Batching Plant Wet Mix

batching plant wet mix nuduhake konkrit batching tanduran sing nggabungke wedhi, mentahan agregat, semen lan banyu bebarengan kanggo mbentuk konkrit siap kanggo nggunakake. Iku beda saka garing konkrit batching tanduran kang mung nggabungke wedhi, mentahan agregat, semen bebarengan tanpa banyu. Wet batching plant bisa gawé kualitas beton karo adoption saka JS seri kembar batang konkrit mixer, kang wis nyawiji kuwat efek lan dhuwur nyawiji efficiency.
batching plant wet mix

Iku digunakake digunakake ing gedhe lan medium-ukuran conservancy banyu, listrik, kreteg, dalan-dalan lan proyèk liya karo gedhe jumlah konkrit engineering, periode construction dawa lan klempakan konstruksi.

Paling Anyar Kasus

AJ90 Konkrit Batching Tanduran ing Batam, Indonesia
AJ90 Konkrit Batching Tanduran Ing Batam, Indonesia
AJ90 batching tanduran ing Jawa Indonesia
AJ90 Batching Tanduran Ing Jawa Indonesia

Aimix Batching Plant Wet Mix For Sale

Minangka ngalami China batching plant wet mix produsèn, Aimix menehi kualitas dhuwur batching plant wet mix for sale karo rega cukup.
Jinis utama saka Aimix batching plant wet mix for sale kalebu AJ25, AJ35, AJ50, AJ75. Lagi kabeh skip kerekan jinis konkrit batching tetanduran kang nganggo skip hopper minangka alat transportasi mentahan agregat. Kabeh padha njupuk JS seri kembar batang konkrit mixers minangka utama mixer. Utama mixer saka AJ25, AJ35, AJ50, AJ75 udan konkrit tanduran JS500, JS750, JS1000, JS1500.

HZS25 tanduran konkrit
AJ25
Model Ember jinis
AJ-25
Teori Produktivitas (m3/h) 25
Mixer Model (Mixer Output L) JS500
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 800
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×3
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 1×50
Max. Discharging Dhuwur (m) 3.8

AIMIX AJ35 mini batching tanduran
AJ35
Model Ember jinis
AJ-35
Teori Produktivitas (m3/h) 35
Mixer Model (Mixer Output L) JS750
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 1200
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×5
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 2×50
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.1

AJ50 batching tanduran
AJ50 Batching Tanduran
Model Ember jinis
AJ-50
Teori Produktivitas (m3/h) 50
Mixer Model (Mixer Output L) JS1000
Dirating Input Volume (Model Batching Mesin L) 1600
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60
Standar kanthi jumlah Ongko Bin Kapasitas (m3) 3×8
Wêdakakêna Panyimpenan Silo (ton) (Opsional) 1×100
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.1

Kita uga nyedhiyani sabuk conveyor jinis udan konkrit kumpulan tanduran for sale kayata AJ60, AJ90, AJ120, AJ180, AJ240. Bentenipun iku kabeh padha nganggo sabuk conveyor kanggo transportasi mentahan agregat. Pelanggan bisa milih salah siji jinis miturut kabutuhan nyata. Yen sampeyan ora yakin, iku luwih apik kanggo takon kita profesional dodolan lan engineers kanggo saran.

AJ60 batching tanduran
AJ60 Batching Tanduran
Model AJ-60
Kapasitas(m3/h) 60
Konkrit mixer JS500
Mixer Daya (kW) 2 x 18.5
Nyawiji Siklus Periode (s) 60
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ60
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.1
Bobot sakabèhé (ton) ≈40
Instalasi Daya (kW) ≈110

AJ90 batching tanduran ing Jawa Indonesia
AJ90 Batching Tanduran Ing Jawa Indonesia
Model AJ-90
Kapasitas(m3/h) 90
Konkrit mixer JS1500
Mixer Daya (kW) 2 x 30
Nyawiji Siklus Periode (s) 60
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ80
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.1
Bobot sakabèhé (ton) ≈68
Instalasi Daya (kW) ≈160

AJ-120
AJ-120
Model AJ-120
Kapasitas(m3/h) 120
Konkrit mixer MAO3000/2000(SICOMA)
Mixer Daya (kW) 2×37
Nyawiji Siklus Periode (s) 65
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ80
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.3
Bobot sakabèhé (ton) ≈93
Instalasi Daya (kW) ≈220

AJ-180
AJ-180
Model AJ-180
Kapasitas(m3/h) 180
Konkrit mixer MAO4500/3000(SICOMA)
Mixer Daya (kW) 2×55
Nyawiji Siklus Periode (s) 65
Max.Kanthi jumlah ongko Ukuran (mm) Φ80
Max. Discharging Dhuwur (m) 4.3
Bobot sakabèhé (ton) ≈101
Instalasi Daya (kW) ≈209

Aimix batching plant wet mix Nyetel Munggah Kabeh Liwat Donya

Aimix AJ50 udan nyampur beton tanduran ing Sri Lanka
Aimix AJ50 Udan Nyampur Beton Tanduran Ing Sri Lanka
Aimix AJ50 konkrit tanduran nyetel munggah ing Tajikistan
Aimix AJ50 Konkrit Tanduran Nyetel Munggah Ing Tajikistan
Aimix AJ25 konkrit tanduran ing Pakistan
Aimix AJ25 Konkrit Tanduran Ing Pakistan
Aimix sawise layanan ing Philipines
Aimix Sawise Layanan Ing Philipines

AIMIX batching plant wet mix Ing Modul Jinis

Ing modul konkrit batching tanduran nyawiji ing modul concept ing desain saka batching tanduran, kang bisa ora mung ngurangi lantai nutupi papan, nanging uga nggampangake disassembly lan déwan. Iku mbantu kanggo ngurangi biaya lan nambah efficiency apa. batching plant wet mix ing modul jinis pilihan apik kanggo repair darurat lan konstruksi sing perlu kanggo bakal rampung ing wektu cendhak. Iku ngirit wektu lan bantuan kanggo ngrampungake karya construction alap.

AIMIX sabuk jinis modul konkrit batching tanduran
AIMIX Sabuk Jinis Modul Konkrit Batching Tanduran

Beda Antarane batching plant wet mix Lan Garing Kumpulan Tanduran Konkrit

Bentenipun utama antarane udan kumpulan konkrit lan tanduran garing kumpulan tanduran konkrit dumunung ing telung aspèk: ing konfigurasi, apa asas, aplikasi.
Konfigurasi: batching plant wet mix nganggo JS seri kembar batang konkrit mixer minangka utama mixer nalika garing kumpulan konkrit tanduran wis ora konkrit mixer.
Apa asas: udan batching tanduran nggabungke wedhi, mentahan agregat, semen lan banyu bebarengan kanggo mbentuk konkrit siap kanggo nggunakake.
Garing kumpulan konkrit tanduran mung gabungke wedhi, semen lan mentahan agregat bebarengan lan banjur transportasi final dicampur karo konkrit mixer truk. Banyu bakal ditambahake sak transportasi saka beton mixer truk.
Aplikasi: udan konkrit batching tanduran wis sudhut aplikasi awit iku bisa gawé kualitas beton dicampur. Contone, kreteg, dalan-dalan lan bandara etc.
Garing konkrit kumpulan tanduran biasane digunakake ing konstruksi sing wis murah syarat kanggo kualitas beton. Contone, dalan deso construction.

nulis skip kerekan jinis tanduran batcing

Customer Saran Ing Kita Udan Nyampur Beton Tanduran

Milih Aimix

Aimix wis diekspor kita udan batching tetanduran kanggo akèh negara kayata Filipina, Pakistan, UK, Indonesia, Vietnam, Sri Lanka, Bangladesh etc. Sampeyan bisa gumantung ing kita saka pemandangan-sale layanan sawise advertisement layanan.
Aimix tim
Kejabi, minangka construction machinery produsèn lan exporter, Aimix wis dikembangaké luwih saka 30 taun. Kita wis ditambahi bisnis kita kanggo oversea negara ing taun anyar. Saiki, kita ora mung duwe kantor ing China, nanging uga kantor-kantor cabang ing oversea negara kayata Pakistan, Indonesia, Filipina, Sri Lanka, Uzbekistan. Kita duwe kantor lan dodolan ing wilayah iki kanggo ngawula pelanggan lokal luwih cepet lan luwih apik. Sing ndadekake iku banget trep kanggo pelanggan kanggo tuku peralatan construction saka kita. Pelanggan ing negara iki bisa njaluk kualitas udan konkrit batching tanduran saka us ing competitive price. Uga, pelanggan ing wilayah iki bisa njaluk cepet lan dipercaya layanan saka us saka pemandangan-sale sawise-sale. Kita bakal apa luwih apik lan luwih apik ing mangsa! Yen sampeyan kasengsem ing kita udan batching tanduran lan wis sembarang pitakonan, please ora ragu-ragu kanggo hubungi kita saiki! Ninggalake pesen ing saka ing ngisor iki utawa ngirim email kanggo market@aimixgroup.id, kita bakal balesan ing 24 jam!

Ninggalake pesen ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal bales sajrone 24 jam.
Jeneng(dibutuhake)::

Product Model:

Email(dibutuhake):

Panjenengan Tel(dibutuhake):

Negara sampeyan:

Perusahaan Sampeyan:

Pesen(dibutuhake):