Hydraulic Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin

Hydraulic konkrit pemblokiran nggawe mesin minangka jeneng tabet, punika peralatan kanggo produksi saka pamblokiran karo hydraulic transmisi. Iku ide antarane gedhe bata mesin. Mesin bisa nggunakake fly awu, slag, batu bara aeneas utawa liyane sampah industri turahan lan kali wedhi, kerikil, semen minangka bahan mentahan kanggo gawé konkrit pamblokiran. Dening ngganti cetakan, iku bisa gawé macem-macem saka kothong pamblokiran, perforated bricks, curbs, trotoar bricks lan suket bricks, slope pangayoman bricks karo specifications beda lan liyane produk konkrit.

Hydraulic Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin

Panas Jinis Saka Hydraulic Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin:

ABM-6S mblokir nggawe mesin
ABM-6S

ABM-8S konkrit pemblokiran nggawe mesin
ABM-8S

ABM-10S konkrit bata mesin
ABM-10S

ABM-12S konkrit pemblokiran maker
ABM-12S

Komponen Utama Saka Hydraulic Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin:

  1. Ngirim papan mesin

Iku kasusun saka pallet, garpu piring, garpu pigura, propulsion silinder lan pigura. Iku utamané dipigunakaké kanggo nyimpen pallets lan transporting pallets ing siklus.

  1. Mesin ngecor

Iku kasusun saka pigura utama, kain mobil, stasiun batang ngusapake kantong, geter meja, jamur, munggah lan mudhun mekanisme sinkronisasi, propulsion silinder, etc. Iku utamané dipigunakaké kanggo materi utama isi, ngecor, geter, mbentuk lan demoulding.

  1. Pemblokiran conveyor

Iku kasusun saka transmisi pigura, chain mekanisme transmisi, katrol mekanisme transmisi, horisontal guide setir, etc., lan utamané dipigunakaké kanggo ngaturaken produk rampung pemblokiran.

komponen utama saka pemblokiran mesin

  1. Hydraulic stasiun

Iku kasusun saka tank bahan bakar, motor, lan lenga pump, filter, adhem, lan integrasi pemblokiran, hydraulic tutup, etc., lan utamané menehi driving sumber daya kanggo saben obah komponèn. Hydraulic stasiun migunakake N32 utawa N46 anti-nyandhang hydraulic lenga. Filtrasi akurasi saka lenga injeksi menyang tank bahan bakar ora kurang saka 20µm. Unfiltered lenga kudu ora bakal nyuntikaken menyang tank bahan bakar.

  1. Electrical kontrol kabinèt

(1) Kontrol bagean

Kontrol bagéan dumadi saka PLC programmable controller, expansion modul, layar tutul wong-mesin antarmuka, penengah mlayu susul-susulan, AC contactor lan komponen electrical. Iku wis manual lan otomatis mode operasi kanggo ngontrol tumindak saben proses. Contone, fungsi ndhuwur lan ngisor meksa kepala, ndhuwur lan ngisor saka jamur kothak, advance lan mundur saka materi utama, wis geter, utama geter saka mbentuk, demoulding, lan ing advance lan mundur saka pallet kabeh bisa éling wong-mesin dialog, lan nyetel dipakani kaping lan geter wektu njaba mesin.

(2) Manipulating part

Penipuan part dumadi saka lan indikator cahya, penipuan tombol, programmable operasi cerdas panel etc. Liwat operasi sing cocog komponen electrical saka console, saiki piranti negara bisa ditampilake, lan manual lan otomatis konversi bisa nduweni temen maujud. Nggawe utawa ngowahi cocog digunakake paramèter, lan cut mati daya ing wektu nalika peralatan gagal, kanggo njamin safety saka wong lan peralatan.

Specifications:

ABM-3S Bata Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Siklus ngecor Pc/Hr
390*190*190 3 15-20s 540-720
200*100*60 10 15-25s 1500-1800
225*112.5*60 8 15-25s 1200-1400
ABM-4SE 390*190*190 4 24-26s 580
240*115*90 9 22-25s 1400
240*115*53 21 22-25s 3300
ABM-6S 200*100*60 21 18-23s 3287-4200
200*160*60 12 18-23s 1878-2400
240*115*53 32 15-17s 6500-7800
390*190*190 6 20-25s 864-1080
ABM-8S 200*100*60 28 18-23s 4382-5600
200*160*60 20 18-23s 3130-4000
240*115*53 42 15-17s 9000-10000
390*190*190 8 20-25s 1150-1440
ABM-10S 200*100*60 31 18-23s 4852-6200
200*160*60 21 18-23s 3287-4200
240*115*53 52 15-17s 11011-12480
390*190*190 10 20-25s 1440-1800
ABM-12S 200*100*60 38 18-23s 5948-7600
200*160*60 25 18-23s 3913-5000
240*115*53 62 15-17s 12700-14400
390*190*190 12 20-25s 1728-2160

Fitur Saka Aimix Hydraulic Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin:

  1. Iki machineis lengkap technical peralatan kanggo mechanical, hydraulic komputer lan kontrol otomatis. Punika ditondoi dening dhuwur efficiency, desain cukup, struktur kompak, operasi prasaja lan trep pangopènan.
  2. Pemblokiran mbentuk utamané adhedhasar mechanical geter, ditambah dening hydraulic meksa, lan geter lan meksa wis rampung. Ing diprodhuksi mblokir produk bisa tahan kekuatan compressive nganti 15 MPa (megapascals), dhuwur compactness, apik frost resistance lan impermeability, jampel swara banget, panas jampel lan panas pengawetan kinerja, lan akurat dimensi.
  3. Integrasi lenga sistem sirkuit, nggunakake internasional kanggo standardisasi mode, urip dhuwur, konsumsi energi kurang desain, introduksi saka nomer akeh diimpor komponen liyane njamin kualitas dhuwur.hydraulic mblokir nggawe mesin
  4. Mode operasi: Iku wis otomatis, semi-otomatis macem-macem mode operasi kanggo mesthekake pêntil produksi.
  5. Frekuensi konversi stepless kacepetan angger-angger, kanggo entuk cukup operasi kacepetan, akurat ndadeake munggah nganthi rem lan posisi.
  6. Database sistem: layanan cerdas, bisa ngrekam, ngreset, nyimpen, ngirim, bebaya, processing, print laporan.
  7. Fungsi poto-test: otomatis diagnosa fault bisa kelakon kanggo mesthekake safety produksi.
  8. Metering ngontrol sistem: dhuwur tliti, kanthi otomatis
  9. Linuwih hydraulic bagéan: pencet adopts dhuwur-tech, dhuwur-tliti diimpor komponen lan hydraulic bagéan saka Siemens Jerman. Iku dhuwur-bahan hydraulic bata nggawe mesin saka tipe padha ing China, karo dhuwur-kacepetan, dhuwur output lan fungsi lengkap. Iku bisa gawé anyar bahan bangunan kayata kothong bricks, ngalangi bricks, wuta bolongan bricks, kothak bricks lan dalan mergi bricks saka macem-macem varieties lan specifications.
  10. Energy saving lan pangayoman lingkungan: bata machinepresses duwe kurang gangguan, kurang konsumsi daya lan bisa nyimpen 40% saka listrik.

Sing Digandhengake Peralatan

Iku bisa mbentuk prasaja mblokir produksi baris karo kajaba saka beton batching mesin, konkrit mixer, sabuk conveyor lan palletizing mesin. Njupuk ABM-12S mblokir nggawe mesin contone, iku bisa dikombinasikaké karo PL1200 batching mesin, JS750 mixer, 8m sabuk conveyor, lan palletizing mesin kanggo mbentuk prasaja produksi baris.

Instalasi Lan Commissioning

Pabrik-digawe mesin pabrik dites ing pabrik miturut peraturan sing cocog. Nanging, amarga transportasi-dawa kadohan lan long-term seko, ing ngisor iki pemriksaan kudu digawa metu nalika nginstall hydraulic bata mesin:

  1. Dipriksa apa hydraulic semen mblokir nggawe machineis rusak utawa cacad sak transportasi (utamané mbayar manungsa waé kanggo hydraulic garis).
  2. Mriksa yen fasteners ing bagéan utama saka bata nggawe machineare ngeculke.
  3. Dipriksa apa silinder lan lubrication nilai saka saben nggarap bagéan sing refueled miturut syarat, lan apa jumlahe lenga cocok.
  4. Kajaba iku, ing hydraulic bata machineshould kanthi dibusak. Sadurunge test mesin, ing bagean sing geser relatif kanggo saben obah part kudu lubricated miturut peraturan. Yen mesin punika disassembled amarga kabutuhan transportasi, iku bisa dipérang dadi ngecor piranti, piring dipakani piranti, dipakani piranti, bata discharging piranti, palletizing piranti, phase elektrik kontrol piranti, etc., lan déwan wis nglumpuk ing panggonan miturut majelis sesambetan.

Kita Layanan

Sampeyan kasengsem ing hydraulic mblokir nggawe mesin? Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Kejabi angel kualitas produk, kita nyedhiyani cepet lan dipercaya layanan kanggo ngatasi sumelang.

  • Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
  • Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.
  • We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
  • Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
  • Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.


Arep kanggo njaluk kita hydraulic bata nggawe mesin rega saiki? utawa duwe pitakonan sembarang, mangga ninggalake pesen ing saka ing ngisor iki saiki!Kita bakal balesan ing 24 jam!
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):