Cement Hollow Block Machine For Sale Ing Jawa Indonesia

Minangka salah siji saka experienced China kothong mblokir nggawe mesin manufaktur lan suppliers, Aimix menehi pelanggan macem-macem jinis-jinis hollow block machine for sale. Ing ngisor iki sing introduksi umum kanggo wong-wong mau.
hollow block machine For Sale

Konkrit kothong mblokir nggawe mesin jenis mblokir mesin dirancang kanggo prodhuksi konkrit kothong pamblokiran karo fly awu, wedhi kayata kali wedhi, segara wedhi, gunung wedhi, mineral wêdakakêna, slag kayata batu bara slag, batu bara aeneas, tailings slag, kimia slag etc. Industri limbah lan semen minangka utama mentahan bahan. Wiwit iki jenis mblokir nggawe mesin ora nggunakake lemah minangka materi mentahan lan iku ora perlu kanggo ngobong sak proses produksi, iku jenis lingkungan loropaken bahan bangunan peralatan. Mulane, iku wis disedhiyakake dening akeh negara.

Panas Jinis Aimix Hollow Block Machine For Sale Ing Indonesia

ABM-4S mblokir mesin
ABM-4S

ABM-4SE hollow block machine
ABM-4SE

ABM-6S hollow block machine
ABM-6S

ABM-8S hollow block machine
ABM-8S

Aimix Hollow Block Machine Wis Diekspor Kanggo Akèh Negara

Kita konkrit pemblokiran mesin wis dièkspor menyang negara kabeh ndonya kayata Iran, Pakistan, Indonesia, Kamboja, Sri Lanka, Qatar, India, Vietnam, Thailand, Romania, Peru, Korea, Sri Lanka etc.

Aimix kothong mblokir mesin diekspor kanggo Bolivia
Aimix Kothong Mblokir Mesin Diekspor Kanggo Bolivia
Aimix kothong mblokir mesin diekspor kanggo Dominika
Aimix Kothong Mblokir Mesin Diekspor Kanggo Dominika

Specifications Rinci:

ABM-3S Bata Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Siklus ngecor Pc/Hr
390*190*190 3 15-20s 540-720
200*100*60 10 15-25s 1500-1800
225*112.5*60 8 15-25s 1200-1400
ABM-4SE 390*190*190 4 24-26s 580
240*115*90 9 22-25s 1400
240*115*53 21 22-25s 3300
ABM-6S 200*100*60 21 18-23s 3287-4200
200*160*60 12 18-23s 1878-2400
240*115*53 32 15-17s 6500-7800
390*190*190 6 20-25s 864-1080
ABM-8S 200*100*60 28 18-23s 4382-5600
200*160*60 20 18-23s 3130-4000
240*115*53 42 15-17s 9000-10000
390*190*190 8 20-25s 1150-1440
ABM-10S 200*100*60 31 18-23s 4852-6200
200*160*60 21 18-23s 3287-4200
240*115*53 52 15-17s 11011-12480
390*190*190 10 20-25s 1440-1800
ABM-12S 200*100*60 38 18-23s 5948-7600
200*160*60 25 18-23s 3913-5000
240*115*53 62 15-17s 12700-14400
390*190*190 12 20-25s 1728-2160

Aplikasi Aimix Cement Hollow Block Machine for Sale Ing Jawa Indonesia

Iku digunakake digunakake ing construction, dalan, squares, hydraulic, taman lan construction liyane.

konkrit-block-sudhut aplikasi

Final Produk Saka Aimix Cement Hollow Block Machine

Iku bisa gawé kabeh jinis njaba tembok pamblokiran, internal wall pamblokiran, kembang wall pamblokiran, lantai pamblokiran, chain pamblokiran dalan lan curbstone pamblokiran.

konkrit pemblokiran produk

Bahan Mentahan Saka Aimix Kothong Mblokir Mesin

Iku adopts lan, watu, semen, gedhe jumlah saka sampah industri kayata fly awu, baja slag, batu bara aeneas, ceramsite, perlite minangka bahan mentahan. Iki bahan mentahan sing gampang banget kanggo akses.

kothong mblokir mesin bahan mentahan

Karya Video Saka Aimix Cement Hollow Block Making Machine Ing Filipina

Aliran Karya Saka Aimix Cement Hollow Block Making Machine

A lengkap kothong mblokir produksi baris kalebu konkrit batching mesin, konkrit mixer, pemblokiran nggawe mesin, ngangkat piring sistem, mudhun piring lan palletizing sistem. Kita bakal njupuk lengkap baris produksi konkrit pemblokiran minangka conto kanggo introduce aliran karya.

  1. materi klompok. Proses iki conducted dening konkrit batching mesin. Miturut pelanggan’selection saka macem-macem bahan mentahan, menu saka resep-resep bakal mlebu kanggo otomatis takeran, lan banjur bahan mentahan bakal ditransfer menyang konkrit mixer;
  2. mentahan materi nyawiji. Konkrit mixer digunakake kanggo campuran bahan mentahan menyang kabeh podho dicampur, lan banjur campuran bahan mentahan sing ditransfer menyang kothong bricks machineby conveyor;
  3. proses ngecor. Aimix kothong mblokir edo adopts PLC komputer kontrol cerdas, nggunakake hydraulic transmisi, geter meksa ngecor. Campuran bahan mentahan sing kawangun menyang konkrit pamblokiran ing langkah iki.
  4. ngisor jamur mundhak. Ing ngisor jamur mundhak nganti bricks kabeh mbabarake
  5. Papan mesin transports bricks kanggo otomatis palletizer.
  6. Forklift trak utawa video baterei forklifts transportasi bricks kanggo prodhuk rampung wilayah.

Safety Tips Kanggo Nggunakake Cement Hollow Block Machine

  1. Sadurunge startingthe kothong mblokir maker, kabeh protèktif isine lan lantai isine kudu diinstal.
  2. Mriksa grounding kabel saka electrical part supaya bocor, short circuit lan uga gejala liyane.
  3. 3. Wong wis strictly dilarang kanggo ngadeg dening motor.
  4. Yen ana normal fénoména karo bata mesin sak proses produksi, iku bakal langsung mandegake kanggo pengawasan.

hollow block machine

Kauntungan Saka Aimix Hollow Block Machine For Sale

  1. Sistem Hydraulic: Iku adopts linuwih hydraulic pindho ceceg teknologi kontrol, kang bisa nduweni aturan meksa lan lenga volume saka sembarang cabang lenga circuit saka sistem hydraulic, supaya sing macem-macem bahan mentahan bisa digunakake kanggo gawé kualitas padha produk.
  2. elektronik sistem kontrol: kabèh proses adopts PLC kontrol cerdas, dilengkapi karo data input lan output piranti kanggo entuk becik wong-mesin dialog. Sistem kontrol uga kalebu safety linuwih kontrol logika lan fault sistem diagnostik. Remot kontrol optional.
  3. Geter sistem: teknologi Khusus iki diadopsi kanggo ngoptimalake geter sumbu, supaya geter wis roto-roto mbagekke saindhenging platen, kang nemen ngapikake konsistensi lan stabilitas saka kinerja produk.
  4. jamur iku awake, saben klompok saka cetakan bisa diganti dhewe ing nggunakake; kuwi jamur bisa dianyaraké kanggo nemen ngurangi biaya saka jamur nggunakake.

Babagan Carane Aimix Hollow Block Machine Rega Ing Jawa Indonesia

Aimix menehi pelanggan cukup kothong mblokir mesin rega ing Indonesia. Kita tau perang perang rega kothong bricks mesin. Rega saka bata semen mesin punika ingkang ceceg kanggo kualitas, kinerja lan isi technical saka bata mesin.

Contone, sepisanan, kita semen kothong mblokir mesin awak digawe saka dhuwur tliti, dhuwur kekuatan castings lan nganggo khusus welding teknologi. Iku wis apik resistance, geter resistance lan urip dawa layanan. Kita ngerti sing ana tartamtu geter sak proses produksi. Yen materi kualitas beton bata mesin unreliable, gandheng bagean bakal gampang bejat. Baja digunakake ing konkrit pemblokiran mesin kita diprodhuksi Shanghai Baosteel 220×220. Kothak tabung, baja digunakake dening umum produsèn 160×80, supaya kualitas kita bata mesin dijamin lan kinerja saka peralatan stabil.

ABM-10S konkrit bata mesin
ABM-10S

ABM-12S konkrit pemblokiran maker
ABM-12S

Yen wis sareh, khusus piring dipakani sistem ngluwihi gesang layanan saka pallet, kita khusus sistem pangiriman umume ngluwihi gesang pallet kanggo 2 taun lan nyimpen kira-kira 4, 50,000 yuan ing siji taun.

Akhire, hydraulic motor kita kothong mblokir mesin wis kurang daya gagal tingkat, iku mbantu pelanggan kanggo nyimpen dhuwit.

Ing ringkesan, iku bisa katon yen biaya kinerja kita konkrit kothong mblokir nggawe mesin sing luwih dhuwur. Iku ora mung bisa nyuda biaya operasi kanggo pelanggan, nanging uga nggawe nilai liyane kanggo pelanggan.

Aimix Sawise – Sale Layanan

Aimix ora mung menehi panas jinis hollow block machine for sale karo rega cukup, nanging uga menehi cepet lan dipercaya layanan saka pemandangan-sale sawise-sale.
Kita sawise-sale layanan minangka nderek:
Aimix Group wis ditetepake 8 layanan jaringan kalebu luwih saka 60 sawise-sales layanan engineers kanggo jaban rangkah pasar. Kabeh padha ndadekake ngatur lan penyebaran prajurit dening agensi specialized-pusat layanan Customer, lan netepake rinci customer file. Electrical lan mechanical sawise layanan engineer kang tingkat technical lan skill sing kebak qualified kanggo instalasi, imbuhan, commissioning, latihan lan saran pengguna operator lan nyedhiyani free technical advisory layanan etc.

Instalasi Lan Commissioning Lan Pamukiman

Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.

Technical Materi, Babar Pisan Lan Layanan Technical

We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
Kita sumber kekal layanan kanggo peralatan.

Spare Parts Layanan

Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.

Sing sing looking for kothong mblokir mesin panganyang? Sampeyan intersted ing nandur modal ing janji kothong mblokir nggawe industri? mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi Aimix liwat email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki! Kita bakal balesan ing 24 jam! Sembarang pitakonan tampi!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):