Mobile Aspal Mixing Plant For Sale Indonesia

Mobile aspal Mixing Plant, minangka jeneng nuduhake, iku jinis aspal Mixing Plant sing gampang kanggo bakal dipindhah. Ing akeh proyèk konstruksi kayata bandara lan dalan-dalan, mobile aspal kumpulan Mixing Plant duwe kinerja banget. Kanggo ing situs proyèk karya, mobile aspal kumpulan tanduran iku pilihan becik.

ALYQ seluler aspal Mixing Plant
ALYQ Seluler Aspal Mixing Plant

Paling Anyar Kasus

Kabar apik teka! Ing agustus 2020, siji pesawat AIMIX ALYJ60 aspal Mixing Plant iki diinstal kasil ing Filipina. Ing ngisor iki sing sawetara gambar saka customer kita lan aspal Mixing Plant.

AIMIX 60 aspal Mixing Plant
AIMIX 60 Aspal Mixing Plant
AIMIX 60 aspal tanduran ing Filipina
AIMIX 60 Aspal Tanduran Ing Filipina
ALYJ60 aspal Mixing Plant ing Filipina
ALYJ60 Aspal Mixing Plant Ing Filipina
AIMIX 60 aspal Mixing Plant diinstal ing Filipina
AIMIX 60 Aspal Mixing Plant Diinstal Ing Filipina
AIMIX 60 aspal Mixing Plant ing Filipina
AIMIX 60 Aspal Mixing Plant Ing Filipina

Aimix Menehi Rong Jinis Utama Mobile Aspal Tanduran For Sale

Aimix seluler aspal tanduran output kisaran saka 8 t/h kanggo 160 t/h. Karo sawijining struktur kompak desain, kita seluler aspal Mixing Plant sing banget populer ing jaban rangkah pasar. Desain modul njamin seluler kita aspal kumpulan tanduran gampang kanggo ngeterake, mbongkar lan nginstal. Dibandhingake karo aspal Mixing Plant, mobile aspal tetanduran sing luwih fleksibel ing kabeh aspèk lan sing di senengi dening pelanggan karo dikarepake khusus.

Minangka salah siji saka experienced seluler aspal tanduran manufaktur lan suppliers, Aimix Group nyedhiyakake pelanggan macem-macem jinis-jinis saka seluler aspal tetanduran for sale. Kita dibagi mau menyang mobile drum nyampur tanduran lan dipeksa jinis seluler aspal tanduran.

ALT Seri Seluler Aspal Drum Nyampur Tanduran

Ing seri saka hotspot aspal tanduran adopts drum desain. Loro pangatusan proses agregat lan nyawiji saka aspal sing conducted ing drum. Produksi sawetara 20-80 t/h. Ing specifications rinci saka seri iki aspal tanduran sing nyawiji minangka ngisor iki.

ALT40 seluler aspal tanduran
ALT40
Jinis ALT40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Total Daya(kw) 75
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALT60 seluler aspal Mixing Plant
ALT60
Jinis ALT60
Kapasitas produksi(t/h) 60
Total Daya(kw) 123
Konsumsi Bahan Bakar 5.5-7.0 kg/t(bahan Bakar)
Efek De-dusting Bledug discharge konsentrasi≤50mg/Nm3(Tas bledug)
Volume saka Kadhemen kanthi jumlah Ongko Panyimpenan 4.0m3×4
Unloading Dhuwur 3m
Mode Kontrol Kanthi Manual, Semi-Otomatis/ Otomatis

ALYQ Seri Dipeksa Jinis Hotspot Aspal Mixing Plant:

Iki seri aspal Mixing Plant nganggo dipeksa konkrit mixer kanggo tumindak proses sing nyawiji. Kapasitas sawetara 10-80 t/h.
Komponen utama saka Aimix ALYQ Seri seluler aspal tanduran
Iku kasusun saka 8 bagéan kapisah:

  1. Trailer 1: Kadhemen kanthi jumlah ongko sistem
  2. Trailer 2: Pangatusan drum lan pangobongan sistem
  3. Trailer 3: Nyawiji sistem: kedher layar, panas silo, ngebotake sistem, mixer)
  4. Trailer 4: Bledug aman sistem ( tas bledug aman optional)
  5. Trailer 5: Mineral Wêdakakêna Sistem (opsional)
  6. Trailer 6: Aspal tank
  7. Trailer 7: transfer Panas lenga sistem dadi panas
  8. Trailer 8: Sistem Kontrol

Kabeh aspal komponen tanduran sing dipasang ing seluler trailer sasis kanggo gampang mobilitas. Beda trailer kombinasi bisa diangkut bebarengan.

ALYQ40 seluler aspal Mixing Plant
ALYQ40
Jinis ALYQ40
Kapasitas produksi(t/h) 40
Mixer 600kg
Nyawiji siklus 45s
Kapasitas 50T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug Filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Filter area(m2) 260m2
Kedher lapisan 4

ALYQ60 seluler aspal Mixing Plant
ALYQ60
Jinis ALYQ60
Kapasitas produksi(t/h) 60
Mixer 800kg
Nyawiji siklus 45s
Kapasitas 80T/h
Bahan bakar Diesel, abot lenga, gas alam, liquefied gas, batu bara pipis
Bledug Filter Gravitasi bledug filter+ Siklon bledug filter + Tas bledug filter/ Banyu bledug filter
Filter area(m2) 370m2
Kedher lapisan 4

Aimix Aspal Mixing Plant Wis Diekspor Kanggo Akèh Negara

Kita seluler jinis aspal Mixing Plant wis digunakake dikenali dening pelanggan saka Asia Kidul-wétan, Amérika Kidul lan Afrika. Ing taun anyar, kita mini aspal Mixing Plant wis dièkspor menyang negara kayata Myanmar, Algeria, Brazil, Sri Lanka, Botswana, Pakistan, Ukraina, Tajikistan, Kyrgyzstan, Cook islands etc. Saiki, kita R&D departemen terus kanggo nambah efforts kanggo nambah kinerja kita seluler panas nyampur aspal tanduran lan daya saing ing pasar domestik lan manca, adhedhasar highly kenceng standar pengawasan lan kabutuhan customer.

ALQ80 aspal Mixing Plant ing Palembang, Indonesia
ALQ80 Aspal Mixing Plant Ing Palembang, Indonesia
100t aspal Mixing Plant ing Probolingo Indonesia
100t Aspal Mixing Plant Ing Probolingo Indonesia
Aimix aspal tanduran nyetel munggah ing Thailand
Aimix Aspal Tanduran Nyetel Munggah Ing Thailand
Aimix aspal tanduran nyetel munggah ing Pakistan
Aimix Aspal Tanduran Nyetel Munggah Ing Pakistan

Kaluwihan Saka Aimix ALYQ Seri Hotspot Aspal Tanduran For Sale:

Iki ALYQ seri hotspot aspal tanduran sing nyawiji generasi paling anyar aspal tanduran produk saka kita perusahaan. Iku modul ing desain lan trep kanggo cepet transportasi lan instalasi. Desain modul lan struktur kompak nggawe kabeh iki-déwan lan instalasi karya bisa rampung ing 5 dina ing paling cepet, kang nemen nyimpen manpower lan wektu. Mulane, kanggo urgent dalan construction proyèk, ALYQ seri hotspot aspal tanduran iku pilihan becik.

Apa Video Saka Aimix 80T Aspal Mixing Plant Ing Indonesia:

Babagan Carane Aimix Seluler Aspal Tanduran Rega

Ing umum, mobile aspal nyawiji tetanduran duwe struktur kompak, mulane, sing rega wis luwih murah tinimbang ukuran gedhe nulis aspal Mixing Plant. Aimix menehi angel kualitas peralatan lan cukup seluler aspal tanduran rega. Saiki, kita duwe kantor cabang ing Indonesia, kita bisa nyedhiyani pelanggan cepet lan dipercaya layanan saka pemandangan-sale sawise-sale. Yen sampeyan kasengsem ing hotspot kita aspal tetanduran for sale, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):