Endhog Mbikak Mblokir Nggawe Mesin Indonesia

Endhog mbikak mblokir nggawe mesin nuduhake hydraulic konkrit pemblokiran nggawe mesin ing gembong.Iku Nyeleh pamblokiran ing lantai beton lan gerakane kanggo sabanjure mbikak. Kanthi nggunakake iki endhog lapisan mblokir mesin, sembarang tipe konkrit pemblokiran bisa diprodhuksi dening mung ganti jinis beda saka cetakan.

endhog mbikak mblokir mesin

Endhog Lapisan Mblokir Nggawe Mesin Investasi Apik Kanggo Wiwitan

  1. Mesin punika kuat lan awet, gampang operate.
  2. 1-3 wong bisa rampung ing proses produksi.
  3. Macem-macem cetakan bisa diganti kanggo gawé kothong bricks lan standar bricks saka macem-macem specifications .
  4. Ora perlu kanggo pallets, kang bisa nyimpen sawetara biaya.
  5. Cilik situs lemah jangkoan. 100-500 meter saka lantai semen bisa dadi ok.
  6. Investasi cilik, cepet efek. Iku pilihan becik kanggo pemblokiran cilik pabrik lan deso wilayah.

endhog mbikak mblokir nggawe mesin

Minangka China mblokir nggawe machine produsèn lan exporter, Aimix menehi pelanggan ABM-6MS endhog lapisan mblokir machine for sale. Informasi sing luwih rinci minangka ing ngisor iki.
Mentahan materi:wedhi, semen, fly awu, konkrit, ketel slag, gunung glepung, sampah industri lan sapiturute.
Packing: ABM-6MS seluler mblokir mesin lan aksesoris bakal di rangkep ing salah siji 20ft umum wadhah

Kapasitas:

ABM-6MS Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Pc/Hr Pc/8Hr
400*100*200 9 1080 8640
400*150*200 7 840 6720
400*200*200 6 720 5760
400*250*200 4 480 3840

Utama Technical Parameter:

ABM-6MS Ukuran saka mesin inang 2550*2150*1750mm Daya saka mesin inang 11.2 kw
Bobot saka mesin inang 2.5T Geter pasukan 45kn
Geter jinis Jamur geter Model mixer JS500
Dirating voltase 380v/220v Mbentuk periode 25-30s

Fitur Saka Endhog Mbikak Mblokir Nggawe Mesin

  1. Kurang manpower. Iku mung perlu salah siji utawa loro wong ing proses produksi. Beda saka liyane manggang-free bata mesin, iku bisa nggunakake telung-phase listrik, utawa loro-phase listrik kanggo gawé.
  2. tanpa nggunakake pallet ing proses produksi, pamblokiran diprodhuksi langsung glethakaken ing lemah.
  3. Macem-macem jinis produk. Katon saka diprodhuksi bricks padha sing gedhe-ukuran pemblokiran nggawe mesin. Macem-macem specifications lan manéka sing kasedhiya mung kanthi ngganti cetakan. Iku bisa gawé macem-macem jinis-jinis pamblokiran kayata kothong pamblokiran, wuta bolongan bricks, standar bricks, walkway bricks, suket bricks, dalan kothak…
  4. Bahan mentahan sing gampang kanggo ngakses: slag, kali wedhi, sampah construction, watu wêdakakêna lan semen lsp. bahan mentahan sing gampang kanggo ngakses.
  5. Lingkungan-loropaken. Kanthi nggunakake iki endhog lapisan bata nggawe mesin, wong bisa gawé konkrit pamblokiran tanpa nggunakake lemah minangka bahan mentahan, kang bantuan kanggo nglindhungi tanah. Apa liyane, iku ora perlu kanggo panggangan pamblokiran ing proses produksi, kang lingkungan loropaken.

endhog mbikak mblokir mesin rincian

Situs Syarat

Produksi endhog mbikak konkrit pemblokiran nggawe mesin mbutuhake warata karya situs. Konkrit kekandelan saka situs lemah kudu 80-100 mm. Iku ok yen ana hardening saka beton, nanging, iku perlu kanggo mesthekake yen ing lemah warata lan hard, lan apa situs kudu luwih saka 300 meter.
endhog lapisan mblokir mesin

Apa Video Saka Endhog Lapisan Mblokir Mesin

Pangopènan Lan Pancegahan

  1. Tansah dipriksa apa kabel wis bejat utawa ngeculke kanggo nyegah listrik bocor kedadean.
  2. Mriksa tightening saka saben bagean sadurunge miwiti mesin, mbayar manungsa waé khusus kanggo eksentrik pemblokiran.
  3. Ngresiki ing mesin sawise karya saben dina lan inject ndhuk.
  4. Nalika ana materi ing jamur kothak, mencet piring ngirim ora bisa violently dropped. Amarga sing bisa nimbulaké ewah-ewahan bentuk saka posisi piring lan mengaruhi ukuran produk.

Kita mbikak endhog mblokir nggawe mesin belongs kanggo hydraulic semi-otomatis seluler bata nggawe mesin. Endhog mbikak mblokir nggawe mesin rega sing luwih murah tinimbang sing saka nulis mblokir nggawe mesin. Kita mbikak endhog jinis pemblokiran mesin bisa mbentuk prasaja mblokir nggawe produksi baris karo kajaba saka cilik setir loader lan konkrit mixer. Karo investasi kurang lan cepet bali, iku pilihan apik kanggo pemblokiran cilik pabrik lan panjang.

full endhog mbikak mblokir mesin baris

Sampeyan kasengsem ing kita mbikak endhog mblokir nggawe machine for sale? Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Kejabi angel kualitas produk, kita nyedhiyani cepet lan dipercaya layanan kanggo ngatasi sumelang.

Njaluk Kualitas Endhog Mbikak Pemblokiran Saka Mesin Aimix Ing Indonesia

Aimix nyedhiyakake dipercaya layanan saka pemandangan-sale sawise-sale kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang.Kejabi, kita duwe pesawat kantor cabang ing Indonesia, pelanggan ing Indonesia bisa njaluk luwih cepet lan layanan sing luwih apik. Pelanggan bisa gumantung ing kita.

Aimix kantor Group ing Indonesia
Aimix Kantor Group Ing Indonesia
  • Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
  • Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.
  • We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
  • Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
  • Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.

Yen sampeyan kasengsem ing kita pemblokiran mesin, utawa duwe pitakonan sembarang, mangga ninggalake pesen ing saka ing ngisor iki saiki!Kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):