Self Loading Konkrit Mixer For Sale

self loading konkrit mixer desain anyar ing Aimix. Nggabungke fungsi konkrit nyawiji lan konkrit transportasi kabeh ing siji. Kanggo pelanggan sing wis dikarepake kanggo nyawiji lan transportasi konkrit ing cilik utawa medium jumlah, iku pilihan becik. Uga, iku pilihan apik kanggo pelanggan sing wis dikarepake kanggo transfer antarane macem-macem camping construction.
AIMIX self loading mixer dikirim menyang Kazakhstan

Aimix self Mbukak Konkrit Mixer Dièkspor Menyang Negara Oversea

Kita self loading konkrit mixer mesin wis dièkspor menyang negara kayata Indoesia, Myanmar, Zambia, Argentina, Botswana, Rusia, Pakistan, Filipina, Sri Lanka, Kenya, Zambia, Zimbabwe, Uzbekistan, etc. Ing ngisor iki sing sawetara saka kita diekspor self loading concrete mixers.

self loading mixer ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 self Loading Konkrit Mixer Ing Papua Indoesia

AIMIX self loading konkrit mixer dikirim menyang Kenya
AIMIX self Loading Konkrit Mixer Dikirim Menyang Kenya
AIMIX 1.2 kitten self mbukak konkrit mixer dikirim menyang Malaysia
AIMIX 1.2 Kitten self Mbukak Konkrit Mixer Dikirim Menyang Malaysia
AIMIX AS2.6 self-loading mixer dikirim menyang Kazakhstan
AIMIX AS2.6 self-Loading Mixer Dikirim Menyang Kazakhstan

Sawetara Review Customer Kang

Eric
Saka AIMIX Customer
April 2, 2019
Konkrit mixer
self-mbukak konkrit mixer
Indonesia

Iku gedhe banget! Kita tindak menyang AIMIX pabrik lan periksa enem set self loading mixers, padha banget populer ing kita wilayah lokal. AIMIX pabrik amba banget lan apik tenan!

3.5 self loading mixer ing Papua Indoesia
3.5 self Loading Mixer Ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 self loading mixer ing Papua Indoesia
AIMIX 3.5 self Loading Mixer Ing Papua Indoesia

Panas Jinis Aimix self Loading Semen Mixer For Sale

Aimix utamané menehi self loading concrete mixer mesin karo ing ngisor iki kapasitas: 1.2 kitten, 1.8 kitten, 2.6 kitten, 3.5 kitten, 4cub, 5.5 kitten lan 6.5 kitten. 1.2 kitten, 1.8 cub dadi kagungane kanggo mini self loading concrete mixer, padha menehi pelanggan fleksibel pilihan kanggo rega ekonomi lan practicality.

1.2 kitten self loading mixer
1.2 Kitten self Loading Mixer
Peralatan Model MINANGKA-1.2 self Loading Mixer Truk
Engine Model Yunnei 490 Turbo-Daya
Dirating Daya 55kw
Gear Box Model ZL-265 Daya Shift Gearbox
Pindah 2 Nerusake 2 Bali
Tank Bahan Bakar 63 Liter
Total Sistem Hydraulic Kapasitas 63 Liter
Tank Lenga 16 Liter
Reducer KY07-2-0
Hydraulic Kumpa CBFC 50/32
Hydraulic Motor BM5-125
Tank Banyu 400L
Sumber Banyu Wektu Mlayu Susul-Susulan
Sakabèhé Dimensi(L*W*H) 6400*2550*3300

2.6 kitten self loading konkrit mixer
2.6 Kitten self Loading Konkrit Mixer
Peralatan Model MINANGKA-2.6 m3 self Loading Mixer truk
Engine Model Yuchai 4102 Turbo-Daya
Dirating Daya 78kw
Gear Box Model ZL-280 Daya Shift Transmisi
Gearshift 2 Nerusake 2 Bali
Tank Bahan Bakar 75L
Total Sistem Hydraulic Kapasitas 75 Liter
Tank Lenga 16 Liter
Reducer HJ80-43
Hydraulic Kumpa CBGQ 2050/2032
Hydraulic Motor BM5-160
Tank Banyu 500L
Sumber Banyu Wektu Mlayu Susul-Susulan
Sakabèhé Dimensi(L*W*H) 7860*2750*4100
Wheelbase (mm) 2800
Curb Bobot (Kg) 6500
Wangun Drive Torsi Rate

3.5 kitten self loading mixer
3.5 Kitten self Loading Mixer
Peralatan Model MINANGKA-3.5 self Loading Mixer Truk
Engine Model YUCHAI 4105 Turbo-Daya
Dirating Daya 85kw
Gear Box Model ZL-280 Daya Shift Gearbox
Pindah 2 Nerusake 2 Bali,Gembong Ngarep Setir
Tank Bahan Bakar 75 L
Total Sistem Hydraulic Kapasitas 75 Liter
Tank Lenga 16 Liter
Reducer HJ80-43
Hydraulic Kumpa CBGQ 2040/2080
Hydraulic Motor BM5-160
Tank Banyu 620 L
Sumber Banyu Wektu Mlayu Susul-Susulan
Sakabèhé Dimensi(L*W*H) 7830*2680*4170

4.0 kitten self loading mixer
4.0 Kitten self Loading Mixer
Peralatan Model MINANGKA-4.0 self Loading Mixer Truk
Engine Model YCD4J22G
Dirating Daya 85kw
Gear Box Model ZL-280 Daya Shift Gearbox
Pindah 2 Nerusake 2 Bali,Gembong Ngarep Setir
Tank Bahan Bakar 230L
Total Sistem Hydraulic Kapasitas 170 Liter
Tank Lenga 16 Liter
Reducer KY07-5-J
Hydraulic Kumpa Interpump
Hydraulic Motor HAA2FM56/61W-VTD527
Tank Banyu 660L
Sumber Banyu Wektu Mlayu Susul-Susulan

Komponen Mekanikal Saka Timer Dimuat Konkrit Mixer

self loading seluler konkrit mixer, kalebu awak kendaraan, engine lan konkrit nyawiji drum, konkrit nyawiji drum wis diinstal ing awak kendaraan, a tank banyu wis diinstal ing awak kendaraan antarane engine lan konkrit nyawiji drum, feed hopper wis diinstal ndhuwur feed welingan saka konkrit nyawiji drum, discharge chute wis diinstal ngisor feed welingan saka konkrit nyawiji drum, lan shovel disetel ing ngarep saka kendaraan awak shovel mekanisme kalebu ember, a backhoe lenga silinder lan loading lenga silinder.

komponen-saka-self-loading-konkrit-mixer
self-loading-konkrit-mixer-bagean

Ember disambungake menyang awak kendaraan liwat ember lengen batang, backhoe lenga silinder tetep ing awak kendaraan liwat prewangan kolom, lenga silinder rod backhoe lenga silinder disambungake menyang ember, ing ngisor loading lenga silinder tetep ing awak kendaraan, lan lenga silinder rod batang saka loading lenga silinder disambungake menyang ember lengen. Penemuan nyadari ing macem-macem fungsi saka beton dipakani, nyawiji, transportasi lan discharging, mantep cacat nggunakake mesin luwih, luwih personel, manggoni luwih camping, lan nyadari ing sumber daya ing proses konkrit construction, lan èfèktif nyuda biaya construction lan konsumsi energi.

Kaluwihan Saka Nggunakake self Loading Concrete Mixer

Otomatis self loading seluler konkrit mixer jenis saka peralatan kang nggabungke fungsi konkrit transportasi kendaraan lan konkrit nyawiji stasiun. Iku nyawiji loading, pangukuran, nyawiji lan discharging konkrit, lan bisa éling konkrit transportasi lan ing situs konkrit construction. Iku nemen mbenakake efficiency produksi, nyimpen wektu produksi lan nyuda biaya.

self-loading-konkrit-mixer

Kaluwihan Saka Aimix self Loading Mixers For Sale

  1. self loading konkrit drum mixer bisa muter 180℃ utawa 270℃;
  2. self mbukak, meter, nyampur lan discharge;
  3. Struktur kompak lan gampang gerakan—papat gembong setir;
  4. Dhuwur efficiency apa karo mesin diesel;
  5. gampang kanggo ngeterake antarane konstruksi.
  6. Utama hydraulic komponen sing diimpor.

self mbukak konkrit mixer

Konfigurasi Prabédan Saka AIMIX Karo Wong

1. Lenga silinder saka ember
Suppliers liyane: Siji utawa pindho dawa lenga silinder saka ember
AIMIX: Pindho lenga short silinder
Siji lenga silinder nyebabake ember ngangkat ora stabil, lan Ranyono pasukan saka kiwa & tengen, kang nyebabake lenga silinder gampang bejat.
Nalika sampeyan mbukak kanthi jumlah ongko menyang ember, sampeyan bisa ora supaya sethitik kanthi jumlah ongko teka metu saka ember, yen lenga silinder banget akeh maneh, kanthi jumlah ongko bakal kenek lenga silinder uga bakal nyebabake gampang bejat saka silinder.
Lan lenga dawa silinder uga ora trep kanggo DHL, ing mangsa yen lenga silinder bejat lan kudu tuku siji anyar saka supplier, DHL biaya bakal akeh sing luwih dhuwur amarga saka ukuran ageng.

liyane self loading mixer
self loading konkrit mixer

AIMIX self loadad konkrit mixer
AIMIX cukup desain saka lenga silinder supaya mangsa biaya ing pangopènan.
2. Nyawiji motor
Wong: Cycloidal motor
AIMIX: Plunger motor, PANAS USA account
Kang jenis saka motor iku luwih apik aku guess sampeyan ngerti, utawa sampeyan bisa takon engineers
Plunger motor panggunaan urip akeh maneh saka cycloidal motor lan priksa manawa mixer stabil nalika miwiti & mungkasi.
Motor biaya biasane liwat$1,000 karo bobot dhuwur, amarga saka dhuwur lan bobot saka iku, sampeyan bisa image carane akeh iku bakal biaya sing yen motor bejat sawise sawetara sasi bejat.
aimix self mbukak mixer

Babagan Carane Aimix self Loading Concrete Mixer Rega

Sawise taun’ efforts kanggo riset lan berkembang anyar kita desain self loading semen mixer, Aimix iku bisa kanggo nyedhiyani pelanggan kualitas self-mbukak concrete mixer ing cukup lan competitive price.
Aimix self loading mixers rega kisaran miturut kapasitas. Luwih gedhe kapasitas, ing rega sing luwih dhuwur. Pelanggan bisa takon kita dodolan kanggo saran arep kang model kanggo milih.

self konkrit mixer

Nalika tuku self loading konkrit mixer, pelanggan kudu mbayar manungsa waé kanggo kualitas lan rega ing wektu sing padha, ora bisa nyuwun dening rega kurang. Sampeyan kudu tuku siji sing pantes saka dhuwit. Sampeyan bisa dipercaya Aimix. Aimix self-mbukak concrete mixers wis diekspor kanggo akèh negara kabeh ndonya Myanmar, Zambia, Argentina, Botswana, Rusia, Pakistan, Filipina, Sri Lanka, Kenya, Zambia, Zimbabwe, Uzbekistan, etc. Pelanggan nganggo highly kita prodhuk. Sampeyan bisa gumantung ing kita.

Aimix self Loading Konkrit Mixer Digunakake Ing Indonesia


Desain Anyar Njupuk Ember self Konkrit Nyawiji Truk
Prodhuk iki nggabungke kaluwihan saka mixer, loader lan njupuk ember ngangkat. Iku cocok kanggo cilik proyèk konstruksi lan proyèk ing wilayah remot. Wong siji, siji karo mesin bisa ngatasi konkrit nyawiji, transportasi lan unloading masalah, nambah efficiency lan nyimpen biaya.

Njupuk Ember self Konkrit Nyawiji Truk
Njupuk Ember self Konkrit Nyawiji Truk

Peralatan fitur sing minangka nderek:
1. Investasi cilik, asil cepet, short bali siklus saka dana.
2. Operasi prasaja, gampang kanggo sinau lan nggunakake.
3. Gampang loading cepet lan unloading
Desain Anyar self Konkrit Nyawiji Truk Video


4. Peralatan nyawiji roto-roto, daya kuwat, dhuwur nyawiji efficiency.
5. Nyoto desain struktur lan trep pangopènan.
6. Cocok kanggo ngalangi, cairan, konkrit lan wedhi;Mortir;Feed;Pupuk lan bahan liyane nglakoake

Layanan Aimix Nyedhiyani

1. Siji taun babar pisan;
2. Ngirim engineer kanggo bantuan sampeyan nginstal lan debug;
3. Nyedhiyani latihan free layanan kanggo operator;
4. Kantor cabang nyetel ing oversea negara kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik;
5. Nyisakke bagean ing simpenan, ngatasi pelanggan’ sumelang;
6. Profesional sawise sale tim kanggo ngatasi pelanggan’ sumelang.

Aimix Tim Outlook

Aimix tim
Sing sing looking for a self loading concrete mixer machine for sale saiki? Aja ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):