Cilik Konkrit Mixer For Sale Ing Indonesia

Minangka construction machinery produsèn porsi pelanggan kabeh ndonya, AIMIX menehi macem-macem cilik konkrit mixer for sale ing Indonesia ing elektrik lan diesel jinis. Cilik konkrit mixer asring digunakake minangka ngadeg-piyambak mesin. Sawijining nyawiji efficiency luwih murah tinimbang gedhe concrete mixers kayata JS kembar batang concrete mixer. Cilik konkrit mixer iku utamané cocok kanggo construction deso lan cilik konstruksi. Wiwit cilik konkrit mixers wis struktur kompak, padha bisa dipindhah ing sembarang wektu.

cilik konkrit mixer
Cilik Konkrit Mixer

Cilik Konkrit Mixers AIMIX Menehi Ing Indonesia

AIMIX cilik konkrit mixers utamané kalebu JZ seri konkrit mixer lan MINANGKA seri konkrit mixer. Karo kurang konsumsi daya, operasi gampang, cilik semen mixers tak pelanggan’ sih kang konstruksi sing cilik kayata kutha-kutha deso. Ing cilik concrete mixers diprodhuksi dening AIMIX sing: JZC350 drum concrete mixer, JZC500 konkrit mixer, JZM350 konkrit mixer, JZC500 konkrit mixer, JZR350 konkrit mixer, JZR500 konkrit mixer, AS1.2 self mbukak cilik konkrit mixer AS1.8 self mbukak concrete mixer. Ndhuwur wolung jinis sing digunakake digunakake ing umum konstruksi, dalan, kreteg, plta lan proyèk liya, utamané ing sungguh pasar deso.

JZC350 cilik konkrit mixer
JZC350 Cilik Konkrit Mixer

JZC500 cilik konkrit mixer
JZC500 Cilik Konkrit Mixer

Item Daya Kapasitas (L) Discharging Kapasitas (L) Produktivitas (m3/h) Kanthi jumlah ongko Ukuran (cobble/kerikil) (mm) Sakabèhé Ukuran (LxWxH) (mm) Bobot sakabèhé (kg)
JZC350 560 350 10-14 60 4010X2140X3340 1610
JZC350B 560 350 10-14 60 4310X2140X4180 1610
JZC500 800 500 18-20 60 5230X2300X5450 3200

Output Lan Produksi Volume Saka AIMIX Small Concrete Mixers Indonesia

Ing JZC350, JZM350 small semen mixer wis discharge kapasitas saka 350 liter lan jam kapasitas produksi 10-14m3/h. Ing JZR350 small concrete mixer wis discharge kapasitas saka 350 liter lan jam kapasitas produksi 10-14m3/h.

JZM750
JZM750

JZM350
JZM350

Item Daya Kapasitas (L) Discharging Kapasitas (L) Produktivitas (m3/h) Kanthi jumlah ongko Ukuran (cobble/kerikil) (mm) Sakabèhé Ukuran (LxWxH) (mm) Bobot sakabèhé (kg)
JZM350 560 350 10-14 60 4310X2140X4240 3200
JZM500 800 500 18-20 60 5130X2400X5550 3200
JZM750 1200 750 20-22.5 60 6107X2050X6070 4000

Ing JZC500, JZM500, JZR500 cilik konkrit mixer wis discharge kapasitas saka 500 liter lan jam kapasitas produksi 10-20m3/h. Discharge kapasitas saka JZM750 cilik konkrit mixer wis 750 liter, lan jam kapasitas produksi 20-30m3/h.

JZR350B diesel cilik konkrit mixer
JZR350B Diesel Cilik Konkrit Mixer

JZR500 diesel cilik konkrit mixer
JZR500 Diesel Cilik Konkrit Mixer

Model JZR350A JZR350B JZR500
Discharging Kapasitas(L) 350 350 500
Daya Kapasitas(L) 560 560 800
Produktivitas(m3/h) 10 -14 10 – 14 20-22
Ukuran maksimum kanthi jumlah Ongko(mm) 60 60 80
Hopper Ngangkat Kabel tali ngangkat Sistem Hydraulic Sistem Hydraulic
Engine Diesel Daya(kw) 9.7 13.2 13.2
Daya Pump Banyu(kw) 0.75 0.75 2.2-3
Dimensi ing Wadhah (mm) 2750×2200×2400 2300×1900×2500 2300×3300×2500
Bobot sakabèhé (kg) 1350 1400 2300

Carane Akeh Iku AIMIX Small Concrete Mixer Rega

Ing umum digunakake cilik konkrit mixers utamané kalebu 350L lan 500L output. Iki concrete mixers sing kurang ing rega lan wis sawetara saka sudhut aplikasi. Rega kisaran saka 10,000 kanggo 30,000. Pelanggan bisa milih jinis cocok saka peralatan nyawiji miturut sing nyata construction perlu. AIMIX Construction Machinery nampani kabeh pelanggan kanggo ngunjungi lan mrekso.

AIMIX AS1.8 self loading mixer dikirim menyang Rusia
AIMIX AS1.8 self Loading Mixer Dikirim Menyang Rusia

AIMIX 1.2 kitten self mbukak konkrit mixer dikirim menyang Malaysia
AIMIX 1.2 Kitten self Mbukak Konkrit Mixer Dikirim Menyang Malaysia

Peralatan Model MINANGKA-1.8 MINANGKA-2.6 m3 MINANGKA-3.5 Tipe A MINANGKA-3.5 Tipe B MINANGKA-3.5 Jinis C MINANGKA-3.5 Jinis D MINANGKA-4.0 MINANGKA-5.5 MINANGKA-6.5
Engine Model Yuchai 4102 Turbo-Daya Yuchai 4102 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YUCHAI 4105 Turbo-daya YUCHAI 4105 Turbo-Daya YCD4J22G FAW XICHAI 6110 Turbo-Daya Weichai deutz 6105 Turbo-Daya
Dirating Daya 78kw 78kw 85kw 85kw 85kw 85kw 85kw 110kw 92kw
Tank Lenga 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter 16 Liter
Reducer HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 HJ80-43 KY07-5-J HJ80-43 KY07-5-J
Hydraulic Kumpa CBGQ 2050/2032 CBGQ 2050/2032 CBGQ 2040/2080 CBGQ 2040/2080 GBGQ 2050/2032 GBGQ 2040/2080 Interpump CBGQ 2050/2032 Interpump
Hydraulic Motor BM5-160 BM5-160 BM5-160 USA PANAS 56 BM 5-160 USA PANAS 56 HAA2FM56/61W-VTD527 USA PANAS 56 SUNNY63
Sakabèhé Dimensi(L*W*H) 7300*2650*3750 7860*2750*4100 7830*2680*4170 7730*2700*4180 7600*2800*4180 7590*2600*4270 7640*2870*4750 8450*3100*4580 8450*3050*4830
Wheelbase (mm) 2600 2800 2900 2650 2640 2687 2480 3350 2850
Drum Muter 180º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º 270º
Max.Kacepetan (Km/h) 30 30 30 30 30 30 35 30º 40

Kaluwihan Saka AIMIX Small Concrete Mixers

AIMIX cilik konkrit mixers duwe fitur saka dhuwur efficiency produksi, apik nyawiji kualitas, prasaja operasi, lampu bobot, jurusan dhuwure automation, operasi trep, trep gerakan, dhuwur efficiency produksi, kualitas nyawiji, kinerja linuwih, operasi gampang lan pangopènan.

AIMIX Cilik Konkrit Mixer Diekspor

AIMIX cilik konkrit mixer diekspor
AIMIX Cilik Konkrit Mixer Diekspor

Tips Kanggo Nggunakake Cilik Konkrit Mixer

  1. Mixer kudu diinstal ing ngalangi lan tingkat lemah .
  2. Ajeg mriksa mesin sistem miturut tata cara reresik, tightening, lubrication, imbuhan, lan karat pangayoman, lan nggawe wong-wong mau syarat; Potensial beboyo safety kudu ngilangi ing wektu.
  3. Sak operasi saka mixer, aja wedhi lan kerikil tiba menyang mlaku bagéan saka mesin, digunakake, bagean bakal gampang macet lan rusak.
  4. Sawise feed hopper wis wungu, ora ana siji bisa pass utawa tetep ing hopper. Iku ora diijini kanggo mungkasi sadurunge discharging. Feed volume ora bisa ngluwihi kasebut kapasitas.
  5. Sawise nyawiji karya iku liwat, mixer kudu di resiki ing wektu kanggo nyegah konkrit saka agglomerating. Nalika reresik, nglindhungi peralatan listrik saka kelembapan. Karya Cleaning kudu rampung sawise daya wis mati kanggo nyegah elektrik kejut.

Cara Kanggo Milih Wong Cilik Concrete Mixers

Kritéria pilihan kanggo cilik konkrit mixers:
1.Milih miturut pengguna dhewe total project volume lan dadi project.
2.Miturut kabutuhan nyata saka construction saka karya dhewe project, pilihan punika dipun biji miturut komposisi lan viskositas nyata konkrit dicampur.
3.Iku bisa dipilih miturut menyang konkrit jinis pengguna dhewe project.

cilik konkrit mixer diekspor
Cilik Konkrit Mixer Diekspor

Umumé ngandika, nalika milih cilik konkrit mixer, sampeyan kudu nemtokake jinis saka beton mixer basa ing ukuran saka ukuran produksi, ukuran saka situs construction, kahanan ditempelake peralatan, lan kinerja technical saka peralatan. Produk sing paling cocok ora mung njamin kualitas project, nanging uga mengaruhi investasi saka kabeh project. Yen wis sareh, kita kudu njaluk kawruh apik saka ajining diri saka supplier, lan mbandhingaké rega, kinerja, kualitas, layanan, etc. saka produk padha liwat macem-macem saluran, banjur pilih paling puas produk.

Ngendi Kanggo Tuku Luwih Cilik Konkrit Mixer Mesin

AIMIX construction machinery iku jeneng kluwarga lan wis menangaké memuji lan pangenalan saka pelanggan kabeh ndonya. Saka kasus kita, sampeyan bisa ndeleng carane akeh construction peralatan kita wis diekspor. Saiki, kita construction machinery wis diekspor kanggo luwih saka 100 negara ing donya.
Kanggo ngawula pelanggan luwih cepet lan luwih apik, kejabi kantor lan pabrik ing China, kita uga bisa nyetel cabang offfice lan oversea mining ing negara liyane. Kita nyetel kantor-kantor cabang ing negara kayata Indonesia, Pakistan, Filipina, Malaysia, Uzbekistan etc. Kita uga duwe profesional sawise sale tim kanggo ngatasi customer kang padha sumelang. Kabeh iku kita nindakake iku kanggo nggawe manawa nyedhiyani kualitas produk lan layanan kanggo pelanggan.

Saka kita pelanggan’ review, sampeyan bisa ndeleng sing kita produk banget populer, lan sawise-sales layanan uga apik banget lan cepet. Sawise pelanggan tuku produk kita, kita sawise sale tim bakal nelpon lan mbayar riko kanggo mesthekake peralatan performing uga. Pelanggan nganggo highly kita produk lan layanan. Yen sampeyan kasengsem ing kita cilik konkrit mixer for sale, ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki!
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):