Portable Konkrit Mixer For Sale Ing Indonesia

portable konkrit mixer iku penting banget peralatan mechanical ing construction project. Iku campur semen, wedhi, watu lan banyu ing babagan tartamtu diwenehi banget seragam lan kompak konkrit.
Karo tyres, portable semen mixer trep konkrit nyawiji peralatan karo gampang gerakan. Iku bisa gampang dipindhah antarane konstruksi. iku jenis saka beton mixer karo keluwesan kuwat. Iku menehi pilihan apik kanggo pelanggan sing wis dikarepake kanggo transfer antarane macem-macem camping construction.

JZM750 portable konkrit mixer
JZM750 portable Konkrit Mixer

Minangka construction machinery produsèn lan exporter, AIMIX menehi macem-macem jinis-jinis portable konkrit mixer for sale ing Indonesia kanggo pelanggan kanggo milih. Padha sing utamané drum jinis concrete mixers kang kalebu JZ seri elektrik lan diesel konkrit mixers lan MINANGKA seri self mbukak portable concrete mixers.
Page, kita bakal introduce AIMIX JZ seri portable konkrit mixers for sale. Sing utamané kalebu JZC lan JZM seri elektrik portable konkrit mixers lan JZR seri portable diesel konkrit mixers.

AIMIX portable Elektrik Konkrit Mixers For Sale Ing Indonesia

AIMIX portable elektrik beton semen mixers utamané kalebu JZC lan JZM seri. Loro seri duwe struktur padha. Loro saka wong-wong mau nganggo listrik minangka sumber daya. Loro JZM konkrit mixer lan JZC concrete mixer sing self-mudhun konkrit mixers, utawa conthong-shaped drum konkrit mixers, nanging ing asas saka transmisi beda. Prabédan antarane wong-wong mau: mixer drum saka JZC seri elektrik portable semen mixer wis mimpin dening gir, nalika drum mixer saka JZM seri portable concrete mixer mesin mimpin dening gesekan saka karet gembong.

JZC seri konkrit mixer
JZC Seri Konkrit Mixer

Loro JZC lan JZM seri konkrit mixers sing maju nyawiji, mbalikke discharge konkrit mixer. Padha bisa nyampur plastik lan semi-garing konkrit. Padha wis kaluwihan saka kurang gangguan, operasi stabil, operasi trep lan gerakan, apik nyawiji quality, dhuwur efficiency produksi, etc. Lagi cocok kanggo construction umum camping, dalan, kreteg, banyu-daya lan proyèk liya, utamané kanggo construction saka omah wilayah kutha.

Specifications AIMIX JZ Seri Elektrik portable Concrete Mixers

Item Daya Kapasitas (L) Discharging Kapasitas (L) Produktivitas (m3/h) Kanthi jumlah ongko Ukuran (cobble/kerikil) (mm) Sakabèhé Ukuran (LxWxH) (mm) Bobot sakabèhé (kg)
JZC350 560 350 44118 60 4010X2140X3340 1610
JZC350B 560 350 44118 60 4310X2140X4180 1610
JZC500 800 500 18-20 60 5230X2300X5450 3200
JZM350 560 350 44118 60 4310X2140X4240 3200
JZM500 800 500 18-20 60 5130X2400X5550 3200
JZM750 1200 750 20-22.5 60 6107X2050X6070 4000

Kapindho, kita bakal introduce JZR seri portable diesel konkrit mixers.
JZR seri portable semen mixers sing dirancang khusus kanggo wilayah remot tanpa listrik, kang ora éling mechanical construction. Sawijining desain asas iku kanggo nambah pesawat saka diesel generasi daya sistem ing basis saka wis ana JZC seri konkrit mixer. Engine diesel bakal nyedhiyani daya kanggo mixer kanggo karya. Iku utamané cocok kanggo construction camping tanpa sumber daya.

JZR350B diesel konkrit mixer
JZR350B Diesel Konkrit Mixer

Iki JZR seri portable semen mixers kagungane kanggo pindho-conthong mbalikke discharging jinis concrete mixer, padha JZC lan JZR seri concrete mixers, padha uga sing maju nyawiji, mbalikke discharge konkrit mixer.

JZR seri portable diesel konkrit mixers sing digunakake kanggo nyawiji plastik lan kurang fluidity konkrit, 0.35 cbm utawa 0,5 cbm ing wektu. Lagi cocok kanggo umum cilik lan medium-ukuran proyèk konstruksi, dalan, kreteg, proyèk conservancy banyu lsp.

JZR500 diesel mixer kanggo Australia
JZR500 Diesel Mixer Kanggo Australia
JZR500 diesel mixer
JZR500 Diesel Mixer

Padha duwe ciri struktur prasaja, dhuwur efficiency, lampu bobot, gampang operasi lan pangopènan, lan sapiturute.

Specifications AIMIX JZR Seri portable Diesel Konkrit Mixers

Model JZR350A JZR350B JZR500
Discharging Kapasitas(L) 350 350 500
Daya Kapasitas(L) 560 560 800
Produktivitas(m3/h) 10 -14 10 – 14 20-22
Ukuran maksimum kanthi jumlah Ongko(mm) 60 60 80
Hopper Ngangkat Kabel tali ngangkat Sistem Hydraulic Sistem Hydraulic
Engine Diesel Daya(kw) 9.7 13.2 13.2
Daya Pump Banyu(kw) 0.75 0.75 2.2-3
Dimensi ing Wadhah (mm) 2750×2200×2400 2300×1900×2500 2300×3300×2500
Bobot sakabèhé (kg) 1350 1400 2300

Operasi Cautions

  1. Ing operatorof concrete mixer ora kudu ninggalake mixer tanpa wewenang, lan kudu mirsani normal fénoména utawa swara normal ing sembarang wektu.
  2. Konkrit mixer kudu discharge materi ing mixer lan mati ngalih lan nindakake pengawasan lan ndandani sawise daya iki cut mati.
  3. Sawise portable concrete mixer rampung apa, nang lan njaba mesin kudu di resiki,
  4. Ngalih kudu dipateni lan elektrik kothak lawang kudu dikunci.
  5. Mixer bakal ora dadi overloaded.
  6. Diposaken lan pangopènan wis strictly dilarang sak operasi.

Diesel portable Konkrit Mixer Operasi Video

Introduksi Saka AIMIX self Loading portable Konkrit Mixers Ing Indonesia

Sabanjure, kita bakal introduce kita self loading portable concrete mixers. Iki seri saka beton mixer karo fungsi self mbukak, meter, discharge. Nggabungke fungsi konkrit nyawiji lan transportasi.
Aimix 3.5 kubik self loading konkrit mixer

Minangka produk anyar sing nggabungke fungsi konkrit nyawiji lan transportasi kabeh ing siji, AIMIX self loading konkrit mixer nduweni fungsi padha menyang konkrit mixer truk, nanging luwih murah rega. Konkrit mixer truk bisa transportasi konkrit ing cara dawa, nalika kita self loading concrete mixer bisa transportasi konkrit ing cendhak cara, banget trep kanggo mindhah antarane konstruksi.

AIMIX self Loading portable Konkrit Mixer Digunakake Ing Indonesia

AIMIX self loading konkrit mixer menehi pelanggan sing wis dikarepake kanggo nyawiji lan transportasi konkrit ing konstruksi pilihan apik. Iku panas banget produk antarane kita pelanggan, akeh pelanggan milih iku sawise padha tak kawruh saka iku.

Kita self loading konkrit mixers sing dadi populer sing padha wis dièkspor menyang akeh negara kayata Filipina, Rusia, Barbados, Kenya, Maladewa, Indonesia, Uzbekistan, Myanmar, Namibia, Kazakhstan, Malaysia lan sapiturute.

3.5 self loading mixer ing Papua Indoesia
3.5 self Loading Mixer Ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 self loading mixer ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 self Loading Mixer Ing Papua Indoesia
AIMIX AS1.8 self loading mixer dikirim menyang Rusia
AIMIX AS1.8 self Loading Mixer Dikirim Menyang Rusia
AIMIX self loading mixer kanggo Kazakhstan
AIMIX self Loading Mixer Kanggo Kazakhstan
AIMIX AS3.5 self loading mixer dikirim menyang Rusia
AIMIX AS3.5 self Loading Mixer Dikirim Menyang Rusia

Aimix utamané menehi self loading concrete mixer mesin karo ing ngisor iki kapasitas: 1.2 kitten, 1.8 kitten, 2.6 kitten, 3.5 kitten, 4cub, 5.5 kitten lan 6.5 kitten. Yen sampeyan kasengsem ing sembarang saka wong-wong mau, welcome kanggo takon kita.

Specifications AIMIX self Loading portable Konkrit Mixers

Peralatan Model MINANGKA-1.8 MINANGKA-2.6 m3 MINANGKA-3.5 Tipe A MINANGKA-3.5 Tipe B MINANGKA-3.5 Jinis C MINANGKA-3.5 Jinis D MINANGKA-4.0 MINANGKA-5.5 MINANGKA-6.5
Engine Model Yuchai 4102 Turbo-Daya Yuchai 4102 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YCD4J22G FAW XICHAI 6110 Turbo-Daya Weichai deutz 6105 Turbo-Daya
Dirating Daya 78kw 78kw 85kw 85kw 85kw 85kw 85kw 110kw 92kw
Tank Lenga 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter
Reducer HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 KY07-5-J HJ80-43 KY07-5-J
Hydraulic Kumpa CBGQ 2050/2032 CBGQ 2050/2032 CBGQ 2040/2080 CBGQ 2040/2080 GBGQ 2050/2032 GBGQ 2040/2080 Interpump CBGQ 2050/2032 Interpump
Hydraulic Motor BM5-160 BM5-160 BM5-160 USA PANAS 56 BM 5-160 USA PANAS 56 HAA2FM56/61W-VTD527 USA PANAS 56 SUNNY63
Sakabèhé Dimensi(L*W*H) 7300*2650*3750 7860*2750*4100 7830*2680*4170 7730*2700*4180 7600*2800*4180 7590*2600*4270 7640*2870*4750 8450*3100*4580 8450*3050*4830
Wheelbase (mm) 2600 2800 2900 2650 2640 2687 2480 3350 2850
Drum Muter 180º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º
Max.Kacepetan (Km/h) 30 30 30 30 30 30 35 30º 40

AIMIX Layanan

  1. Layanan Free kayata situs planning, peralatan instalasi lan debugging, latihan personel;
  2. Desain paling cocok kothak adhesive tata letak tanduran kanggo ngurangi biaya;
  3. Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise instalasi dening specialized departemen;
  4. Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.

Kanggo ngawula pelanggan luwih apik lan luwih cepet, Aimix wis nyiyapake luwih saka 5 kantor-kantor cabang ing oversea negara kayata Indonesia, Pakistan, Filipina, Uzbekistan, Indonesia. Kita wis oversea mining lan pabrik ana. Pelanggan bakal bisa kanggo njaluk produk kita luwih cepet lan luwih cepet sawise-sale layanan.

Aimix tim
Kita nyedhiyani kualitas produk lan rega cukup, tulus layanan. Uga, kita duwe profesional sawise tim dodolan lan ngalami engineers kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang. Yen sampeyan kasengsem ing kita portable concrete mixers, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):