo Construction Dalan

Cara Kanggo Milih Garing Kumpulan Tanduran Konkrit

Output saka garing kumpulan konkrit tanduran iki utamané ditemtokake dening kapasitas saka beton batching mesin. Yen sampeyan manawa bab kapasitas sampeyan pengin, sampeyan bisa milih siji miturut kapasitas saka beton batching mesin. Sampeyan bisa takon kita dodolan lan engineers kanggo saran yen sampeyan ora yakin.

AJG60 garing konkrit batching tanduran
AJG60 Garing Konkrit Batching Tanduran

Aimix wis diekspor kita konkrit tetanduran kanggo akèh negara kayata Filipina, Pakistan, UK, Indonesia, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh etc. Kita duwe pengalaman sugih ing pabrik lan ekspor. Sampeyan bisa gumantung ing kita saka pemandangan-sale layanan sawise advertisement layanan. Yen sampeyan kasengsem ing batching plant dry mix, please ora ragu-ragu kanggo ninggalake pesen ing saka ing ngisor iki saiki.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):