Cilik Konkrit Batching Tanduran For Sale

Cilik konkrit batching plant cilik ukuran konkrit plant dirancang kanggo nyampur beton. Yen dibandhingake karo ukuran gedhe konkrit batching plant, iku wis cilik lantai jangkoan, struktur kompak lan akeh kurang biaya. Iku cocok kanggo pelanggan kang karya construction belongs kanggo ukuran cilik lan medium. Iku pilihan apik kanggo pelanggan kang karya construction ora gedhe banget, loro praktis lan ekonomi.

— –Aimix Cilik Konkrit Batching plant Diinstal Ing Indonesia

— – Diinstal ing Maret, 2020
— Siji pesawat saka 35m3/h Konkrit Batching plant AJY-35
AIMIX seluler konkrit plant diinstal ing Indonesia
AIMIX Cilik Seluler Konkrit plant Diinstal Ing Indonesia

Aimix Kantor Cabang Ing Indonesia

Minangka profesional construction machinery produsèn lan exporter ing China, Aimix Group wis diekspor kita produk kanggo luwih saka 60 negara kabeh ndonya. Ing taun anyar, kita kudu nggedhekake bisnis kita kanggo oversea negara. Kita wis disetel 5 kantor-kantor cabang lan oversea mining kanggo ngawula pelanggan luwih apik kang kalebu Indonesia.

Aimix banner selulerIndonesia LBS Alamat:

Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Indonesia customer bisa njaluk layanan cepet saka pemandangan-sale sawise-sale kanthi kontak kita. Uga, Indonesia customer bisa njaluk kualitas apik cilik konkrit kumpulan plant karo rega cukup saka kita dodolan ing Indonesia.  Aimix Group menehi macem-macem jinis-jinis cilik konkrit batching plant kanggo advertisement kanggo pelanggan kanggo milih.

Aimix Small Konkrit Batching plant Kanggo Advertisement Ing Indonesia

Aimix utamané menehi rong jinis saka cilik konkrit kumpulan plant for sale: cilik nulis konkrit kumpulan plant lan cilik hotspot konkrit kumpulan plant. Cilik nulis konkrit kumpulan plant utama kalebu AJ25, AJ35, AJ50, AJ60 etc.

HZS25 plant konkrit
AJ25

AIMIX AJ35 cilik batching plant
AIMIX AJ35 Cilik Batching plant

Sawetara Review Customer Kang

Eric
M
17-Apr-20
Konkrit Batching plant
AJ90
Indonesia

Spare parts wis diganti kaping pindho sak nggunakake saka peralatan. Spare parts sumber banget pas wektune. Iku wis operasi ajeg kanggo telung taun. Sawise project wis rampung, iku bakal ngatasi masalah saka konsumsi listrik ing Sulawesi lor.

Aimix AJ90 Konkrit Batching plant nyetel munggah ing Indonesia ing 2017

Antarane iki cilik nulis konkrit teplant kumpulan, AJ25, AJ35 lan AJ50 kagungane kanggo skip kerekan jinis konkrit batching plant, kang adopts a skip hopper kanggo transportasi mentahan agregat. AJ60 belongs kanggo sabuk conveyor jinis konkrit batching plant, kang nganggo sabuk conveyor kanggo transportasi mentahan agregat.

batching plant ing Jawa Indonesia
Batching plant AJ90 Ing Jawa Indonesia

AJ60 batching plant
AJ60 Batching plant

Specifications Aimix Cilik Konkrit Batching Tanduran For Sale

Tipe spektrum   Ember jinis Sabuk jinis
AJ-25 AJ-35 AJ-50 AJ-75 AJ-60
Teori Produktivitas (m3/h) 25 35 50 75 60
Mixer Model (mixer discharging kapasitas) JS500 JS750 JS1000 JS1500 JS1000
Motor Power (kW) 18.5 30 2×18.5 2×30 2×18.5
Siklus Periode (s) 67 72 72 72 60
Nominal Kapasitas Mixer (L) 800 1200 1600 2400 1600
Max.kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60 Φ60 Φ60 Φ80 Φ60
Kanthi jumlah ongko Silo Kapasitas (m3) 3×3 3×5 3×8 3×12 4×7
Kategori kanthi jumlah Ongko (Opsional) 3 3 3 3 4
Wêdakakêna Akèh Bin Kapasitas (t) 1×50 1×50 1×100 2×100 2×100
Materi Discharging Dhuwur (m) 3.8 4.1 4.1 4.1 4.1
Akurasi kanthi jumlah Ongko (kg) (300~1500)±2% (300~1500)±2% (600~3000)±2% (1000~3000)±2% (800~3000)±2%
Akurasi Semen (kg) (100~300)±1% (100~300)±1% (250~900)±1% (300~1800)±1% (250~900)±1%
(60~150)±1% (60~150)±1% (80~300)±1% (200~800)±1% (100~500)±1%
Akurasi Banyu (kg)
/ (8~20) (8~20) (15~80) (8~20)
Akurasi Addtive (kg) ±1% ±1% ±1% ±1%
 Srandard Referensi Bobot (Ton) ≈15 ≈18 ≈23 ≈30 ≈40
Kapasitas diinstal (kW) ≈65 ≈75 ≈100 ≈140 ≈110
Listrik Standar(Opsional) 380V/50Hz 380V/50Hz 380V/50Hz 380V/50Hz 380V/50Hz

Cilik hotspot konkrit kumpulan tanduran utamané kalebu AJY25, AJY35, AJY50, AJY60. Kabeh padha nganggo sabuk conveyor kanggo transportasi mentahan agregat.

mobile konkrit batching tanduran

AIMIX Cilik Konkrit Batching Tanduran Ing Modul Tipe Ing Sale

Ing modul konkrit batching tanduran nyawiji ing modul concept ing desain saka batching tanduran, kang bisa ora mung ngurangi lantai nutupi papan, nanging uga nggampangake disassembly lan déwan. Iku mbantu kanggo ngurangi biaya lan nambah efficiency apa.

AIMIX Modul Jinis Konkrit Batching Tanduran

AJ-60 AJ-90 AJ-120 AJ-180
Theoritical Produktivitas (m3/h) 60 90 120 180
Mixer Discharging Volume (L) 1000 1500 2000 3000
Mixer Dipakani Volume (L) 1600 2400 3200 4800
Mixer Motor Power (kW) 18.5×2 30×2 37×2 55×2
Discharging Dhuwur (m) 4.1 4.1 4.3 4.3
Kanthi jumlah ongko Materi Jumlahe (m3) 7×4 15×4 15×4 20×4
Siklus Periode (s) 60 60 60 60
Max. Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) 80/100 80/100 80/100 80/100
Semen Silo (t) (opsional) 2×100 3×100 4×100 4×100
Kanthi Jumlah Ongko Ngebotake Sistem ±2% ±2% ±2% ±2%
Wêdakakêna Materi Ngebotake Sistem ±1% ±1% ±1% ±1%
Banyu Ngebotake Sistem ±1% ±1% ±1% ±1%
Aditif Ngebotake Sistem ±1% ±1% ±1% ±1%
Instalasi Daya (kW) ≈110 ≈160 ≈220 ≈290
Dipakani Mode Skip Hopper lan Sabuk Conveyor
Mode Kontrol Full Automatc Komputer PC Kontrol
Sumber Daya 220V/415V/440V/380V/, 50HZ/60HZ, 3Phase
Wektu timbal saka Déwan lan Disassembly 1 dina
Mode Kontrol Full Automatc Komputer PC Kontrol
Sumber Daya 220V/415V/440V/380V/, 50HZ/60HZ, 3Phase

Komponen Utama Saka Aimix Cilik Konkrit Batching Tanduran For Sale

Cilik konkrit kumpulan tanduran dumadi saka materi sistem panyimpenan, materi ngebotake sistem, materi ngaturaken sistem, konkrit nyawiji sistem, sistem kontrol etc. limang komponen lan fasilitas ancillary.
Materi sistem panyimpenan utamané kalebu wêdakakêna materi sistem panyimpenan – semen silo, kanthi jumlah ongko sistem panyimpenan – konkrit batching mesin.
Materi ngebotake sistem utamané kalebu kanthi jumlah ongko ngebotake, wêdakakêna ngebotake, banyu lan aditif ngebotake. Saben wong wis darmabakti weigher kanggo ngrampungake materi ngebotake.
Materi ngaturaken sistem utamané kalebu ing kanthi jumlah ongko, wêdakakêna, cairan (banyu lan aditif) transportasi.

konkrit batching mesin
Konkrit Batching Mesin
meneng conveyor
Meneng Conveyor
sabuk conveyor
Sabuk Conveyor

Kanthi jumlah ongko ngaturaken utamané adopts rong cara: skip hopper lan ngaturaken sabuk ngaturaken;
Wêdakakêna ngaturaken utamané nganggo meneng conveyors;
Cairan transportasi utamané ngrujuk kanggo banyu lan cairan admixtures kang dhewe dikirim dening kumpa banyu.
Nyawiji sistem utamané adopts rong jinis konkrit mixer: JS seri kembar batang konkrit mixer lan planet konkrit mixer.
Ing sistem kontrol utamané nganggo rong cara: otomatis ngontrol sistem biasane nganggo PLC + komputer ngontrol utawa industri komputer pribadi kontrol nalika semi-otomatis sistem kontrol nganggo panel kontrol.

aditif weigher
Aditif Weigher
konkrit mixer
Konkrit Mixer
kamar kontrol
Kamar Kontrol

Syarat Kanggo Pilihan Saka Small Konkrit Batching Plant:

  1. Lokasi cilik konkrit kumpulan tanduran kudu nimbang trep sumber banyu, listrik sumber lan transportasi.
  2. konkrit nyawiji tanduran model nemtokake sawijining output, kita kudu nemtokake dibutuhake kapasitas, arep model saka tanduran konkrit, lan banjur milih ukuran tengen ing situs iki.
  3. Sumber bahan baku kudu trep. Produksi konkrit batching tanduran mbutuhake jumlah gedhe saka bahan mentahan lan ana kudu dadi sumber stabil saka kualitas dipercaya bahan mentahan.

Apa Video Saka Aimix Cilik Konkrit Tanduran Ing Indonesia:

Kaluwihan Saka Nandur Modal Ing Cilik Konkrit Kumpulan Tanduran For Sale

  1. Konfigurasi cilik konkrit batching tanduran iku sejatine padha karo ukuran gedhe konkrit batching tanduran peralatan. Prabédan dumunung ing output saka beton mixer lan nomer saka semen silos etc. Cilik konkrit kumpulan tanduran adopts JS seri twin-batang konkrit mixer karo dhuwur tliti lan apik nyawiji kualitas. Sawijining kinerja iku dipercaya.
  2. Ing cilik konkrit batching tanduran Aimix menehi nduweni struktur kompak lan ora occupy kakehan papan. Lokasi syarat kanggo tanduran sing relatif kurang, lan iku trep lan prasaja ing syarat-syarat peralatan pindhah.
  3. Cilik konkrit batching tanduran for sale wis investasi kurang biaya lan pegawe kurang konsumsi, relatif kurang pangopènan biaya lan cepet bali. Iku cocok kanggo poto-dipunginaaken kedhaftar kanggo nandur modal.
90 Konkrit Batching Tanduran Ing Batam, Indonesia
Konkrit Batching Tanduran ing Lampung, Indonesia
Konkrit Batching Tanduran Ing Lampung, Indonesia

Arep kanggo nandur modal ing cilik konkrit batching tanduran for sale lan ora yakin kang siji kanggo milih? Mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki. Sembarang pitakonan tampi, sales kita bakal menehi saran profesional ing 24 jam.

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):