Garing Nyampur Mortir Tanduran

Ing garing nyampur mortir tanduran lan peralatan sing spesialisasine ing produksi premixed garing mortir, kang jenis materi construction digunakake kanggo plastering construction ing proyèk konstruksi. Minangka jenis bahan bangunan, garing nyampur mortir utamané digawe saka wedhi, semen lan aditif liyane. Kanthi perkembangan saka construction modern, garing mortir nyampur dadi tanduran lan peralatan penting ing bangunan construction.
Aimix Group experienced China garing mortir tanduran produsèn lan supplier. Ing ngisor iki rinci informasi kita garing mortir nyampur tetanduran.

AIMIX 30 kothak adhesive tanduran Ing Indonesia
AIMIX 30 Kothak Adhesive Tanduran Ing Indonesia
Aimix wedhi pengatus kanggo Indonesia 1
Aimix Wedhi Pengatus Kanggo Indonesia 1
Aimix wedhi pengatus kanggo Indonesia 2
Aimix Wedhi Pengatus Kanggo Indonesia 2
Aimix wedhi pengatus kanggo Indonesia 3
Aimix Wedhi Pengatus Kanggo Indonesia 3

Panas Jinis Aimix Garing Nyampur Mortir Tanduran For Sale

Kita dibagi kita garing nyampur mortir tetanduran menyang utama ing ngisor iki telung jinis.

Struktur Menara Jinis

Iku cocok kanggo produksi nggoleki khusus garing mortir, lan uga bisa gawé kabeh jinis biasa mortir produk. Iku occupies wilayah cilik. Iku gampang kanggo nggedhekake, wis paling produksi keluwesan, prasaja proses produksi. Iku perlu investasi gedhe.

menara jinis garing nyampur mortir tanduran

Model GJL05 GJL10 GJL20 GJL30 GJL40 GJL50 GJL60 GJL80 GJL100
Kapasitas(t/h) 5 10 20 30 40 50 60 80 100

Jumangkah Jinis Struktur

Iku cocok kanggo produksi nggoleki khusus garing mortir, lan uga bisa gawé kabeh jinis biasa mortir produk, Iku wis meksa cilik ing lemah lan nyuda investasi ing struktur baja. Iku mbutuhake medium investasi.

jumangkah jinis garing mortir nyampur tanduran

Model GJT05 GJT10 GJT20 GJT30 GJT40 GJT50 GJT60
Kapasitas(t/h) 5 10 20 30 40 50 60

Bengkel Jinis Struktur

Iku cocok kanggo produksi prasaja biasa garing mortir produk, lan uga bisa gawé khusus lumpang karo kurang tliti syarat. Iku perlu investasi kurang dibandhingake menyang ndhuwur jinis.

prasaja garing mortir tanduran

Model GJC05 GJC10 GJC20 GJC30 GJC40
Kapasitas(t/h) 5 10 20 30 40

Aplikasi Aimix Garing Mortir Tetanduran

Aimix garing mortir nyampur tetanduran bisa gawé ing ngisor iki macem-macem varieties mortir
1. Jlagra mortir 2. Lapisan lancip gamelan wall mortir 3. Tangan-ditutupi lantai mortir 4. Werna madhep mortir 5. Anti banyu mortir 6. jampel mortir 7. tembok plastering mortir 8. kothak tempel mortir 9. poto-gawe tingkat mortir

Komponen Utama Saka Aimix Garing Nyampur Mortir Tanduran

Pesawat kebak saka garing nyampur mortir manufaktur tanduran iki utamané dumadi saka ing ngisor iki pitu bagean: sistem pangatusan, bledug aman sistem, sing nyawiji sistem, ngebotake sistem, wêdakakêna ngaturaken sistem, packaging sistem, materi panyimpenan sistem. Antarane ndhuwur pitu bagean, pangatusan sistem lan sistem packaging sing optional. Pelanggan bisa netepake manawa kanggo kalebu rong bagéan ing garing mortir nyampur peralatan tanduran miturut dikarepake nyata. Contone, yen customer pengin nggunakake wedhi udan minangka materi mentahan, kang ngirim nggunakake wedhi pengatus kanggo garing wedhi udan sadurunge nyawiji wedhi lan semen.

Sistem Pangatusan:

Triple-pass pengatus iki diadopsi, kang wis akeh sing luwih dhuwur pangatusan efficiency saka siji liyane drum wedhi pengatus. Udan kali wedhi bisa pepe dening macem-macem energi formulir kayata batu bara, bahan bakar damen, gas alam, etc. Konsumsi energi dhuwur.

Bledug Aman Sistem:

Bledug aman sistem lan konfigurasi indispensable ing garing mortir nyampur tanduran. Miturut kanggo macem-macem proses syarat garing mortir produksi, macem-macem bledug beya sing diinstal ing bledug-titik rawan kanggo mesthekake yen kabeh wêdakakêna bahan bisa digawa metu ing lingkungan ana. Bledug remover bisa ngurangi polusi lingkungan, nambah kahanan apa lan nambah tingkat daur ulang saka bahan mentahan. Biasane, tas bledug remover wis diadopsi.

komponen saka garing nyampur mortir tanduran

Nyawiji Sistem:

Nyawiji sistem bagéan sing paling kritis saka garing nyampur mortir tanduran manufaktur, Coulter garing mortir mixer lan gravitasi-free garing mortir mixer wis optional.

Ngebotake Sistem:

Akurasi lan efficiency saka takeran sing kritis kanggo prodhuk. Iku utamané kalebu Wedhi ukuran, wêdakakêna ukuran, aditif ukuran.

Wêdakakêna Ngaturaken Sistem:

Meneng conveyors sing digunakake ing garing mortir tanduran kanggo ngirim wêdakakêna materi.

Materi Sistem Panyimpenan:

Semen silos sing digunakake kanggo nyimpen materi. Nomer saka semen silos sing optional miturut pelanggan’ dikarepake nyata.

Aimix Garing Mortir Tanduran Apa Video


Garing nyampur mortir tanduran produsèn lan supplier Aimix Group ora mung bisa bantuan pelanggan desain garing mortir tata letak tanduran, nanging uga nyedhiyani tartamtu garing mortir nyampur resep. We offer layanan free kayata situs planning, peralatan instalasi lan debugging, latihan personel. Karo angel kualitas lan rega cukup, kita garing mortir tetanduran wis dièkspor menyang negara kabeh ndonya kayata Indonesia, Pakistan, Sri Lanka, Iran, Peru etc. Sampeyan bisa gumantung ing kita. Yen sampeyan kasengsem ing kita garing nyampur mortir tanduran for sale utawa arep kanggo nandur modal ing industri, utawa duwe pitakonan sembarang, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):