Batching Plant Ready Mix For Sale

Siap nyampur beton batching tanduran iki uga dikenal minangka komersial konkrit batching tanduran. Iku wis digunakake kanggo gawé siap-campuran beton, kang jenis saka beton dicampur kawangun dening semen, kanthi jumlah ongko, banyu lan aditif ing aspek tartamtu. Sawise kang metered lan campuran ing batching plant ready mix, siap campuran beton bakal diangkut menyang konstruksi dening konkrit mixer trak. Mulane, siap nyampur batching tanduran iki utamané dipigunakaké kanggo gawé konkrit kanggo sade tinimbang sijine menyang nggunakake ing situs.

siap nyampur batching tanduran
Siap Nyampur Batching Tanduran

Minangka salah siji saka experienced China siap nyampur beton batching tanduran manufaktur, Aimix menehi macem-macem jinis-jinis siap nyampur kumpulan tanduran kanggo advertisement kanggo pelanggan kanggo milih. Informasi sing luwih rinci saka wong-wong mau minangka ing ngisor iki:

Specifications Aimix batching plant ready mix For Sale

AJ60 batching tanduran
AJ60 Batching Tanduran
Teori Produktivitas (m3/h) 60
Mixer Discharging Volume (L) 1000
Mixer Dipakani Volume (L) 1600
Mixer Motor Power (kW) 18.5×2
Discharging Dhuwur (m) 4.1
Kanthi jumlah ongko Materi Jumlahe (m3) 8×3
Siklus Periode (s) 60
Max. Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) 80/60
Semen Silo (t) (opsional) 100×1
Kanthi Jumlah Ongko Ngebotake Akurasi ±2%
Wêdakakêna Materi Ngebotake Akurasi ±1%
Banyu Ngebotake Akurasi ±1%
Aditif Ngebotake Akurasi ±1%
Instalasi Daya (kW) ≈100
Doyo Tarik Jinis Semi-trailer
Mode Kontrol Kebak Otomatis Komputer PLC Kontrol
Sumber Daya 220V/415V/440V/380V/, 50HZ/60HZ, 3Phase

AJ90 Konkrit Batching Tanduran ing Batam, Indonesia
AJ90 Konkrit Batching Tanduran Ing Batam, Indonesia
Teori Produktivitas (m3/h) 90
Mixer Discharging Volume (L) 1500
Mixer Dipakani Volume (L) 2400
Mixer Motor Power (kW) 30×2
Discharging Dhuwur (m) 4.1
Kanthi jumlah ongko Materi Jumlahe (m3) 12×3
Siklus Periode (s) 60
Max. Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) 80/60
Semen Silo (t) (opsional) 100×1
Kanthi Jumlah Ongko Ngebotake Akurasi ±2%
Wêdakakêna Materi Ngebotake Akurasi ±1%
Banyu Ngebotake Akurasi ±1%
Aditif Ngebotake Akurasi ±1%
Instalasi Daya (kW) ≈140
Doyo Tarik Jinis Semi-trailer
Mode Kontrol Kebak Otomatis Komputer PLC Kontrol
Sumber Daya 220V/415V/440V/380V/, 50HZ/60HZ, 3Phase

Sukses Kasus

— 90m3/H Konkrit Batching Tanduran Ing Jawa Timur Indonesia

Diinstal ing Dec. Rong ewu wolulas
— Siji pesawat saka 90m3/h Konkrit Batching Tanduran AJ-90
AJ90 batching tanduran ing Jawa Indonesia
AJ90 Batching Tanduran Ing Jawa Indonesia

Babagan Carane Aimix batching plant ready mix Biaya

Ing umum, engineering konkrit nyawiji tanduran tundhuk kabutuhan saka project. Rasah fungsi lan paesan bisa dibuwak kanggo ketemu karo kabutuhan saka pelanggan. Kualitas beton sing bisa ketemu syarat engineering titik tombol. Komersial konkrit batching tanduran kudu bisa kanggo gawé macem-macem jinis saka beton lan ngawula dawa kanggo njamin mediawiki saka investor. Siap nyampur beton batching tanduran belongs kanggo komersial konkrit batching tanduran, mulane konfigurasi requirement iku luwih dhuwur tinimbang engineering konkrit batching tanduran karo output padha.

AJ90 Konkrit Batching Tanduran ing Batam, Indonesia
AJ90 Konkrit Batching Tanduran Ing Batam, Indonesia

Siap nyampur beton batching tanduran biaya sing luwih dhuwur saka engineering tanduran konkrit nyawiji karo output padha amarga saka sawijining dhuwur konfigurasi. Nanging, iku bisa nggawa pelanggan luwih mediawiki. Pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut dikarepake nyata. Kejabi, sales kita bisa menehi saran migunani yen pelanggan sing ora yakin kang siji kanggo milih. Kita uga nyedhiyani selaras batching plant ready mix tata letak desain kanggo ketemu pelanggan’ dikarepake nyata.

AJ-120 batching plant ready mix for sale
AJ-120
Model AJ-120
Kapasitas(m3/h) 120
Konkrit mixer MAO3000/2000(SICOMA)
Mixer Daya (kW) 2×37
Nyawiji Siklus Periode (s) 65
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ80
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.3
Bobot sakabèhé (ton) ≈93
Instalasi Daya (kW) ≈220

AJ-180 batching plant ready mix for sale
AJ-180
Model AJ-180
Kapasitas(m3/h) 180
Konkrit mixer MAO4500/3000(SICOMA)
Mixer Daya (kW) 2×55
Nyawiji Siklus Periode (s) 65
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ80
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.3
Bobot sakabèhé (ton) ≈101
Instalasi Daya (kW) ≈209

Siap Nyampur Beton Batching Tanduran Iku Worth Kanggo Nandur Modal

Siap-campuran konkrit nyawiji tanduran wis mediawiki gedhe lan apik prospek, kang pantes dipilih dening investor.

Siap-campuran beton sukses pengalaman saka negara indhustri. Iku nggantosi tingkat anyar saka beton produksi lan wis vitalitas kuwat. Iku uga arah mangsa pembangunan industri konkrit. Dikarepake kanggo siap-campuran beton lagi nambah ing pasar. Munggah saka siap nyampur beton kumpulan tanduran menehi njamin dhasar kanggo pangembangan modern konstruksi.HZS180 sabuk jinis tanduran konkrit

Luwih Rinci Paramèter:

Model Ember jinis Sabuk jinis
AJ-25 AJ-35 AJ-50 AJ-75 AJ-60 AJ-90 AJ-120 AJ-180
Teori Produktivitas (m3/h) 25 35 50 75 60 90 120 180
Mixer Model (Mixer Output L) JS500 JS750 JS1000 JS1500 JS1000 JS1500 MAO3000/2000(SICOMA) MAO4500/3000(SICOMA)
Mixer Daya (kW) 18.5 30 2×18.5 2×30 2×18.5 2×30 2×37 2×55
Nyawiji Siklus Periode (s) 67 72 72 72 60 60 65 65
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60 Φ60 Φ60 Φ80 Φ60 Φ80 Φ80 Φ80
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×3 3×5 3×8 3×12 4×7 4×15 4×15 4×20
Kategori kanthi jumlah Ongko 2/3 2/3/4 3/4 3/4 4/5 4/5 4/5/6 4/5/6
Max. Discharging Dhuwur (m) 3.8 4.1 4.1 4.1 4.1 4.1 4.3 4.3
Bobot sakabèhé (ton) ≈15 ≈18 ≈23 ≈30 ≈40 ≈68 ≈93 ≈101
Instalasi Daya (kW) ≈65 ≈75 ≈100 ≈140 ≈110 ≈160 ≈220 ≈290
Sumber Daya 380V/220V/415/440V, 50/60HZ, 3Phase

Aimix batching plant ready mix Dièkspor Menyang Indonesia

YHZS25 konkrit tanduran diekspor
Aimix HZS90 konkrit tanduran dikirim menyang Indonesia
konkrit batching mesin

Ing kondisi cekap dikarepake pasar, luwih gedhe ukuran batching plant ready mix, sing luwih dhuwur mediawiki dijupuk. Contone, yen pasar kompetisi ora galak lan investor kang nuduhake pasar gedhe, siap-campuran batching tanduran kayata AJ240, sawijining output taunan luwih saka 500,000 meter kubik, yen mediawiki reged saben kubik bisa tekan 50 yuan, banjur tanduran konkrit bisa nggawa 25 yuta mediawiki reged per taun. Minus biaya pegawe liyane, peralatan konsumsi biaya, situs pangopènan biaya, bathi saka nandur modal siap-campuran kumpulan tanduran sing isih owahan.

Njaluk AIMIX batching plant ready mix Ing Modul Jinis Kene

AIMIX batching plant ready mix dirancang ing modul jinis nduweni fitur cilik lantai jangkoan, cepet déwan lan disassembly, kanthi cepet ing situs debugging. Iku mbantu kanggo nyimpen wektu lan nambah efficiency apa.
AIMIX Modul Jinis Konkrit Batching Tanduran


Ing premis saka nggayuh mediawiki dhuwur saka siap-campuran beton batching tanduran sing peralatan kualitas angel lan dipercaya, lan iku wis dijamin sing ana bakal ora gagal sak operasi saka batching plant ready mix. Mulane, nalika mundhut siap-campuran beton batching tanduran, sampeyan kudu milih dipercaya produsèn.

Milih Dipercaya Produsèn – Aimix

Aimix Group wis kakhususan ing riset lan pangembangan siap campuran beton batching tetanduran kanggo akèh taun, kita konkrit batching tetanduran wis diekspor kanggo akèh negara kayata Filipina, Pakistan, UK, Indonesia, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh etc. Kita nyedhiyani angel kualitas siap nyampur konkrit kumpulan tanduran for sale karo biaya cukup kanggo pelanggan kabeh ndonya.

Carane Kanggo Tuku Kualitas Lan Biaya-Efektif batching plant ready mix Ing Indonesia

Minangka ngalami China construction machinery produsèn lan exporter, Aimix Group wis dikembangaké kanthi cepet ing taun kepungkur. Kita wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 60 negara. Ing taun anyar, kita kudu nggedhekake bisnis kita kanggo oversea negara. Kita wis disetel 5 kantor-kantor cabang lan oversea mining kanggo ngawula pelanggan sing luwih apik.
Kanggo ngawula kita pelanggan ing Indonesia luwih apik lan luwih cepet, kita uga bisa nyetel kantor cabang ing Indonesia. Iku bakal dadi luwih trep kanggo tuku batching plant ready mix saka Aimix Group kanggo Indonesia pelanggan.

Aimix kantor ing Indonesia
Indonesia LBS Alamat:
Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia

Yen sampeyan kasengsem ing nandur modal ing batching plant ready mix, please ora ragu-ragu kanggo kontak profesional batching plant ready mix produsèn – Aimix Group. Ngirim kita email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki saiki! Sembarang pitakonan tampi. Kita bakal balesan ing 24 jam.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):