Cilik Konkrit Pemblokiran Mesin

Cilik konkrit pemblokiran mesin nuduhake cilik jinis konkrit pemblokiran mesin sing digunakake kanggo gawé konkrit pamblokiran karo bahan mentahan kayata kali wedhi, semen, sampah construction, fly awu, banyu slag, etc. Iku pilihan apik kanggo investor sing wis diwiwiti mung sing konkrit pemblokiran nggawe bisnis.

Panas Jinis Aimix Cilik Konkrit Pemblokiran Mesin

ABM-4S mblokir mesin
ABM-4S
Bata Ukuran(L*W*H) Siklus Ngecor Pc/Hr
mergi pamblokiran 200*100*60 18-23s 2504-3200
interlocking bricks 200*160*60 18-23s 1565-2000
kothong bricks 390*190*190 15-20s 720-960

ABM-4SE konkrit pemblokiran mesin
ABM-4SE
Bata Ukuran(L*W*H) Siklus Ngecor Pc/Hr
mergi pamblokiran 200*100*60 18-23s 2504-3200
interlocking bricks 200*160*60 18-23s 1565-2000
kothong bricks 390*190*190 15-20s 720-960

Carane Bab Cilik Konkrit Bata Mesin Biaya

Akeh investor sing wis mung miwiti bisnis sing biasane milih cilik bata mesin. Prasaja bata nggawe mesin umume duwe investasi cilik, asil cepet, gampang recovery biaya lan relatif kurang resiko investasi. Dadi carane akeh ora biaya kanggo cilik bata mesin? Kita kabeh ngerti, pemblokiran model mesin sing beda-beda, cocog prices uga beda-beda, lan ciri lan kaluwihan uga sing beda-beda. Cilik konkrit pemblokiran mesin sing uga kasedhiya ing macem-macem model, kayata: ABM-4S, ABM-6S. Ayo kang njupuk ABM-4S pemblokiran cilik bata mesin minangka conto:

cilik konkrit pemblokiran mahine

Cilik konkrit pemblokiran mesin bisa mbentuk standar non-kobong mblokir (390*190*190mm)/4 bêsik saben piring. Ngecor siklus 15 detik. Macem-macem ukuran bisa kawangun dening ganti beda cetakan (240*115*90mm)/( 240*115*53mm)/(198*98*60/80mm) non-kobong bata, non-kobong mblokir bata mesin produksi baris bisa tailings slag, ceramsite, construction kutha sampah, fly awu, batu bara slag, batu bara aeneas lan industri sampah wis diproses menyang macem-macem bahan wall anyar, kayata kothong bricks, bricks semen, standar bricks, lantai kothak lan supaya ing.

Investasi wis dituduhake minangka ngisor iki.

Investasi peralatan (sepuluh ewu yuan): 32~70
Output taunan (pindho shift * 310 dina) 198 × 98 × 60 (mm)
bab 300,000
Automation peralatan: ekonomi produksi baris prasaja lan ekonomi. Investasi cepet lan efektif, ana ora perlu kanggo mbangun kiln, transfer manual, pangatusan, palletizing, packing.

Saka ndhuwur, kita bisa ndeleng sing investasi cilik konkrit bata mesin ora dhuwur banget, iku bisa nggawa pelanggan cepet bali. Mulane, iku cocok kanggo wiwitan. Apa liyane, karo perkembangan saka construction modern, dikarepake kanggo konkrit pamblokiran wis nambah. Ana gedhe dikarepake pasar kanggo konkrit pamblokiran ing akeh negara. Ing tembung, konkrit pemblokiran nggawe mesin punika worth kanggo nandur modal.

Kok Milih Aimix Group

Aimix ora mung menehi cilik konkrit pemblokiran machine for sale karo rega cukup, nanging uga menehi cepet lan dipercaya layanan saka pemandangan-sale sawise-sale.
Kita sawise-sale layanan minangka nderek:
Aimix Group wis ditetepake 8 layanan jaringan kalebu luwih saka 60 sawise-sales layanan engineers kanggo jaban rangkah pasar. Kabeh padha ndadekake ngatur lan penyebaran prajurit dening agensi specialized-pusat layanan Customer, lan netepake rinci customer file. Electrical lan mechanical sawise layanan engineer kang tingkat technical lan skill sing kebak qualified kanggo instalasi, imbuhan, commissioning, latihan lan saran pengguna operator lan nyedhiyani free technical advisory layanan etc.

Instalasi Lan Commissioning Lan Pamukiman

Kita ngirim sawise layanan engineers kanggo bantuan instalasi, commissioning saka peralatan.
Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise sawise instalasi dening specialized departemen.

Technical Materi, Babar Pisan Lan Layanan Technical

We offer customer latihan kanggo operator lan buruh pangopènan, lan uga nyedhiyani free technical saran layanan.
Kita sumber kekal layanan kanggo peralatan.

Spare Parts Layanan

Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
Kita layanan sing kasedhiya ing 7*24hours saben minggu.

Kantor-Kantor Cabang Disetel Kanggo Ngawula Pelanggan Sing Luwih Apik

kita duwe pesawat 5 kantor-kantor cabang ing oversea negara kang kalebu Indonesia.
Aimix kantor-kantor cabang
Sing sing looking for mini konkrit pemblokiran nggawe mesin? Sampeyan kasengsem ing nandur modal ing janji konkrit pemblokiran nggawe industri? mangga ora ragu-ragu kanggo hubungi Aimix liwat email utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki! Kita bakal balesan ing 24 jam! Sembarang pitakonan tampi!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):