Hot Mix Aspal Plants For Sale ing Jawa Indonesia

Aimix hot mix aspal plants for sale ing Jawa Indonesia pesawat saka peralatan sing dipigunakaké kanggo gawé panas-campuran aspal(HMA), kang kombinasi saka kira-kira 95% watu, wedhi utawa kerikil bebarengan karo aspal, produk lenga patra.
Minangka salah siji saka experienced aspal panas nyampur tanduran manufaktur ing China, Aimix Group menehi macem-macem jinis-jinis saka hot mix aspal plants for sale ing Jawa Indonesia. Kita dibagi mau menyang panas drum nyampur tanduran lan kumpulan jinis panas nyampur tanduran.

Utama Paramèter Technical Saka Plants Drum Hot Mix:

ALT40 panas nyampur aspal tanduran
ALT40
Jinis ALT40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Total Daya(kw) 75
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT60 panas nyampur aspal tanduran
ALT60
Jinis ALT60
Kapasitas produksi(t/h) 60
Total Daya(kw) 123
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT80 panas nyampur aspal tanduran for sale
ALT80
Jinis ALT80
Kapasitas produksi(t/h) 80
Total Daya(kw) 140
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

Bentenipun Utama Antarane Aspal Panas Lan Kadhemen Aspal

1)Kadhemen nyampur aspal iku kombinasi saka mineral kanthi jumlah ongko lan emulsified utawa cutback aspal karo aditif. Déné panas Nyampur Aspal iku kombinasi saka kira-kira 95% watu, wedhi, utawa kerikil jaminan bebarengan dening aspal semen, produk lenga patra.

2)Panas nyampur aspal gumantung ing proses alon saka cooling lan ngruwat kanggo entuk maksimum kekuatan struktural déné kadhemen nyampur aspal iku pilihan sing paling terjangkau ing pasar, amarga iku ora perlu panas sak suwene proses.

Aimix Hot Mix Aspal Plants Nyetel Munggah Ing Oversea Negara:

ALQ80 aspal nyawiji tanduran ing Palembang, Indonesia
ALQ80 Aspal Nyawiji Tanduran Ing Palembang, Indonesia
100t aspal nyawiji tanduran Indonesia
100t Aspal Nyawiji Tanduran Indonesia
Aimix aspal tanduran nyetel munggah ing Pakistan
Aimix Aspal Tanduran Nyetel Munggah Ing Pakistan
Aimix aspal drum nyampur tanduran nyetel munggah ing Uruguay
Aimix Aspal Nyampur Tanduran Nyetel Munggah Ing Uruguay

Utama Paramèter Technical Saka Kumpulan Jinis Hot Mix Aspal Plants:

ALQ40 panas nyampur aspal tanduran for sale
ALQ40
Jinis ALQ40
Kapasitas(T/h) 40
Mixer 600kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 50T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 37

ALQ60 panas nyampur aspal tanduran for sale
ALQ60
Jinis ALQ60
Kapasitas(T/h) 60
Mixer 800kgh
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 80T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 45

ALQ80 panas nyampur aspal tanduran for sale
ALQ80
Jinis ALQ80
Kapasitas(T/h) 80
Mixer 1200kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 100T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 55

ALQ120 panas nyampur aspal tanduran for sale
ALQ120
Jinis ALQ120
Kapasitas(T/h) 120
Mixer 1700kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 150T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 75

Cathetan:
Bahan bakar: Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter: Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter

Komponen Utama Saka Panas Tanduran Aspal

Panas nyampur aspal peralatan tanduran utamané kasusun kanthi jumlah ongko batching sistem, sistem pangatusan, pangobongan sistem, panas materi ngangkat sistem, kedher layar, panas materi panyimpenan silo, ngebotake sistem, sing nyawiji sistem, aspal sistem sumber, wêdakakêna sistem sumber, bledug aman sistem, produk rampung silo lan sistem kontrol, etc.

komponen utama saka panas aspal nyampur tanduran

Apa Aliran Panas Aspal Nyawiji Tanduran

  1. Page, kadhemen agregat sing batched, pepe, re-screening lan ukuran.
  2. Panas, transportasi lan ngukur cairan aspal
  3. Transportasi lan ngukur ngisi (mineral wêdakakêna)
  4. Nyampur panas agregat, mineral wêdakakêna lan aspal panas roto-roto miturut tartamtu campuran babagan sing dipengini rampung produk dicampur.

Apa Video Ing Indonesia

Babagan Carane Aimix Hot Mix Aspal Plants Rega?

Aimix panas nyampur tanduran aspal panas produk ing kita perusahaan. Ing riset lan pangembangan departemen perusahaan kita wis katahan efforts ing optimalisasi kinerja saka seri iki aspal peralatan tanduran lan ngurangi biaya. Kita panas nyampur aspal tanduran rega cukup lan worth iku. Kita dodolan lan engineers bakal nyedhiyani pelanggan sing paling cocok selaras rencana miturut dikarepake nyata yen perlu. Sampeyan bisa gumantung ing kita.

Pancegahan Kanggo Pilihan

  1. Ing situs kudu milih panggonan karo rada luwih dhuwur terrain, garing lingkungan lingkungan, lan kurang banyu soko njero lemah tingkat. Supaya instalasi cedhak kali.
  2. Geologi syarat sing hard lan bisa èfèktif nyegah lemah subsidence.
  3. Ajang kudu milih lokasi karo transportasi trep.
  4. Tetep adoh saka omah-omahé lan wilayah padhet pedunungé.
  5. Nemtokake rencana kanggo bangunan lan aspal stasiun miturut topografi.
  6. Trep sumber banyu lan listrik.

aimix aspal tanduran

Milih Aimix

Aimix Group China construction machinery pabrik lan exporter karo luwih saka 30 taun pengalaman. Kita construction machinery lan peralatan wis diekspor kanggo luwih saka 60 negara kabeh ndonya. Kita wis nyiyapake kantor cabang ing Pakistan, Filipina, Indonesia, Sri Lanka, Vietnam, Uzbekistan etc. negara kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik. Kita bisa nyedhiyani pelanggan cepet lan dipercaya layanan saka pemandangan-sale sawise advertisement. Yen sampeyan kasengsem ing nandur modal ing aspal nyawiji tanduran utawa perlu panas nyampur aspal tanduran kanggo karya construction, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen utawa pitakonan ing wangun ing ngisor iki, sembarang pitakonan tampi.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):