Pompa Boom Beton Cilik for Sale

Aimix pompa boom beton cilik for sale nuduhake konkrit kumpa karo kebutuhan sing akeh banget ing ukuran cilik. Iku desain anyar ing kita perusahaan. Iku bisa ketemu dikarepake saka beton ngaturaken ora dhuwur banget bangunan.
Konkrit kebutuhan sing akeh banget pumps wis akeh jeneng liyane, kayata manggonke kebutuhan sing akeh banget pump, kebutuhan sing akeh banget pump etc. Ing China, kita uga bisa nelpon iku langit pump, amarga iku bisa ngirim konkrit dicampur kanggo dhuwur banget bangunan. Sing tegese konkrit kanggo mompa karya saka dhuwur bangunan bisa rampung gampang karo bantuan saka beton kebutuhan sing akeh banget pump.Pompa Boom Beton Cilik for Sale

Specifications Aimix Pompa Boom Beton Cilik for Sale

14m Pompa Boom Beton Cilik for Sale

Cilik kebutuhan sing akeh banget konkrit pump diarani minangka kebutuhan sing akeh banget konkrit pump amarga iku nggunakake remot kontrol articulating lengen robot (disebut kebutuhan sing akeh banget) kanggo panggonan konkrit kanthi. Aimix 14m kebutuhan sing akeh banget konkrit pump panas model kita cilik kebutuhan sing akeh banget konkrit pump. Wis kapasitas saka 40cbm lan 15.4 m lengen dawa.Iku cilik saka sing paling saka beton kebutuhan sing akeh banget ing pasar. Sawijining struktur kompak lan fleksibel kinerja sing pinunjul sawijining fitur. Iku bisa ketemu dikarepake kanggo mompa konkrit kanggo bangunan karo dhuwur ing ngisor iki 14m. iku loro ekonomi lan praktis dienggo. Iku nyedhiyani a pilihan apik kanggo pelanggan sing ora perlu kapasitas gedhe konkrit kebutuhan sing akeh banget pump.

Item Unit Paramèter
ABTB40R-14
Kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output m3/h 40
Max.konkrit kanggo mompa meksa MPa 10
Distribusi tutup jinis S Tutup
Konkrit silinder diameteripun×stroke mm Ф180×1300
Hopper kapasitas L 500
Stopkontak diameteripun mm Ф150
Vertikal dhuwur saka kebutuhan sing akeh banget m 15.4
Radius saka panggonan konkrit m 13-16
Amba lengen dawa m 6.5
Amba lengen pengangkatan amba ° 90
Cilik lengen dawa m 6.5
Cilik lengen pengangkatan amba ° 235
Konkrit pipe m 125*3
Menara rotasi amba ° 200
Wentis mbukak jembaré m 5.5
Distribusi rod arah kontrol Kanthi manual
Sistem daya Engine Diesel model Weichai WP4G110E220
Daya Engine Kw 82
Muter kacepetan RPM 2200
Travelling engine diesel Changchai L32
Travelling engine diesel daya 32HP
Tirus 4*8.25*16
Paramèter liyane Max. kanthi jumlah ongko diameteripun mm 30
Nang diameteripun saka ngirimke pipe mm Ф100
Dimensi:dawa×jembaré×dhuwur mm 7500x2200x2920
Total bobot kg 6500

Aimix Cilik Kebutuhan Sing Akeh Banget Konkrit Pump Delivery Foto

Aimix kebutuhan sing akeh banget pump delivery
Aimix Pompa Boom Beton Cilik delivery

Sukses Kasus

Aimix konkrit pump diekspor 1
Aimix konkrit pump diekspor
Aimix konkrit pump diekspor

Fitur Saka Aimix Cilik Kebutuhan Sing Akeh Banget Pump For Sale

  1. Kabèh kebutuhan sing akeh banget kumpa iku cilik ing ukuran, kompak lan gampang kanggo lelungan liwat, fleksibel kanggo panah construction lingkungan.
  2. Ing kebutuhan sing akeh banget konkrit pump for sale dhewe nggawa lengen pigura kanggo disebaraké bahan, banget trep kanggo nggunakake, nyimpen wektu ing wektu sing padha.
  3. Ora perlu kanggo nyetel pipo, bisa digunakake pas wektune, dhuwur efficiency karya.
  4. Full-otomatis, bisa dilakokno dening salah siji operator.
  5. Desain kompak lan pinter. Iku trep kanggo pindhah saka siji apa situs kanggo siji liyane.
  6. Iku pegawe nyimpen nalika nggunakake konkrit kumpa karo kebutuhan sing akeh banget kanggo ngirim konkrit kanggo bangunan dhuwur.
  7. Bisa digunakake ing paling saka medium proyèk konstruksi minangka lagi saged pumping ing dhuwur banget volume.

Aimix 14m Pompa Boom Beton Cilik for Sale

Cara Kanggo Milih Konkrit Kebutuhan Sing Akeh Banget Kumpa

Nemtokake maksimum pumping jumlahe, dawa saka kebutuhan sing akeh banget lengen, paramèter saka kebutuhan sing akeh banget lengen lan cocog sasis miturut kondisi lan ukuran, siklus dawa saka construction project. Utama paramèter kinerja umum digunakake konkrit pump boom kudu konsisten karo syarat construction utawa rada gedhe. Yen ora, peralatan tingkat praktis bakal kurang utawa syarat construction ora bakal ketemu lan akselerasi nyandhang lan luh saka beton kebutuhan sing akeh banget pump.14m Pompa Boom Beton Cilik for Sale

Aimix Cilik Kebutuhan Sing Akeh Banget Konkrit Pump Loading Video

Aimix Layanan

  • Layanan Free kayata situs planning, peralatan instalasi lan debugging, latihan personel;
  • Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise instalasi dening specialized departemen;
  • Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.
  • Kanggo ngawula pelanggan luwih apik lan luwih cepet, Aimix wis nyiyapake luwih saka 5 kantor-kantor cabang ing oversea negara kayata Pakistan, Filipina, Uzbekistan, Indonesia. Kita wis oversea mining lan pabrik ana. Pelanggan bakal bisa kanggo njaluk produk kita luwih cepet lan luwih cepet sawise-sale layanan.

AIMIX sawise tim dodolan
Aimix group China construction machinery produsèn lan exporter utamané fokus ing konkrit batching tanduran, konkrit pump, garing mortir tanduran, aspal tanduran etc. Produk kita wis diekspor kanggo luwih saka 60 negara kayata Algeria, Argentina, Australia, Bangladesh, Belarus, Bhutan, Bolivia,Botswana, Brazil, Kamboja, cilombia, UK, Afrika Kidul, Kongo etc. Yen sampeyan kasengsem ing utawa duwe pitakonan sembarang babagan produk kita, please ora ragu-ragu kanggo ninggalake pesen ing saka ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):