Tile Adhesive Manufacturing Plant Ing Jawa Indonesia

Lengkap pesawat saka tile adhesive manufacturing plant ing jawa indonesia integrasi peralatan kanggo loading otomatis, nyawiji discharging lan packaging saka macem-macem garing adesif. A kothak adhesive tanduran bisa ora mung gawé kothak adesif, nanging uga macem-macem jinis garing mortir kayata termal jampel mortir, anti kokain mortir, iketan mortir, plastering mortir, jlagra mortir, anti banyu mortir, polystyrene partikel mortir, etc.

kothak adhesive tanduran manufaktur

Klasifikasi Aimix Kothak Adhesive Produksi Baris

Produksi baris saka kothak adhesive diprodhuksi dening Aimix bisa dipérang dadi jinis menara, andha jinis lan stasiun jinis. Miturut kanggo macem-macem produksi, iku bisa dipérang dadi garis produksi, karo output taunan saka 30000-50000 ton, 50000-100000 ton, 100000-150000 ton, 150000-200000 ton, 200000-300000 ton lan 300000-400000 ton.
Saben pesawat saka kothak adhesive produksi baris adopts komputer otomatis batching piranti karo dhuwur automation. Rampung produk bisa dikempalken ing tas utawa mlebukake ing akeh, nyedhiyani sudhut pilihan kanggo pelanggan.kothak adhesive tanduran

Panas Jinis Aimix Tile Adhesive Manufacturing Plant Ing Jawa Indonesia

Model GJ05 GJ10 GJ15 GJ20 GJ30
Kapasitas Produksi (T/H ) 5 10 15 20 30
Sistem Kontrol  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap
Model GJ40 GJ50 GJ60 GJ80 GJ100
Kapasitas Produksi (T/H ) 40 50 60 80 100
Sistem Kontrol  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap  Semi-otomatis/otomatis Lengkap

Aimix Kothak Adhesive Tanduran Dièkspor Menyang Negara Oversea

Aimix kothak adhesive tanduran ing Indonesia
Aimix Kothak Adhesive Tanduran Ing Indonesia
Aimix kothak adhesive tanduran nyetel munggah ing Zambia
Aimix Kothak Adhesive Tanduran Nyetel Munggah Ing Zambia

Komponen Utama Saka Tile Adhesive Manufacturing Plant Ing Jawa Indonesia

Mentahan materi panyimpenan peralatan
Semen silos sing digunakake kanggo nyimpen akeh bahan mentahan

semen silo
Batching piranti
Iku dumadi saka hopper ukuran, discharging piranti, mikro materi nambah piranti lan komputer ngontrol sistem. Iku kanthi otomatis bisa ngukur macem-macem bahan mentahan miturut rumus, nyuda kakiyatan pegawe lan polusi lingkungan, lan mesthekake kualitas produk saka garing mortir.
Garing Mortir Mixer
Mixers sing kasedhiya ing macem-macem opsi kayata helix pindho conthong mixers, coulter mixers, pita mixers, twin-batang gravitasi free mixers etc.
Syarat kanggo kothak jaminan nggawe mesin sing: seragam nyawiji, ora mati amba, dhuwur efficiency, resistance nyandhang saka peralatan, lan cepet discharge kacepetan. Antarane ndhuwur mixers, digunakake digunakake sing twin-batang gravitasi free mixer lan coulter mixer.garing mortir mixer
Recommended: Gravitasi-free mixer cocok kanggo garing wêdakakêna nyawiji, sampeyan uga bisa nambah “mabur piso” minangka dibutuhake. Coulter Mixer – cocok kanggo nyawiji lan klompok karo serat bahan.
Packaging mesin
Ana sing mbukak kanthong lan tutup kanthong. Tutup kanthong packing mesin iki digunakake digunakake, amarga tutup kanthong packing ora kudu seamed lan bisa dilakokno dening wong siji, nanging iki packing mesin ora cocok kanggo packing cahya bahan, biaya saka tas iku rada luwih dhuwur, nanging packing kacepetan cepet. Mbukak tas packing mesin bisa pack kabeh jinis bahan, nanging iku perlu lapisan sawise packing. Ing biaya saka tas punika relatif kurang (tas bisa daur ulang), nanging packaging kacepetan rada alon. Dibandhingake karo tutup kanthong packing mesin, siji luwih operator perlu. Pelanggan bisa milih siji miturut dikarepake nyata.
Bledug penagih
Iku wis digunakake kanggo daur-ulang bledug saka tile adhesive manufacturing plant ing jawa indonesia lan lingkungan loropaken. Iku umume dumunung ing ndhuwur semen silo, ing feed port saka kerekan, etc.
Peralatan dianjurake: pulsa bledug penagih, tas bledug penagihbledug remover
Ngaturaken lan ngangkat peralatan:
Materi ngaturaken cara sing digunakake ing kothak adesif nggawe mesin sing: horisontal ngaturaken lan vertikal ngaturaken, horisontal ngaturaken bisa nganggo meneng conveyor, vertikal ngaturaken umume adopts ember elevator.ember elevator

Layanan Aimix Menehi:

    1. Layanan Free kayata situs planning, peralatan instalasi lan debugging, latihan personel;
    2. Desain paling cocok kothak adhesive tata letak tanduran kanggo ngurangi biaya;

tulus layanan

  1. Bali riko kanggo saben pesawat peralatan sawise instalasi dening specialized departemen;
  2. Kita kurban asli, asli, kualitas spare parts kanggo pangopènan peralatan.

Kanggo ngawula pelanggan luwih apik lan luwih cepet, Aimix wis nyiyapake luwih saka 5 kantor-kantor cabang ing oversea negara kayata Pakistan, Filipina, Uzbekistan, Indonesia. Kita wis oversea mining lan pabrik ana. Pelanggan bakal bisa kanggo njaluk produk kita luwih cepet lan luwih cepet sawise-sale layanan.
Aimix wis diekspor akeh mranata kothak jaminan nggawe mesin kanggo oversea negara kayata Pakistan, Sri Lanka, Zambia, Indonesia etc. Kita duwe pengalaman sugih ing ekspor. Kita duwe puluhan tanduran nang negara kita kanggo pelanggan kanggo ngunjungi. Yen sampeyan kasengsem ing kita kothak adesif nggawe mesin, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pitakonan utawa requirement ing wangun ing ngisor iki, kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):