Fly Awu Bata Nggawe Mesin

Fly awu bata nggawe mesin multifunctional bata nggawe mesin sing utamané migunakake fly awu, baja slag, batu bara aeneas lan mine tailings etc. industri limbah minangka bahan mentahan kanggo gawé macem-macem jinis-jinis saka tembok bricks, lantai bricks lan slope pangayoman bricks. Iku wis dirancang lan dikembangaké dening perusahaan kita miturut dikarepake pasar.
Fly Awu Bata Nggawe Mesin

Aimix Menehi Macem-Macem Jinis-Jinis Fly Awu Bata Nggawe Machine For Sale

Minangka salah siji saka experienced fly awu bricks mesin manufaktur, Aimix menehi panas jinis fly awu bata mesin ing biaya cukup kanggo pelanggan kanggo milih. Miturut nyata output sing dikarepake, pelanggan bisa milih macem-macem jinis pemblokiran bata mesin. Miturut ukuran investasi, bata garis produksi bisa digolongaké dadi prasaja jinis, semi-otomatis jinis lan otomatis hydraulic jinis. Miturut pelanggan kang dikarepake nyata, kita uga nyedhiyani selaras fly awu bata mesin solusi. Informasi sing luwih rinci saka panas jinis minangka ngisor iki.

ABM-6S Fly Awu Bata Nggawe Mesin
ABM-6S

ABM-8S Fly Awu Bata Nggawe Mesin
ABM-8S

ABM-10S Fly Awu Bata Nggawe Mesin
ABM-10S

ABM-12S Fly Awu Bata Nggawe Mesin
ABM-12S

Specifications:

ABM-3S Bata Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Siklus ngecor Pc/Hr
390*190*190 3 15-20s 540-720
200*100*60 10 15-25s 1500-1800
225*112.5*60 8 15-25s 1200-1400
ABM-4SE 390*190*190 4 24-26s 580
240*115*90 9 22-25s 1400
240*115*53 21 22-25s 3300
ABM-6S 200*100*60 21 18-23s 3287-4200
200*160*60 12 18-23s 1878-2400
240*115*53 32 15-17s 6500-7800
390*190*190 6 20-25s 864-1080
ABM-8S 200*100*60 28 18-23s 4382-5600
200*160*60 20 18-23s 3130-4000
240*115*53 42 15-17s 9000-10000
390*190*190 8 20-25s 1150-1440
ABM-10S 200*100*60 31 18-23s 4852-6200
200*160*60 21 18-23s 3287-4200
240*115*53 52 15-17s 11011-12480
390*190*190 10 20-25s 1440-1800
ABM-12S 200*100*60 38 18-23s 5948-7600
200*160*60 25 18-23s 3913-5000
240*115*53 62 15-17s 12700-14400
390*190*190 12 20-25s 1728-2160

Fly Awu Bricks Mesin Technical Aliran Proses:

Sak proses produksi saka mesin iki, fly awu wis pipis, bebarengan karo semen lan banyu ing aspek ngelmu. Sawise nyawiji, mbentuk, mencet lan ngruwat, prodhuk final – anyar bahan bangunan kuwi minangka standar bricks, perforated bricks, kothong pamblokiran lan trotoar bricks sing diprodhuksi. Werna pavers uga bisa diprodhuksi kanggo ketemu macem-macem kabutuhan saka pelanggan.

Fly Awu Mblokir Nggawe Mesin Wis Gedhe Dikarepake Pasar

Kanthi perkembangan kanthi cepet saka daya batu bara-murub tetanduran, jumlah fly awu wis nambah taun. Fly awu khas jumlah gedhe saka industri ngalangi sampah. Nanging, praktis lengkap tingkat fly awu ora dhuwur. Contone, Ing 2015, China kang total emisi wis ngrambah 580 yuta ton, kang wis kawangun lingkungan abot beban. Ing praktis lengkap tingkat fly awu ora dhuwur banget, kira-67%. Mulane, wong kudu mbayar manungsa waé liyane kanggo praktis lengkap saka fly awu kanggo ngurangi sampah polusi.

fly awu bata nggawe mesin

Saiki, Karo asil dandan saka wong-wong kang kesadaran saka pangayoman lingkungan, akeh negara wis diwiwiti kanggo nggunakake fly awu bata tanduran kanggo gawé konkrit bricks sing bisa njupuk fly awu minangka salah siji jenis saka bahan mentahan. Contone, china wis dilarang nggunakake bata lempung mesin wiwit taun kepungkur kanggo nglindhungi lingkungan. Fly awu bricks mesin sing disedhiyakake ing akeh negara-negara kabeh ndonya. Iku wis gedhe dikarepake pasar lan wis mangsa padhang.

Aimix Klompok Nggawe Efforts Kanggo Pangembangan Saka Fly Awu Bata Tanduran

Minangka salah siji saka China fly awu bata nggawe mesin manufaktur, Aimix Group setya kanggo global lingkungan pangayoman lan sampah daur-ulang bisnis. Kita wis katahan nggawe efforts kanggo mromosikaké pangembangan lingkungan loropaken bata mesin. Sawise atusan saka nyoba lan kesalahan pasinaon, kita perusahaan wis kasil temen maujud produk teknologi inovasi. Iku mung perlu kanggo incorporate 1‰-2‰ ngruwat agen kanggo nambah babagan sampah turahan (kayata fly awu lan mine tailings). Dening ngadopsi teknologi iki, babagan fly awu, tailings wedhi ing bahan mentahan kanggo nggawe fly awu bricks bisa tekan 70%. Sing bakal nemen nambah tingkat praktis saka fly awu, lan ing wektu sing padha ngurangi bricks biaya produksi, entuk keuntungan sosial lan ekonomi.

Kaluwihan Saka Nggunakake Fly Awu Bricks Mesin

Bricks jinis iki saka mesin digawe wis kaluwihan saka dhuwur kekuatan, kuwat frost resistance, kurang biaya lan pangayoman lingkungan. Fly awu bricks’ kinerja anti-seismik, anti-meksa lan anti-pembekuan 30% luwih dhuwur tinimbang sing saka tradisional lempung bricks. Iku ora bakal nimbulaké sembarang polusi sak proses produksi, lan èfèktif nyadari ing daur-ulang saka sampah industri. Iku wis digunakake digunakake kabeh ndonya kanggo konservasi energi lan lingkungan loropaken bahan bangunan.

fly awu bata nggawe mesin

Aplikasi Produk Saka Fly Awu Bata Mesin

Fly awu bricks sing cocok kanggo digunakake minangka bobot prewangan saka struktur bata lan poto-ndhukung tembok, pigura infill tembok, pigura lan sudhut baris saka dhuwur-munggah bangunan infill tembok, search pitulungan lan jlagra madegé. Padha sing paling becik bahan wall anyar kanggo ngganti lempung bricks.pemblokiran jinisbeda jinis pemblokiran

Kaluwihan Saka Aimix Fly Awu Bricks Mesin

  1. Kuat geter sistem

Njamin dhuwur kekuatan lan kapadhetan dhuwur saka produk

  1. PCL visual tutul sistem kontrol

fly awu mblokir mesin nguripake sampah menyang bandha
Prasaja operasi, gagal tingkat kurang lan operasi stabil

  1. Produk bhinéka

Beda bricks bisa diprodhuksi mung kanthi ngganti jamur

  1. Short ngecor siklus lan dhuwur efficiency

Saben ngecor siklus 13-20s

  1. Kurang gangguan lan urip dawa layanan

Lan tedheng online cushioning piranti kasedhiya ing geter sistem kanggo murah gangguan lan ndawakake wektu urip layanan.

Babagan Carane Aimix Fly Awu Bata Nggawe Mesin Rega

Fly awu bricks mesin rega utamané mutusaké dening sawijining konfigurasi. Umumé ngandika, sing luwih dhuwur otomatis jurusan, ing rega sing luwih dhuwur. A lengkap bata produksi baris kang rega luwih dhuwur tinimbang jinis prasaja. Pelanggan’ dikarepake kanggo bata produksi baris konfigurasi pengaruh peralatan rega nemen.
Kejabi peralatan konfigurasi, rega owah-owahan saka mentahan materi kanggo nggawe bata mesin uga pengaruhe peralatan rega. Contone, owah-owahan rega mentahan saka baja.
Aimix fly awu bricks nggawe mesin biaya cukup, kita nyedhiyani pelanggan bata mesin karo desain optimized kanggo nyuda fly awu bata tanduran biaya. Pelanggan bisa gumantung ing kita.

fly awu bata nggawe mesin

Milih Aimix

Layanan Aimix Nyedhiyani

Miturut pelanggan’ ukuran investasi, situs ukuran, cukup aspek mentahan saka bahan lan produksi ukuran, kita bisa kanggo nyedhiyani macem-macem solusi kalebu baris produk selaras.

Tondo Asto Kontrak

Liwat online lan offline rinci komunikasi, kita bakal bantuan pelanggan kanggo milih peralatan sing cocog dikarepake paling apik.

Tanduran Planning

Mrekso customer kang ana ing situs, ing kahanan tartamtu saka tanduran, search prices mentahan materi, jinis produk kanggo diprodhuksi, lan nyedhiyani desain lengkap plans kalebu rencana sakabèhé, pangopènan kiln lan madegé gambar desain miturut customer kahanan tartamtu.

tulus layanan

Instalasi Lan Commissioning

Kita bisa ngirim engineering lan tenaga teknis kanggo customer situs menyang pandhuan instalasi saka peralatan, tanggung jawab kanggo kabeh baris saka debugging, kanggo mesthekake operasi normal saka kabeh produksi baris.

Technical Training

Nyedhiyani technical training gratis pangisian daya kanggo ngewangi pelanggan ing nguwasani operasi, pangopènan lan ndandani teknologi. Mesthekake yen peralatan customer kang wis ing operasi apik kondisi.

Cepet Lan Dipercaya Sawise-Sale Layanan

Kita wis nyiyapake kantor-kantor cabang ing Uzbekistan, Indonesia, Filipina, Sri Lanka, Vietnam, Pakistan etc. negara kanggo ngawula pelanggan cepet. Kita duwe profesional sawise-sale tim kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang.

Yen sampeyan kasengsem ing kita fly awu bata nggawe mesin, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):