Garing Mortir Produksi Baris

Garing mortir baris produksi pesawat saka peralatan sing dirancang kanggo gawé jenis materi construction – garing nyampur mortir, kang kawangun dening sing nyawiji garing wedhi, semen lan aditif liyane miturut aspek tartamtu. Minangka ngalami garing mortir produksi baris produsèn lan exporter, Aimix Group menehi macem-macem jinis-jinis saka garing mortir garis produksi kanggo pelanggan kanggo milih.

Paling Anyar Kasus

Aimix garing mortir tanduran nyetel munggah ing Zambia 5
Aimix Garing Mortir Tanduran Nyetel Munggah Ing Zambia
Aimix garing mortir tanduran nyetel munggah ing Zambia 3
Aimix Garing Mortir Tanduran Nyetel Munggah Ing Zambia
Aimix garing mortir tanduran nyetel munggah ing Zambia 2
Aimix Garing Mortir Tanduran Nyetel Munggah Ing Zambia

Panas Jinis Aimix Garing Mortir Produksi Baris For Sale

Kanthi Otomatis Garing Mortir Produksi Baris

kebak otomatis garing mortir produksi baris

Model GJL05 GJL10 GJL20 GJL30 GJL40 GJL50 GJL60 GJL80 GJL100
Kapasitas(t/h) 5 10 20 30 40 50 60 80 100

Fitur

  1. Sawetara saka sudhut nggunakake: peralatan bisa ketemu syarat macem-macem jinis-jinis garing mortir produksi. Kayata: jlagra mortir, plester mortir, polymer mortir dibutuhake kanggo termal jampel, polystyrene granule jampel mortir lan liyane garing wêdakakêna mortir.
  2. Urip dawa layanan: Ing bahan saka ngrugekke bagean saka peralatan sing kabeh digawe saka dhuwur-kekuatan nyandhang-tahan baja. Iku wis lengkap nemen sawijining gesang.
  3. Utama mixer saka garing mortir produksi baris adopts pindho-batang gravitasi-free garing mortir mixer mesin. Mixer wis dikembangaké ing basis saka technical pet saka generasi anyar saka model anyar. Iku wis otomatis dipakani, pneumatic discharging.
  4. otomatis komputer kontrol, cerdas identifikasi, takeran pas, sensitivitas dhuwur, kinerja stabil, kuwat kemampuan anti-campur tangan, takeran akurat.

Semi-Otomatis Garing Nyampur Mortir Produksi Baris

semi-otomatis garing mortir produksi baris

Model GJT05 GJT10 GJT20 GJT30 GJT40 GJT50 GJT60
Kapasitas(t/h) 5 10 20 30 40 50 60

Fitur

  1. Iku semi-otomatis jinis, sampeyan kudu feed bahan dening pegawe manungsa. Iku ora & rsquo; t wis wedhi sistem pangatusan, ngebotake sistem, semen silo, nanging wis packing mesin.
  2. Investasi cilik, cocok kanggo individu karo investasi cilik
  3. Cilik area jangkoan, kurang saka 3,5 m ing dhuwur, omahé biasa bisa digunakake minangka bengkel
  4. Gampang operate, 2-3 wong bisa gawé
  5. Output dhuwur, 1-2 ton kanggo siji kumpulan, 20-25 ton kanggo produksi grafik

Cilik Garing Mortir Produksi Baris

cilik garing mortir produksi baris

Model GJC05 GJC10 GJC20 GJC30 GJC40
Kapasitas(t/h) 5 10 20 30 40

Fitur

  1. Investasi cilik: utamané kanggo produksi saka njaba tembok jampel lan hiasan mortir, iku wis investasi cilik, cepet efek lan cepet bali ing wektu cendhak. Menapa malih, iku ngindari peralatan meneng lan sumber sampah disebabake dening gedhe banget investasi.
  2. Aplikasi prasaja: peralatan wis tilas cilik, prasaja operasi lan konsumsi energi kurang. Iku bisa gawé bab 5 ton per jam (ora perlu kanggo mbangun dhuwur pelatihan, nemen ngurangi investasi dhisikan).Gampang operate, cilik digunakake papan lan kurang staffing.

Aplikasi Garing Nyampur Mortir

Garing mortir jenis saka granular utawa powdery materi sing diangkut menyang situs construction ing tas utawa akeh, lan bisa langsung digunakake sawise sing nyawiji karo banyu. Iku uga dikenal minangka wêdakakêna garing. Garing mortir muter lan peran penting ing iketan, cushioning, pangayoman lan hiasan minangka lancip lapisan ing construction industry, lan iki digunakake digunakake ing construction lan hiasan proyèk.

aplikasi garing mortir

Apa Tata Cara:

  1. Sadurunge test mesin, kabeh reducers saka garing mortir peralatan kudu refueled (miturut standar). Ing garing mortir peralatan perlu kanggo bakal refueled. Ana: 1 conveyor pump reducer 2 batching ember 3 ember elevator 4 pindho batang mixer 5 Rampung mining reducer 6 online kompresor, etc.
  1. Sambungake kabeh motor garis, nyambung pneumatic kontrol baris kanggo distribusi daya kabinèt, banjur nyoba siji, nyetel setir, lan nimbang úa. Sawise tutup packing mesin debugged, nyiapake kanggo produksi.
  1. Page mbukak ember elevator, air kompresor, bledug penagih, miwiti batching ember lan miwiti apa, lan angkat disiapake bahan saka ember menyang mining kanggo dadi campuran.
  1. Miwiti dual-sumbu gravitasi-free mixer lan miwiti rampung mining motor.
  1. Sawise 3-5 menit saka operasi dual-sumbu gravitasi-free mixer, mulai sumber daya saka produk rampung mining, mbukak tutup saka dual-sumbu gravitasi-lessmixer lan sijine bahan menyang produk rampung mining kanggo packaging.
  1. Nalika pneumatic tutup tombol dirilis, pneumatic lawang ditutup, lan ember elevator wis diwiwiti kanggo nindakake kumpulan kapindho dipakani.
  1. Output sing dibutuhake wis cycled ing urutan (dual-sumbu gravitasi-free mixer lan produk rampung mining sing tansah ing operasi).

Profesional Suppliuer – Aimix Group:

China garing mortir produksi baris produsèn lan exporter menehi pelanggan kualitas dhuwur garing mortir garis produksi karo rega cukup. Kita garing nyampur mortir garis produksi wis dièkspor menyang negara kabeh ndonya kayata Indonesia, Pakistan, Sri Lanka, Iran, Peru etc.

Kita Layanan:

We offer layanan free kayata situs planning, peralatan instalasi lan debugging, latihan personel. Engineers kita bisa desain paling cocok garing mortir produksi baris tata letak kanggo bantuan pelanggan ngurangi biaya miturut dikarepake nyata. Apa liyane, kita bisa nyedhiyani pelanggan tartamtu garing mortir nyampur resep. Yen sampeyan kasengsem ing nandur modal ing garing mortir nyawiji industri, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pitakonan utawa dikarepake ing wangun ing ngisor iki, sembarang pitakonan tampi. Kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):