Modul Konkrit Batching Tanduran

Modul batching tanduran konkrit nyawiji modul concept ing desain saka batching tanduran, kang bisa ora mung ngurangi lantai nutupi papan, nanging uga nggampangake disassembly lan déwan. Sing kondusif kanggo operasi sakteruse lan manajemen pangopènan saka batching tanduran lan meets syarat pembangunan nasional konservasi energi lan konsumsi abang.

AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran

Produksi konkrit uwal saka tanduran sing nyawiji, lan kualitas beton rapet related kanggo desain kinerja saka stasiun nyawiji. Tradisional konkrit nyawiji tanduran ora mung isine area gedhe, nanging uga wis workload gedhe saka operasi lan pangopènan manajemen, kang ora kondusif kanggo pangembangan long-term saka tanduran sing nyawiji. Modul konkrit batching tanduran menehi pilihan apik kanggo roto dawa.AIMIX Modul Jinis Konkrit Batching Tanduran

Kita Layanan

Pemandangan-sale layanan
Karya minangka technical assistant, sinau dikarepake cetha, desain khusus miturut perlu, njelasno biaya lan mediawiki, sinau pasar ing negara, nyedhiyani solusi sing paling cocok kanggo sampeyan.
Ing-tuku layanan
Nggawe kurban, mlebu kontrak dodolan, nyedhiyani technical makalah, lengkap peralatan produksi ing wektu ing kualitas apik, ngatur kintunan, tindakake pangiriman lan nganyari warta kanggo sampeyan.
Layanan sawise-sales
Engineers sing kasedhiya kanggo jaban rangkah instalasi lan latihan, operasi manual kasedhiya, spare parts diwenehake ing rega cukup, 7days x 24 jam sawise-sales department kanggo mecahaken masalah.

Sukses Kasus

AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran 4
AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran 2
AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran 3
AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran 1
AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran 5

Apa Kita Desain Modul Konkrit Batching Tanduran

Ing kompetisi pasar galak, pelanggan duwe liyane lan liyane pribadi lan macem syarat produk, kang nindakake masalah kanggo desain produk lan produksi-carane kanggo syarat customer karo kacepetan cepet lan paling biaya produksi. modul konkrit batching tanduran solusi.AIMIX modul konkrit batching tanduran kaluwihan

Ing repair darurat lan proses construction sawise bilai alam, amarga komplek kahanan situs lan nyenyet alangan wektu, saiki conventional konkrit nyawiji tanduran wis area gedhe lan komplek teknik sipil, lan aksesoris sing ora gampang kanggo ijol-ijolan.

Modul Konkrit Batching Tanduran Trep Kanggo Darurat Construction

Kanggo ketemu tugas khusus kabutuhan repair darurat lan construction. wiwit modul seri konkrit nyawiji tanduran wis kaluwihan saka tilas cilik, prasaja sipil construction, kanthi cepet ing situs debugging, stabil ngontrol sistem, produksi dhuwur akurasi lan dipercaya peralatan operasi, iku bisa ketemu karo kabutuhan darurat ngluwari lan construction ing macem-macem kahanan apa.

AIMIX Modul Konkrit Batching Tetanduran

Contone, ing repair darurat lan proses construction sawise bilai alam, amarga komplek kahanan situs lan nyenyet alangan wektu, saiki conventional konkrit nyawiji tanduran wis area gedhe lan komplek teknik sipil, lan aksesoris sing ora gampang kanggo ijol-ijolan. Kanggo ketemu tugas khusus kabutuhan repair darurat lan construction. Mulane, kanggo khusus iki kondisi apa, modul konkrit batching tanduran iku pilihan sing paling apik.

Rong Jinis Saka AIMIX Modul Konkrit Batching Tetanduran

AIMIX modul konkrit batching tetanduran sing dipérang dadi rong jinis: skip kerekan jinis lan sabuk conveyor jinis. Loro saka rong jinis duwe modul jinis struktur, desain modul lan transportasi trep. Loro saka wong-wong mau sing dirancang basa ing SolidWorks saka Prancis Dassault Perusahaan sakabèhé telung dimensi desain optimization, linuwih saka produk wis dijamin.

AIMIX Skip Kerekan Jinis Modul Konkrit Batching Tanduran
AIMIX Skip Kerekan Jinis Modul Konkrit Batching Tanduran

Kanthi nggunakake desain modul cara, desain periode, instalasi periode lan wektu pangiriman saka beton batching tanduran sing shortened, biaya produksi wis nemen suda, lan daya saing pasar batching tanduran luwih kuwat menèh.

AIMIX sabuk jinis modul konkrit batching tanduran
AIMIX Sabuk Jinis Modul Konkrit Batching Tanduran

Specifications AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran

AJ-60 AJ-90 AJ-120 AJ-180
Theoritical Produktivitas (m3/h) 60 90 120 180
Mixer Discharging Volume (L) 1000 1500 2000 3000
Mixer Dipakani Volume (L) 1600 2400 3200 4800
Mixer Motor Power (kW) 18.5×2 30×2 37×2 55×2
Discharging Dhuwur (m) 4.1 4.1 4.3 4.3
Kanthi jumlah ongko Materi Jumlahe (m3) 7×4 15×4 15×4 20×4
Siklus Periode (s) 60 60 60 60
Max. Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) 80/100 80/100 80/100 80/100
Semen Silo (t) (opsional) 2×100 3×100 4×100 4×100
Kanthi Jumlah Ongko Ngebotake Sistem ±2% ±2% ±2% ±2%
Wêdakakêna Materi Ngebotake Sistem ±1% ±1% ±1% ±1%
Banyu Ngebotake Sistem ±1% ±1% ±1% ±1%
Aditif Ngebotake Sistem ±1% ±1% ±1% ±1%
Instalasi Daya (kW) ≈110 ≈160 ≈220 ≈290
Dipakani Mode Skip Hopper lan Sabuk Conveyor
Mode Kontrol Full Automatc Komputer PC Kontrol
Sumber Daya 220V/415V/440V/380V/, 50HZ/60HZ, 3Phase
Wektu timbal saka Déwan lan Disassembly 1 dina
Mode Kontrol Full Automatc Komputer PC Kontrol
Sumber Daya 220V/415V/440V/380V/, 50HZ/60HZ, 3Phase

AIMIX Modul Konkrit Batching Tanduran Animasi Tur Ing Youtube

Kaluwihan Saka Skip Kerekan Jinis:

  1. Kurang ngangkat dhuwur kanthi jumlah ongko, discontinuous operasi ngangkat motor, luwih murah konsumsi energi.
  2. 95% assembling proyek wis rampung ing pabrik
  3. 7 dina instalasi lan debugging
  4. Liwat 100,000 cacah kabel tali umur
  5. Panutup setengah wilayah tradisional batching tanduran
  6. Nganggo 1 kilowatt-jam listrik saben kubik konkrit
  7. Antrian lan glathi liwat 50000 cacah umur
9595% assembling rampung ing pabrik
77 dina instalasi lan debugging
100000Liwat 100,000 cacah kabel tali umur
modul konkrit tanduran cilik 1
modul konkrit tanduran cilik 3
modul konkrit tanduran cilik 2

Kaluwihan Saka Sabuk Conveyor Jinis:

  1. 95% assembling proyek wis rampung ing pabrik
  2. Antrian lan glathi liwat 50000 cacah umur
  3. 15 dina instalasi lan debugging
  4. Tradisional sabuk konkrit batching tanduran perlu 30 dina kanggo ngrampungake instalasi lan commissioning.
9595% assembling rampung ing pabrik
50000Antrian lan glathi liwat 50000 cacah umur
1515 dina instalasi lan debugging
modul konkrit tanduran cilik 5
modul konkrit tanduran cilik 4

Njamin Kualitas

  1. ISO9001 kualitas manajemen sistem sertifikat
  2. Kabèh proses produksi stric pengawasan
  3. Nganggo omestic lan internasional kesuwur bagean account
  4. Nganggo nasional standarisasi premium baja

Njamin kualitas
Aimix wis diekspor kita modul konkrit batching tetanduran kanggo akèh negara kayata Filipina, Pakistan, UK, Indonesia, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh etc. Sampeyan bisa gumantung ing kita saka pemandangan-sale layanan sawise advertisement layanan. Yen sampeyan kasengsem ing kita modul konkrit batching tanduran, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita dening ninggalake pesen ing saka ngisor saiki!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):