Mobile Konkrit Batching Tanduran Kanggo dijual Ing Indonesia

Mobile konkrit batching tanduran iku jenis khusus-jinis stasiun konkrit nyawiji. Iku konkrit produksi peralatan sing concentrates materi panyimpenan, ngebotake, ngaturaken, nyawiji, discharging lan kontrol otomatis sistem ing salah siji trailer unit.

AIMIX seluler konkrit batching tanduran
AIMIX Seluler Konkrit Batching Tanduran


Mobile konkrit nyawiji plant iku jinis anyar saka peralatan nyawiji dikembangaké dening Aimix miturut dikarepake pasar. Iku bisa ketemu karo kabutuhan pangguna karo kerep arepe, short periode construction lan construction dawa dawa. Iku kompak ing struktur, cepet ing degdegan. Sawise seluler konkrit batching teplant dibukak ing pasar, padha tak pelanggan sih.
mobile konkrit batching plant

Aimix AJY60 Seluler Batching plant Dikirim Menyang Indonesia Ing April 2020

Kabar apik teka ing agustus 2020! Aimix AJY35 seluler concrete batching plant iki kasil diinstal ing Ambon, Indonesia. Ing ngisor iki sing sawetara gambar iki seluler konkrit plant njupuk ing situs instalasi.

mobile batching plant ing Indonesia
Mobile Batching plant Ing Indonesia


Customer kita migunakake iki seluler concrete batching plant kanggo bisa ing cilik project stasiun daya ing Indonesia.Situs construction iki elek. Iku udan meh saben dina; Supaya, kanca-kanca, instalasi kemajuan kene iki alon, nanging karo kerjasama aktif saka customer kita lan AIMIX staff, instalasi lan debugging iki pungkasanipun rampung ing agustus.

mobile konkrit batching plant ing Indonesia
Mobile Konkrit Batching plant Ing Indonesia

Aimix AJY60 Seluler Konkrit plant Dikirim Menyang Indonesia Ing April 2020

Ing April 22, 2020, siji pesawat saka Aimix AJY60 seluler concrete batching plant iki dimuat. Iku dhawuh dening salah siji saka kita Indonesia customer lan bakal teka Indonesia ing dina teka.
Ing ngisor iki sing sawetara gambar iki AJY60 seluler concrete plant njupuk ing loading situs.

Aimix AJY-60 seluler konkrit plant dikirim menyang Indonesia 1
Aimix AJY-60 Seluler Konkrit plant Dikirim Menyang Indonesia

Minangka kita bisa ndeleng ing gambar, iki AJY60 konkrit plant punika sethitik beda saka seluler biasa konkrit batching teplant. Iki AJY60 seluler konkrit kumpulan plant belongs kanggo drum mixer jinis. Iku adopts drum konkrit mixer minangka utama mixer.

Aimix AJY-60 seluler konkrit plant dikirim menyang Indonesia 3
Aimix AJY-60 Seluler Konkrit plant Dikirim Menyang Indonesia

Specifications Aimix Seluler Concrete Batching plant Kanggo Advertisement Ing Indonesia

Model Sabuk Jinis
AJY-25 AJY-35 AJY-50
Teori Produktivitas (m3/h) 25 35 50
Mixer Model (Mixer Output L) JS500 JS750 JS1000
Mixer Daya (kW) 18.5 30 2×18.5
Nyawiji Siklus Periode (s) 67 72 72
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 800 1200 1600
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60 Φ60 Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 2×3 2×5 3×5
Kategori kanthi jumlah Ongko 2/3/4
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 1×50 2×50 1×100
Max. Discharging Dhuwur (m) 3.8 3.8 4.1
Ngebotake Sawetara & Akurasi kanthi jumlah Ongko (kg) (300~1500)±2% (300~1500)±2% (300~3000)±2%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Semen (kg) (100~300)±1% (100~300)±1% (250~900)±1%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Banyu (kg) (60~150)±1% (60~150)±1% (80~300)±1%
Ngebotake Sawetara & Akurasi Aditif (kg) / (8~20)±1% (8~20)±1%
Bobot sakabèhé (ton) ≈15 ≈22 ≈26
Instalasi Daya (kW) ≈61 ≈73 ≈92
Sumber Daya 380V/220V/415/440V, 50/60HZ, 3Phase

Babagan Carane Aimix Seluler Konkrit Batching Tanduran Rega Ing Indonesia?

Nalika deleng seluler batching tanduran rega, kita kudu mikir bab output mobile konkrit tanduran. Luwih gedhe ing kapasitas iki ,sing luwih dhuwur rega. Ing umum, iku luwih murah kanggo nggunakake seluler konkrit batching tanduran, iku ora perlu kanggo mbangun ing madegé, nalika nulis konkrit batching tetanduran perlu madegé tenan. Pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut nyata construction dikarepake.

Aimix AJY35 Seluler Konkrit Tanduran ing Uzbekistan
Aimix AJY35 Seluler Tanduran Konkrit


Faktor liyane sing bisa pengaruhe seluler batching tanduran rega khusus-selaras komponen, kayata utama konkrit mixer(pelanggan bisa tuku saka misuwur merek) lan ngebotake komponen kang bisa dituku karo dhuwur-tliti produk. Ing umum, kita nyedhiyani produk standar lan produk selaras.
Akhire, seluler konkrit tanduran perlu trailer sirah. Trailer iki wis ora klebu ing seluler tanduran konkrit nyawiji. Pelanggan bisa milih piyambak, nyewa trailer utawa nggunakake cara liyane kanggo éling transportasi mobile stasiun nyawiji.

Aimix AJY35 Seluler Konkrit Tanduran ing Uzbekistan
Aimix AJY35 Seluler Tanduran Konkrit

Kejabi, minangka construction machinery produsèn lan exporter, Aimix wis dikembangaké luwih saka 30 taun lan ditambahi bisnis kita kanggo oversea negara. Saiki, kita ora mung duwe kantor ing China, nanging uga kantor-kantor cabang ing oversea negara kayata Pakistan, Indonesia, Filipina, Sri Lanka, Uzbekistan.

Indonesia LBS Alamat:

Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Aimix banner seluler

Kita duwe kantor lan dodolan ing Indonesia kanggo ngawula pelanggan lokal, kang ndadekake iku banget trep kanggo pelanggan ing Indonesia kanggo njaluk construction peralatan saka kita. Mulane, pelanggan ing Indonesia bisa njaluk kualitas dhuwur seluler konkrit batching tanduran saka us ing competitive price. Uga, pelanggan ing Indonesia bisa njaluk cepet lan dipercaya layanan saka us saka pemandangan-sale sawise-sale. Yen sampeyan kasengsem ing seluler kita batching tanduran ing Indonesia lan wis pitakonan sembarang, ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki!

Aimix Seluler Konkrit Batching Tanduran Diekspor Manca Negara

Aimix AJY-60 seluler konkrit tanduran dikirim menyang Indonesia 3
Aimix AJY-60 Seluler Konkrit Tanduran Dikirim Menyang Indonesia
Aimix AJY35 konkrit tanduran ing Afrika Kidul
Aimix AJY35 Konkrit Tanduran Ing Afrika Kidul

Kaluwihan Saka Aimix Seluler Konkrit Batching Plant Kanggo Advertisement Ing Indonesia

Transportasi unit saka kabeh bagean saka seluler konkrit nyawiji tanduran diprodhuksi dening Aimix Klompok cilik saka papan utama ukuran requirement sing. Iku banget trep kanggo transportasi mobile konkrit tetanduran. Iku migunani peralatan kanggo mobile construction saka umum railways, kreteg, bandar, banyu-daya lan proyèk liya.
Aimix wis diekspor seluler kita batching tanduran kanggo akeh negara-negara ing ndonya kuwi minangka Filipina, Pakistan, UK, Indonesia, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh etc. Saka 2019, kita wis dodolan lan kantor ing Indonesia. Kita nyedhiyani kualitas seluler batching tanduran kanggo advertisement ing Indonesia.

AJY35 seluler batching tanduran
AJY35 Seluler Batching Tanduran

Aimix Seluler Konkrit Kumpulan Tanduran Video

Prabédan Antarane Mobile Batching Tanduran Lan Nulis Konkrit Batching Plant

Mobile konkrit nyawiji tanduran bisa dirancang supaya saben komponen bisa nate lan dipindhah, mulane iku bisa dadi gampang lan flexibly ditransfer sawise ganti apa situs. Nanging, kapasitas produksi punika relatif kurang.
Ing nulis konkrit nyawiji stasiun iku mung ngelawan. Iku perlu kanggo lay ing madegé karo konkrit lan ndandani peralatan ing madegé, supaya iku ora bakal mindhah gampang. Iki mbutuhake madegé kanggo dadi tenan, konfigurasi lengkap, lan output luwih gedhe tinimbang seluler nyawiji tanduran.
mobile tanduran konkrit

Mobile tanduran semen lan nulis konkrit batching plant wis meh padha proses operasi, mode operasi lan pangopènan cara. Nanging, mobile konkrit tanduran wis unik fitur kayata fleksibel gerakan, cepet lan gampang déwan lan dis-déwan, lan prasaja manajemen panyimpenan. Kabeh seluler batching tetanduran nganggo sabuk conveyor kanggo transportasi mentahan agregat nalika nulis konkrit batching tetanduran nganggo skip hopper utawa sabuk conveyor kanggo transportasi mentahan agregat.

Profesional Produsèn – Aimix Group Ing Indonesia

Aimix Group wis kakhususan ing riset lan pangembangan saka beton batching tetanduran kanggo akèh taun. Kita duwe pengalaman sugih ing pabrik lan ekspor saka seluler konkrit batching tetanduran. Kita bisa kanggo nyedhiyani pelanggan angel mobile kualitas beton batching tetanduran kanggo advertisement ing biaya cukup miturut pelanggan’ dikarepake nyata.

Kejabi ndhuwur, Aimix bisa menehi luwih cepet lan luwih layanan amarga persiyapan kita kantor-kantor cabang lan oversea mining. Iku bakal dadi pilihan wicaksana kanggo pelanggan kanggo milih Aimix seluler batching tanduran Indonesia .

AIMIX Indonesia Alamat: Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Yen sampeyan kasengsem utawa arep kanggo nandur modal ing seluler konkrit kumpulan tanduran, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki. Kita bakal reply ing 24hours.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):