Cilik Konkrit Kumpa Indonesia

Cilik konkrit pump, minangka jeneng nuduhake, iku ukuran cilik konkrit pump digunakake kanggo convery konkrit dicampur. Karo sawijining struktur kompak, iku gampang kanggo cilik konkrit kumpa kanggo mindhah lan karya ing construction wilayah sing ora banget sudhut. Mulane, cilik ukuran konkrit pumps dadi pilihan sampurna kanggo pelanggan kang situs construction ora gedhe banget lan ora duwe amba dikarepake kanggo konkrit.

AIMIX ABT40C diesel konkrit kumpa kanggo Filipina
AIMIX ABT40Csmall Diesel Konkrit Kumpa
ABT40C diesel konkrit kumpa kanggo Filipina
ABT40C Diesel Cilik Konkrit Kumpa


Aimix Group experienced cilik konkrit pumps lan cilik konkrit mixer lan pump produsèn lan exporter. Kita duwe cilik konkrit pumps ing advertisement kanggo pelanggan kanggo milih. Panas jinis duwe hasil saka 30, 40, 50m3 per jam. Konkrit pumps karo ndhuwur kapasitas bisa ketemu dikarepake umum saka cilik jumlah konkrit transportasi ing cilik konstruksi.
aimix cilik konkrit pump diekspor
Yen sampeyan lagi ora banget manawa apa kapasitas iki bisa ketemu panjaluk panjenengan, iku luwih apik kanggo takon profesional kita engineers lan dodolan kanggo saran. Padha bakal menehi sing paling cocok rencana miturut dikarepake nyata.

Panas Jinis Aimix Cilik Konkrit Pump For Sale

AIMIX ABT40C diesel konkrit kumpa
AIMIX ABT40C Diesel small concrete pump
Item: ABT40C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 40/26
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 120
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Weifang Delier 6105ZB
Electrical engineering daya(kw): 82
HBTS60 diesel konkrit kumpa kanggo advertisement ing indonesia
ABT60C
Item: ABT60C
Max. Theoretioal Kabeh (L./H)(m3/h): 67/45
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Distance(m): 180
Max. Theoretioal Horisontal Ngaturaken Kadohan: 800
Max. Kanthi jumlah ongko Diameter(mm): Lunyu/scree:40/50
Diesel Account: Wechai
Electrical engineering daya(kw): 129

Aimix cilik konkrit pumps for sale sing dipérang dadi engine diesel jinis lan motor listrik jinis. Loro saka wong-wong mau duwe dhewe kaluwihan unik. Engine Diesel cilik konkrit pumps bisa applied ing sembarang wilayah tanpa matesi saka sumber listrik. Motor elektrik cilik konkrit pumps mung bisa ing wilayah karo cukup sumber listrik, nanging iku lingkungan loropaken. Pelanggan bisa njupuk menyang sumber listrik saka konstruksi sadurunge panentu kanggo milih jinis kang. Sampeyan uga bisa takon kita kanggo saran.
Specifications Rinci

Item Unit Perameters Perameters Perameters
ABT40C ABT60C ABT80C
kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output(L./H) MTelung/h 40/26 67/45 84/45
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10/7.6 13/7 16/11
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup
Konkrit silinder diameteripun×stroke mm Φ180×1200 Φ200×1650 Φ200×1800
Hopper kapasitas x dipakani dhuwur L/mm 400/1100 800/1400 800/1400
Stopkontak diameteripun mm Φ150 Φ180 Φ180
Sistem daya Engine Diesel model Weifang Delier 6105ZB Wechai Wechai
Electrical engineering daya KW 82 129 176
Muter kacepetan r/min 2100 2200 2200
Sistem Hydraulic Sirkuit jinis Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit
Pumping sistem meksa MPa 32 32 32
Nyawiji sistem meksa MPa 6-8 6-8 6-8
Kapasitas tank lenga L 370 370 580
Paramèter liyane Max. Teori Vertikal/Horisontal Ngaturaken Kadohan m 120/500 180/800 200/800
Max. kanthi jumlah ongko diameteripun mm Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50
Nang diameteripun saka ngirimke pipe mm Φ125 Φ125 Φ125
Dimensi:dawa×jembaré×dhuwur mm 5000x1850x1700 5800x2000x1750 6300x2100x2350
Total bobot kg 4500 6500 6900

Aimix Cilik Konkrit Pumps Ing Indonesia

AIMIX ABJZ40C mixer kumpa ing Papua, Indonesia
AIMIX ABJZ40C Mixer Kumpa Ing Papua, Indonesia
40m3 konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
40m3 Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
AIMIX 50 diesel konkrit kumpa ing Batam, Indonesia
AIMIX 50 Diesel Konkrit Kumpa Ing Batam, Indonesia
60 diesel konkrit kumpa ing Lombok
60 Diesel Konkrit Kumpa Ing Lombok Indonesia

Panas Jinis Aimix Cilik Konkrit Mixer Lan Kumpa For Sale

aimix konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia 3
ABJZ30C Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Model: ABJZ30C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 30m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 300m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:10mm/20mm
40 diesel konkrit mixer pump dikirim menyang Indonesia
ABJZ40C Diesel Konkrit Mixer Pump Dikirim Menyang Indonesia
Item: ABJZ40C
Max. Teori Ngaturaken Kapasitas: 40m3/h
Distribusi tutup jinis: S Tutup
Engine Diesel model: Weichai
Max. Teori Vertikal Ngaturaken Kadohan: 120m
Max. Teori Horisontal Ngaturaken Kadohan: 500m
Max. Kanthi Jumlah Ongko Diameteripun: Lunyu/scree:40/50

Specifications Rinci

Item Unit Perameters Perameters Perameters
ABJZ30C ABJZ40C ABJS40C
kabèh kinerja mesin Max. theo. konkrit output(L./H) MTelung/h 30 40 40
Mixer dirating feed kapasitas m3 0.56 0.56 0.56
Mixer dirating discharge kapasitas m3 0.35 0.45 0.5
Max.konkrit kanggo mompa meksa(H./L.) MPa 10 10 8
Distribusi tutup jinis S Tutup S Tutup S Tutup
Konkrit silinder diameteripun×stroke mm Φ140×1000 Φ180×1000 Φ200×1000
Hopper kapasitas L 400 400 400
Stopkontak diameteripun mm Φ150 Φ150 Φ180
Tumpukan daya motor KW Hydraulic motor Hydraulic motor Hydraulic motor
Nglakoake motorPower KW Hydraulic motor Hydraulic motor Hydraulic motor
Pump banyu motor powe KW Hydraulic motor Hydraulic motor Hydraulic motor
Sistem daya Engine Diesel model Weichai Weichai
Electrical engineering daya KW 37 82 129
Muter kacepetan r/min 1480 2200 2200
Sistem Hydraulic Sirkuit jinis Mbukak circuit Mbukak circuit Mbukak circuit
Pumping sistem meksa MPa 26 32 32
Nyawiji sistem meksa MPa 6-8 6 6
Kapasitas tank lenga L 260 350 350
Paramèter liyane Max. Teori Vertikal/Horisontal Ngaturaken Kadohan m 120/300 120/500 120/500
Max. kanthi jumlah ongko diameteripun mm Lunyu/scree:10/20 Lunyu/scree:40/50 Lunyu/scree:40/50
Nang diameteripun saka ngirimke pipe mm Φ100 Φ125 Φ125
Dimensi:dawa×jembaré×dhuwur mm 4500x1750x1600 600x2300x3150 7500x2300x3150
Total bobot kg 3000 4500 5000

Tuku Cilik Konkrit Pump Saka Aimix Group Ing Indonesia

Aimix Group construction machinery produsèn lan exporter ing China. Karo taun’ pembangunan, kita kudu nggedhekake bisnis kita kanggo oversea negara. Kita wis nyiyapake luwih saka 5 kantor-kantor cabang lan mining ing oversea negara.
Ing taun anyar, Indonesia construction infrastruktur wis dikembangaké kanthi cepet. Mulane, sing dikarepake kanggo construction machinery kayata konkrit batching tanduran, konkrit mixer, konkrit pumps wis nambah dina. Kanggo ngawula kita pelanggan ing Indonesia luwih apik lan luwih cepet, kita uga bisa nyetel kantor cabang ing Indonesia. Iku bakal dadi luwih trep kanggo tuku cilik konkrit pump saka Aimix Group kanggo Indonesia pelanggan.

Aimix kantor Group ing Indonesia
Aimix Kantor Group Ing Indonesia

Indonesia LBS Alamat:
Kenary golf 7/ORA.11, PIK, Jakarta, indonesia.

Kita kabeh ngerti, akeh barang-barang digawe ing China sing loro ekonomi lan kualitas apik. Sing alesan kok dadi akeh wong kabeh liwat donya kaya kanggo ngekspor barang-barang saka China. Contone, construction machinery. Saben taun, jumlah gedhe saka construction peralatan sing dièkspor menyang oversea negara. Pelanggan bisa njaluk kualitas peralatan ing biaya cukup saka Cina manufaktur.

Aimix ABT40C Trailer Konkrit Kumpa kanggo Bolivia 2

Minangka ngalami China construction machinery produsèn lan exporter, Aimix Klompok ekspor akeh konkrit pumps kanggo oversea negara saben taun. Akeh pelanggan nganggo highly kita produk lan layanan. Pelanggan bisa gumantung ing kita.

Aplikasi Cilik Konkrit Kumpa

Nggunakake cilik konkrit pump loro fleksibel lan ekonomi kanggo wong-wong mau, wiwit ukuran gedhe konkrit pump bisa dadi sethitik cumbersome lan energi mbuang nalika digunakake ing ukuran cilik konstruksi. Ing tembung, konkrit pumps karo ukuran cilik wis menehi unik panrima lan padha menang panggonan ing pasar.
aplikasi cilik konkrit kumpa

Operasi Prakara Perlu Manungsa Waé

  1. Mangga kindly mrekso lubricating pelumas ukuran kang melorot ing kothak saben dinten. Jumlahe melorot tetep saben dina. Yen iku melorot kurang, iku tegese ana sawetara lubricating titik iki diblokir lan operator kudu mriksa lan ngatasi masalah.
  2. Ngganti banyu resik ing tank banyu sadurunge pump apa saben dinten. Tingkat banyu kudu dijamin sethitik piston rod posisi. Yen banyu tingkat dhuwur banget iku bakal kuthah metu lan gampang kanggo break jarak ngalih.
  3. Ana sing gedhe-diameteripun meneng nut ing bali saka beton hopper, iku perlu kanggo dadi tightened dening karusakan ing kothak alat. Yen kaca tingal piring lan nglereni daur Ulang kang ing konkrit hopper padha gampang kanggo ngeculke lan break nalika pump digunakake. Kahanan iki katon minangka banyu ora bisa drive menyang pipo nalika reresik.
  4. Saben bagéan saka konkrit anyar kompa kang wis meneng kudu dicenthang lan ngencengi seneng sawise dina karya iki rampung.

Aimix Cilik Konkrit Pump Apa Video


Cilik konkrit pumps lan cilik konkrit mixer karo pumps panas produk ing kita perusahaan. Padha wis dièkspor menyang akeh negara-negara kabeh ndonya kuwi minangka Algeria, Argentina, Bangladesh,Botswana, Kongo, Daemonic republik, East Timor, Ecuador, Ethiopia, Fiji etc. Aimix wis sugih kaca pengalaman lan dipercaya sawise advertisement layanan. Yen sampeyan kasengsem ing kita cilik konkrit pumps, please ora ragu-ragu kontak kita utawa ninggalake pesen ing wangun ing ngisor iki. Sembarang pitakonan tampi.
Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):