Mini Konkrit Pump For Sale Indonesia

Mini konkrit kumpa iku jinis saka beton pump dirancang menyang mini ukuran kanggo ketemu dikarepake khusus saka beton transportasi ing sawetara situs construction. Karo struktur kompak, mini konkrit pumps duwe kinerja sampurna ing wilayah sing ora banget sudhut. Iku bisa digunakake kanggo transportasi saka lantai dadi panas, panas jampel entheng foaming semen, mortir lan cilik kanthi jumlah ongko konkrit.

AIMIX ABT40C diesel konkrit kumpa kanggo Filipina
AIMIX ABT40C Diesel Konkrit Kumpa


Iku uga bisa digunakake ing ukuran cilik konstruksi sing wis ora gedhe banget dikarepake kanggo konkrit, kayata bangunan construction ing deso wilayah. Karo cilik lantai pendhudhukan lan relatif murah rega, mini konkrit pump mesin menehi pilihan apik kanggo ukuran cilik situs construction investor.

Panas Jinis Aimix Mini Konkrit Pump For Sale:

Aimix saiki wis sawetara jinis saka mini konkrit pumps for sale. Informasi sing luwih rinci minangka ing ngisor iki:

ABT40C diesel konkrit kumpa kanggo Filipina
ABT40C Diesel Konkrit Kumpa
Item: ABT40C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 40/26
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 120
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Weifang Delier 6105ZB
Electrical engineering daya(kw): 82
HBTS60
ABT60C
Item: ABT60C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 67/45
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 180
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 800
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Wechai
Electrical engineering daya(kw): 129

Specifications Rinci

Item Unit Perameters Perameters Perameters
ABT40C ABT60C ABT80C
kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output(L./H) MTelung/h 40/26 67/45 84/45
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10/7.6 13/7 16/11
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup
Konkrit silinder diameteripun×stroke mm Φ180×1200 Φ200×1650 Φ200×1800
Hopper kapasitas x dipakani dhuwur L/mm 400/1100 800/1400 800/1400
Stopkontak diameteripun mm Φ150 Φ180 Φ180
Sistem daya Engine Diesel model Weifang Delier 6105ZB Wechai Wechai
Electrical engineering daya KW 82 129 176
Muter kacepetan r/min 2100 2200 2200
Sistem Hydraulic Sirkuit jinis Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit
Pumping sistem meksa MPa 32 32 32
Nyawiji sistem meksa MPa 6-8 6-8 6-8
Kapasitas tank lenga L 370 370 580
Paramèter liyane Max. Teori Vertikal/Horisontal Ngaturaken Kadohan m 120/500 180/800 200/800
Max. kanthi jumlah ongko diameteripun mm Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50
Nang diameteripun saka ngirimke pipe mm Φ125 Φ125 Φ125
Dimensi:dawa×jembaré×dhuwur mm 5000x1850x1700 5800x2000x1750 6300x2100x2350
Total bobot kg 4500 6500 6900

Aimix Mini Konkrit Pump Digunakake Ing Indonesia

AIMIX 50cbm diesel konkrit kumpa ing Batam, Indonesia
AIMIX 50cbm Diesel Konkrit Kumpa Ing Batam, Indonesia
AIMIX 50 diesel konkrit kumpa ing Batam, Indonesia
AIMIX 50 Diesel Konkrit Kumpa Ing Batam, Indonesia
60 diesel konkrit kumpa ing Lombok
60 Diesel Konkrit Kumpa Ing Lombok Indonesia
60 diesel konkrit kumpa ing Lombok Indonesia
60 Diesel Konkrit Kumpa Ing Lombok Indonesia

Babagan Carane Aimix Mini Concrete Pump Rega?

Nalika customer arep tuku konkrit kumpa, kang bakal nimbang kualitas beton pump lan rega saka iku ing wektu sing padha. Aimix mini concrete pump rega punika relatif luwih murah tinimbang liyane jinis saka gedhe concrete pumps. Wiwit mini concrete pumps duwe struktur kompak, padha duwe rega kauntungan liwat liyane konkrit pumps ing ukuran gedhe. Mulane, mini konkrit pumps sing pilihan sing paling apik kanggo construction investor sing wis cilik dikarepake kanggo konkrit transportasi. Milih ukuran mini konkrit pump loro praktis lan ekonomi kanggo wong-wong mau. Iku ora sampah biaya kanggo sawetara jurusan.

cilik konkrit pump for sale

Aimix menehi mini konkrit pumps karo rega cukup. Engineers kita wis fokus ing riset lan pangembangan saka beton kumpa kanggo akèh taun. Padha nggawe efforts kanggo nambah kinerja saka beton pumps, ngoptimalake desain mesin lan ngurangi biaya. Ing tembung, Aimix mini concrete pumps prices cukup lan competitive.

Babagan Carane Aimix Mini Concrete Pump Rega Ing Indonesia?

Minangka profesional construction machinery produsèn lan exporter ing China, Aimix Group wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 60 negara kabeh ndonya. Kanggo ngawula pelanggan luwih apik lan luwih cepet, kita wis nyiyapake kantor-kantor cabang lan jaban rangkah mining ing oversea negara. Kejabi kantor lan pabrik ing China, kita duwe pesawat luwih saka 5 kantor cabang ing oversea negara kang kalebu Indonesia.

Aimix kantor ing Indonesia

Indonesia Kantor:
Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Saka kita kantor cabang, Indonesia customer bisa njaluk layanan cepet saka pemandangan-sale sawise-sale. Indonesia customer bisa njaluk kualitas apik mini concrete pumps karo rega cukup saka kita dodolan ing Indonesia. Kita duwe pengalaman sugih ing pabrik lan transportasi, pelanggan bisa gumantung ing kita. Yen sampeyan kasengsem ing kita concrete pumps didol ing Indonesia, ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki liwat email market@aimixgroup.id utawa ninggalake pesen ing wangun! Kita bakal balesan ing 24 jam!

Fitur Saka Aimix Mini Konkrit Kumpa

1. Nggunakake advanced gamelan s pipe tutup reversing: iku bisa ketemu dikarepake kanggo transportasi saka nggoleki watu konkrit utawa komersial nggoleki watu konkrit, supaya pipe mblokir masalah;
2. Tontonan piring lan nglereni dering: atose dhuwur lan nyandhang-tahan alloy materi, urip maneh;
3. Hydraulic lenga cooling adopts online cooling sistem: cooling efek apik, prasaja kanggo nggunakake, lan ora gampang kanggo ngregedi lenga;

AIMIX ABT40C diesel konkrit kumpa
AIMIX ABT40C Diesel Konkrit Kumpa


4. Nganggo limang tingkat manual global maneko rupo pamindahan: iku bisa ketemu macem-macem syarat akeh kedhaftar kanggo discharge kacepetan;
5. Linuwih remot kontrol nirkabel fungsi: Nambah kadohan remot kontrol, nggampangake remot kontrol operasi, lan nggawe produk luwih humanized;
6. Highly nyandhang-tahan konkrit silinder: njamin lan mundhak gesang layanan saka beton pump lan nyuda biaya maintenance;

Aimix Mini Concrete Pump Digunakake Ing Indonesia

Milih Profesional Produsèn – Aimix Group

Arep tuku mini konkrit pump for sale? Aimix mini konkrit pumps wis dièkspor menyang negara kabeh ndonya kuwi minangka Algeria, Argentina, Bangladesh,Botswana, Kongo, Daemonic republik, East Timor, Ecuador, Ethiopia, Fiji, Indonesia, Kenya, Malaysia, Pakistan, Filipina, Qatar, Rusia, Senegal, Sri Lanka, Thailand, Trinidad lan Tobago, Uganda, Uzbekistan, Vietnam, Yaman lan sapiturute. Kita duwe pengalaman sugih ing manufaktur lan ngekspor konkrit pumps, sampeyan bisa gumantung ing kita.


Yen sampeyan kasengsem ing mini konkrit pumps, ora ragu-ragu kanggo ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki. Sembarang pitakonan tampi.
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):