Batching Plant Mini Ing Jawa Indonesia

Mini konkrit batching tanduran lan ekonomi peralatan kanggo klempakan nyawiji saka beton. Iku bisa nggawe bahan mentahan kayata wedhi, semen lsp. menyang konkrit, kang sijine menyang construction minangka materi wall. Iku biasane dibangun ing kutha-kutha cilik utawa deso wilayah.

mini batching tanduran ing Jawa Indonesia
Mini Batching Tanduran Ing Jawa Indonesia

Wiwit mini kumpulan nyampur plant wis tilas cilik, iku gampang kanggo ngeterake lan erect. Karo kaluwihan ndhuwur, mini konkrit plant di senengi dening pelanggan sing wis cilik dikarepake kanggo konkrit nyawiji. Minangka salah siji saka mini batching plant manufaktur ing China, Aimix menehi kualitas mini konkrit kumpulan plant kanggo advertisement kanggo pelanggan.

Sawetara Review Customer Kang

Eric
L
12-Aug-20
35m3/h Seluler Konkrit Batching plant
AJY35
Ambon, Indonesia

Kita nggunakake iki seluler konkrit batching plant kanggo bisa ing cilik project stasiun daya ing Indonesia.Iku udan meh saben dina; Supaya, kanca-kanca, instalasi kemajuan kene iki alon, nanging karo kerjasama aktif AIMIX staff, instalasi lan debugging iki pungkasanipun rampung ing agustus.Fitur utama iki seluler plant ease saka gerakan, trailer bisa njupuk kabèh plant sing nyawiji adoh.

AIMIX seluler konkrit plant diinstal ing Indonesia
AIMIX Seluler Konkrit plant Diinstal Ing Indonesia
mobile konkrit plant diinstal ing Indonesia
Mobile Konkrit plant Diinstal Ing Indonesia
mobile konkrit batching plant ing Indonesia
Mobile Konkrit Batching plant Ing Indonesia

Info Rinci Saka Aimix Mini Konkrit Kumpulan plant For Sale

Kita dibagi mau menyang mini nulis jinis konkrit plant lan mini mobile konkrit batching plant. Informasi sing luwih rinci minangka ing ngisor iki:
Utama nulis jinis Aimix mini konkrit kumpulan plant for sale kalebu AJ25, AJ35, AJ50, AJ75. Lagi kabeh skip kerekan jinis konkrit batching teplant kang nganggo skip hopper minangka alat transportasi mentahan agregat. Kabeh padha njupuk JS seri kembar batang konkrit mixers minangka utama mixer. Utama mixer saka AJ25, AJ35, AJ50, AJ75 mini konkrit plant JS500, JS750, JS1000, JS1500.

Aimix AJ25 mini batching plant
Aimix AJ25 Mini Batching plant
Model Ember jinis
AJ-25
Teori Produktivitas (m3/h) 25
Mixer Model (Mixer Output L) JS500
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 800
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×3
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 1×50
Max. Discharging Dhuwur (m) 3.8

AIMIX AJ35 mini batching plant
AIMIX AJ35 Mini Batching plant
Model Ember jinis
AJ-35
Teori Produktivitas (m3/h) 35
Mixer Model (Mixer Output L) JS750
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 1200
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×5
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 2×50
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.1

AIMIX AJ50 batching plant
AIMIX AJ50 Batching plant
Model Ember jinis
AJ-50
Teori Produktivitas (m3/h) 50
Mixer Model (Mixer Output L) JS1000
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 1600
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×8
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 1×100
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.1

Kita uga nyedhiyani sabuk conveyor jinis mini konkrit kumpulan plant for sale kayata AJ60, AJ90. Prabédan punika AJ60 lan AJ90 konkrit teplant nganggo sabuk conveyor kanggo transportasi mentahan agregat. Pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut kabutuhan nyata. Yen sampeyan ora yakin, iku luwih apik kanggo takon kita profesional dodolan lan engineers kanggo saran.

Specifications Aimix Mini Seluler Batching plant

Mini Seluler plant Konkrit
AJY35 Mini Seluler plant Konkrit
Model Sabuk Jinis
AJY-25 AJY-35 AJY-50
Teori Produktivitas (m3/h) 25 35 50
Mixer Model (Mixer Output L) JS500 JS750 JS1000
Mixer Daya (kW) 18.5 30 2×18.5
Nyawiji Siklus Periode (s) 67 72 72
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 800 1200 1600
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60 Φ60 Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 2×3 2×5 3×5
Kategori kanthi jumlah Ongko 2/3/4
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 1×50 2×50 1×100
Max. Discharging Dhuwur (m) 3.8 3.8 4.1
Ngebotake Sawetara & Akurasi kanthi jumlah Ongko (kg) (300~1500)±2% (300~1500)±2% (300~3000)±2%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Semen (kg) (100~300)±1% (100~300)±1% (250~900)±1%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Banyu (kg) (60~150)±1% (60~150)±1% (80~300)±1%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Aditif (kg) / (8~20)±1% (8~20)±1%
Bobot sakabèhé (ton) ≈15 ≈22 ≈26
Instalasi Daya (kW) ≈61 ≈73 ≈92
Sumber Daya 380V/220V/415/440V, 50/60HZ, 3Phase

Aimix Mini Konkrit Kumpulan plant Nyetel MUNGGAH Kabeh Liwat Donya

Aimix HZS50 konkrit plant nyetel munggah ing Bangladesh
Aimix Konkrit plant Nyetel Munggah Ing Bangladesh
Aimix AJ35 konkrit tanduran nyetel munggah ing Filipina
Aimix Konkrit Tanduran Ing Filipina
Aimix AJ50 konkrit tanduran nyetel munggah ing Tajikistan
Aimix Konkrit Tanduran Nyetel Munggah Ing Tajikistan

Babagan Carane Aimix Mini Konkrit Batching Tanduran Rega Ing Indonesia

Dibandhingake gedhe konkrit batching tetanduran, Aimix mini batching tanduran rega sing luwih murah. Wiwit mini konkrit tanduran wis struktur kompak, iku biaya kurang saka konkrit gedhe tetanduran kumpulan. Iku pilihan wicaksana kanggo cilik situs construction investor, loro ekonomi lan praktis. Aimix Group wis kakhususan ing manufaktur lan ngembangaken konkrit batching tanduran kanggo luwih saka 30 taun. Engineers kita wis katahan nggawe efforts ing ngapikake kinerja kita mini konkrit kumpulan tanduran for sale lan ngurangi biaya. Mulane, kita mini konkrit tanduran rega cukup lan competitive. Ing umum, mini mobile batching tanduran rega sing sethitik luwih murah tinimbang sing saka nulis jinis. Pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut dikarepake nyata ing construction.

AJ60 batching tanduran
AJ60 Batching Tanduran

Model AJ-60
Teori Produktivitas (m3/h) 60
Mixer Model (Mixer Output L) JS1000
Mixer Daya (kW) 2×18.5
Nyawiji Siklus Periode (s) 60
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 1600
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 4×7
Kategori kanthi jumlah Ongko 4/5
Bobot sakabèhé (ton) ≈40
Instalasi Daya (kW) ≈110

Kanggo ngawula kita pelanggan ing Indonesia luwih apik lan luwih cepet, kita uga bisa nyetel kantor cabang ing Indonesia. Iku bakal dadi luwih trep kanggo tuku mini konkrit kumpulan tanduran saka Aimix Group kanggo Indonesia pelanggan. Pelanggan ing Indonesia bisa njaluk kita kualitas dhuwur mini konkrit batching tanduran ing competitive price. Mung hubungi kita saiki! Ninggalake pitakonan panjenengan ing wangun utawa ngirim email kanggo market@aimixgroup.id, kita bakal balesan ing 24 jam!

Fitur Saka Mini Konkrit Kumpulan Tanduran For Sale

  1. Iku fleksibel lan gampang kanggo mindhah amarga saka sawijining ukuran cilik.
  2. Iku prasaja kanggo operate lan gampang kanggo njaga.
  3. Ing wektu cendhak, akurat nyawiji bisa rampung.
  4. Iku ekonomi kanggo pelanggan sing wis cilik dikarepake kanggo konkrit nyawiji.

 

Cara Kanggo Milih Mini Konkrit Kumpulan Tanduran For Sale

  1. Sampeyan kudu ngira-ngira karo kabutuhan saka project ing awal lan milih ukuran cocok. Kita perusahaan menehi macem-macem ukuran saka tetanduran kayata AJ25, AJ35, AJ50, lan AJ75 kang bisa ketemu beda syarat. Sampeyan wis luwih takon kita dodolan kanggo saran sadurunge nggawe kaputusan final.
  2. Salah siji saka gagasan apik ngunjungi perusahaan ing wong. Minangka dadi ngandika, ningali inggih pitados. Aimix nampani sampeyan kanggo kita perusahaan.
  3. Sampeyan wis luwih milih dipercaya merek. Amarga merek amba bakal nyedhiyani sampeyan karo paling competitive mini konkrit batching tetanduran rega lan layanan sing luwih apik. kejabi, ngalami perusahaan nyedhiyakake dipercaya sawise-sale layanan.
90 Konkrit Batching Tanduran ing Batam, Indonesia
90 Konkrit Batching Tanduran Ing Batam, Indonesia

Njaluk Ukuran Mini Modul Konkrit Batching Tanduran Kene

Mini ukuran modul konkrit batching tanduran wis kaluwihan saka tilas cilik, prasaja sipil construction, kanthi cepet ing situs debugging, stabil ngontrol sistem, produksi dhuwur akurasi lan dipercaya peralatan operasi, iku bisa ketemu karo kabutuhan saka construction ing macem-macem kahanan apa.
AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran

Milih Aimix

Aimix wis diekspor kita mini konkrit tetanduran kanggo akèh negara kayata Filipina, Pakistan, UK, Indonesia, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh etc. Sampeyan bisa gumantung ing kita saka pemandangan-sale layanan sawise advertisement layanan. Yen sampeyan kasengsem ing mini tanduran konkrit, please ora ragu-ragu kanggo ninggalake pesen ing saka ing ngisor iki saiki.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):