Mini Aspal Mixing Plant Indonesia

Mini aspal mixing plant nuduhake ukuran mini aspal mixing plant, kang digunakake kanggo gawé aspal konkrit. Aimix mini aspal tanduran utamané nuduhake mini aspal drum nyampur tanduran, kang nggabungke pangatusan saka agregat lan nyawiji saka aspal bebarengan ing padha drum. Iku cocok kanggo pangopènan dalan lan cilik proyèk konstruksi dalan.

AIMIX 100t aspal mixing plant ing Probolingo Indonesia
AIMIX Aspal mixing plant Ing Probolingo Indonesia

Minangka ngalami China construction machinery supplier, Aimix Group nyedhiyakake pelanggan kabeh ndonya mini aspal tetanduran kanggo advertisement ing rega cukup. Kita profesional dodolan lanang lan engineers bakal mbantu desain paling cocok rencana kanggo sampeyan miturut dikarepake nyata. Ing ngisor iki sing informasi rinci kita mini aspal tanduran for sale.

Specifications Utama Saka Aimix Dipeksa Jinis Mini Aspal Tetanduran For Sale:

Kapasitas produksi Aimix dipeksa jinis mini aspal tetanduran sawetara saka 20-60 ton/jam. Punika dipérang dadi rong jinis: mini nulis aspal tanduran lan mini hotspot aspal tanduran.

ALQ40 mini aspal mixing plant
ALQ40
Jinis ALQ40
Kapasitas(T/h) 40
Mixer 600kg
Nyawiji siklus 45s
Garing kapasitas 50T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Penggemar motor (KW) 37

ALYQ40 mini aspal mixing plant
ALYQ40
Jinis ALYQ40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Mixer 600kg
Nyawiji siklus 45s
Kapasitas 50T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug Filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Filter area(m2) 260m2
Kedher lapisan 4

Cathetan:
Aspal tank(m3): Pilihan, 10-40T utawa Gumantung ing request
Aspal panas: Panas nganakake lenga pawon utawa Langsung panas aspal tank

Ing Komponen Utama Saka Aimix Dipeksa Jinis Mini Aspal mixing plant:

Mini aspal mixing plant iki utamané dumadi saka kadhemen materi sumber sistem, pangatusan drum, pangobongan sistem, bledug aman sistem, rampung materi sistem panyimpenan, lan aspal tank, mineral wêdakakêna kajaba iku sistem lan sistem kontrol.

Komponen Utama Saka Aimix Mini Aspal mixing plant

Specifications Utama Saka Aimix Drum Jinis Mini Aspal Tetanduran For Sale:

ALT20 mini aspal mixing plant
ALT20
Jinis ALT20
Kapasitas produksi(t/h) 20
Total Daya(kw) 50
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT40 mini aspal mixing plant
ALT40
Jinis ALT40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Total Daya(kw) 75
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

Babagan Carane Aimix Mini Aspal mixing plant Rega?

Ing umum, harga aspal mixing plant mini akeh luwih murah tinimbang sing gedhe aspal mixing plant. Wiwit mini aspal mixing plant wis struktur kompak lan isine cilik area lantai , iku biaya kurang kanggo mbukak mini ukuran aspal mixing plant.

Mini Aspal mixing plant

Fitur Saka Aimix Mini Aspal mixing plant:

Iku jenis saka fokus aspal stasiun nyawiji, kang wis kaluwihan saka struktur prasaja, sedheng biaya lan trep pangopènan.
Aimix cilik aspal tetanduran sing dirancang adhedhasar dikarepake pasar internasional.


Bledug aman sistem lingkungan loropaken, pangatusan drum nganggo banget kurang energi, desain modul nyimpen transportasi lan instalasi biaya, lan macem konfigurasi bisa ketemu macem-macem syarat investasi.
dilengkapi karo PLC otomatis ngontrol sistem, operasi prasaja, lan bisa éling sampurna kontrol saka stasiun nyawiji gampang.

AIMIX Bengkel:

bengkel

Apa Asas Saka Aimix Mini Aspal mixing plant:

Kanthi jumlah ongko saka partikel cocok ukuran terus-terusan panganan menyang pangatusan drum kanggo pangatusan lan panas, lan banjur panas agregat sing diudhek karo terus-terusan metered bitumen lan aditif. Sawise sing, campuran panas aspal konkrit materi diangkut menyang panyimpenan sauntara bin saka prodhuk rampung liwat kerekan, lan banjur diangkut langsung dening transportasi kendaraan kanggo situs construction kanggo nggunakake. Aspal stasiun adopts garing bledug aman (banyu bledug aman lan tas bledug aman optional miturut dikarepake nyata customer).

Aimix Cilik Aspal mixing plant Wis Diekspor Kanggo Akèh Negara

Ing taun anyar, kita mini aspal mixing plant wis dièkspor menyang negara kayata Indonesia, Myanmar, Algeria, Brazil, Sri Lanka, Botswana, Pakistan, Ukraina, Tajikistan, Kyrgyzstan, Cook islands etc. Ing ngisor iki sing sawetara gambar saka kita diekspor aspal tetanduran.

100t aspal mixing plant ing Probolingo Indonesia
100t Aspal mixing plant Ing Probolingo Indonesia
80t aspal mixing plant ing Palembang, Indonesia
80t Aspal mixing plant Ing Palembang, Indonesia

aimix mini aspal mixing plant

Kita ngalami ing ngekspor aspal mixing plant kanggo oversea negara. Kita peralatan kualitas angel lan kita sawise-sale layanan yen cepet lan dipercaya. Kita wis nyiyapake kantor cabang ing Filipina, Indonesia, Pakistan, Sri Lanka, uzbekistan etc. Negara kanggo ngawula pelanggan sing luwih apik. Yen sampeyan kasengsem ing kita aspal mixing plant utawa duwe pitakonan sembarang, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):