Mobile Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin

Mobile konkrit pemblokiran nggawe mesin nuduhake manggang-free mblokir mesin sing ing gembong. Pamblokiran bakal kiwa ing lantai beton sawise iku wis kawangun. Sawise pemblokiran mesin glethakaken ing pamblokiran, iku bakal pindhah menyang sabanjuré mbikak.

Minangka salah siji saka seluler mblokir nggawe mesin perusahaan, Aimix Group menehi ABM-6MS seluler mblokir machine for sale kanggo pelanggan. Informasi sing luwih rinci saka wong-wong mau minangka ngisor iki.
Mentahan materi:wedhi, semen, fly awu, konkrit, ketel slag, gunung glepung, sampah industri lan sapiturute.
Packing: ABM-6MS seluler mblokir mesin lan aksesoris bakal di rangkep ing salah siji 20ft umum wadhah

Mobile Konkrit Pemblokiran Nggawe Mesin

Kapasitas:

ABM-6MS Ukuran(L*W*H) Pc/Jamur Pc/Hr Pc/8Hr
400*100*200 9 1080 8640
400*150*200 7 840 6720
400*200*200 6 720 5760
400*250*200 4 480 3840

Utama Technical Parameter:

ABM-6MS Ukuran saka mesin inang 2550*2150*1750mm Daya saka mesin inang 11.2 kw
Bobot saka mesin inang 2.5T Geter pasukan 45kn
Geter jinis Jamur geter Model mixer JS500
Dirating voltase 380v/220v Mbentuk periode 25-30s

Kaluwihan Saka Seluler Mblokir Nggawe Mesin

  1. Teknologi linuwih: desain kabèh mesin punika majeng, mekanisme cukup, lan isi technical dhuwur. Mesin adopts teknologi linuwih saka jamur kothak penambah gairah. Iku nduweni fungsi otomatis mlaku-mlaku, manual mlaku-mlaku, nerusake, sakdurunge, ngowahi, etc.
  2. kualitas tinggi: kabèh mesin digawe saka dhuwur-kualitas baja lan tliti welding, kang wis dhuwur anti-lemes lan kekiatan, lan mesin wis arang banget urip dawa layanan.
  3. investasi kurang, dhuwur efficiency: ing mesin punika relatif kurang ing pricewhen dibandhingake kanggo ukuran gedhe mblokir mesin, ing kurang konsumsi daya. Ing diprodhuksi pamblokiran duwe dhuwur kapadhetan, dhuwur kekuatan, akurat ukuran lan warata katon. Pilihan saka mesin iki bisa nemen ngurangi investasi lan produksi biaya saka pelanggan (ora perlu kanggo pallets), lan disenengi mesin kanggo pelanggan kanggo entuk investasi kurang, dhuwur efficiency lan luwih cepet kamakmuran.
  4. Sawetara saka sudhut bahan mentahan: iki mesin njupuk watu wêdakakêna, kuning wedhi, batu bara aeneas,  slag, fly awu, sampah construction, mineral processing tailings lan supaya ing minangka utama mentahan materi,kang gampang kanggo akses.

Apa Proses:

Sawise Konkrit pipis ing konkrit mixer, iku bakal lumebu ing pemblokiran mesin liwat konkrit pangisi daya. Sawise pesawat saka pamblokiran iki diprodhuksi lan demoulded, mesin gerakane maju kanggo gawé pesawat sabanjure pamblokiran lan godhong pamblokiran ing lantai kanggo ngruwat. Sawise ngruwat (bab 24 jam) pamblokiran bisa dadi salah siji manual utawa mechanically dibandhingke ing pallets karo palletizing mesin utawa stacker lan disimpen. Sawise sebagean wilayah saka wilayah produksi wis ngankat produksi anyar pamblokiran bisa diwiwiti maneh.

Situs Syarat:

Mobile mblokir nggawe mesin bisa digunakake nang aula utawa njaba, biasane wong nggunakake aplikasi iku kanggo gawé konkrit pamblokiran ing njaba. Sak proses produksi, a leveled lantai beton perlu. Ukuran saka lantai beton kudu mutusaké miturut jumlah saka pamblokiran sing bisa diprodhuksi a dina. Utawa sampeyan bisa netepake iku miturut kapasitas saka seluler konkrit pemblokiran nggawe mesin. Pelanggan wis luwih takon dodolan lan engineers kanggo saran sadurunge nggawe kaputusan.
mobile mblokir nggawe mesin

Arep kanggo nandur modal ing seluler bata nggawe mesin? Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Kejabi angel kualitas produk, kita nyedhiyani cepet lan dipercaya layanan kanggo ngatasi sumelang.

  1. Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
  2. Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.
  3. We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
  4. Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
  5. Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.

Yen sampeyan kasengsem ing kita pemblokiran mesin, utawa duwe pitakonan sembarang, mangga ninggalake pesen ing saka ing ngisor iki saiki!Kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):